BREAKING

Grote alcoholcontrole door politiezone Leuven

LEUVEN - In de nacht van vrijdag op zaterdag werd een grote verkeerscontrole gehouden door de lokale politie Leuven die kon rekenen op de steun van andere zones en op een drugshond van de Federale Politie.    

Breaking

BREAKING

Avanti Brugge verplettert Blankenberge

BRUGGE - Basketbalclub Avanti Brugge heeft vanmorgen hun thuiswedstrijd gewonnen met een verpletterende score. Ze kregen Blankenberge C op bezoek. 

BREAKING

Zoekactie naar vermiste vrouw

DAMME - Vele bewoners van Groot-Damme hadden zich reeds gisteren afgevraagd waarom er een heli bijzonder lang boven de regio vloog. Het ging om een zoekactie naar een vrouw die door haar zoon als vermist werd opgegeven.  

BREAKING

Nu zaterdag afscheid van Tom en Michiel

PUURS - In de kerk van Kalfort in Puurs zal nu zaterdag 29 oktober afscheid genomen worden van de jonge studenten Tom en Michiel. De twee studenten werden tijdens het event Roadsurfing meegesleurd in de stroming van de Atlantische Oceaan voor de kust van Bordeaux.   

BREAKING

Inbraak in Ichtegem

ICHTEGEM - In de August Vermeylenstraat in Ichtegem hebben onbekenden ingebroken in een woning.  

BREAKING

Dodelijk ongeval in Oostrozebeke

OOSTROZEBEKE - Een negentienjarige jongeman uit Tielt is deze nacht om het leven gekomen bij een verkeersongeval in Oostrozebeke.  

BREAKING

Reeds 45% verkocht van nieuwbouwproject Krakkedreef

MARIA -AALTER - In de Krakkedreef in Maria-Aalter wordt een nieuwbouwproject gerealiseerd waar 41 nieuwe woningen zullen gerealiseerd worden.  

Bekijk alle recente artikels