Regio

Inbraken in Zedelgem

ZEDELGEM - De lokale politie van Het Houtsche heeft meerdere diefstallen moeten vaststellen in Zedelgem.  

In de Groenestraat in Zedelgem hebben onbekenden brandstof gestolen uit een brandstoftank van twee vrachtwagens waarvan de dop verwijderd werd. In de Berkenhagestraat werd ingebroken in een bestelwagen Citroën Jumper waaruit werkmateriaal gestolen werd. In de Burgemeester Jos Lievensstraat werd een laptop gestolen uit een bestelwagen. 

Bron: Foto┬ęPolitie Het Houtsche

Bekijk Ook

BREAKING

Maldegem in de kijker: Diffrent het juiste adres voor de damesmode

MALDEGEM - In het kader van het Stoomtreinfestival van komend weekend in Maldegem zetten wij deze gemeente een week lang in de kijker. Op maandagvoormiddag kan je er genieten van een gezellige markt en het is heerlijk shoppen.  

BREAKING

Een gezonde lunch met Noordzeevis

BRUGGE - In het restaurant B-In wordt van dinsdag tot en met zaterdag dagelijks een lunch geserveerd aan 15 euro. Parkeren kan zo goed als voor de deur, dit op de parking van het Oud Sint-Jan.    

BREAKING

Veegmachines worden vanaf morgen ingezet in Hasselt

HASSELT - In Hasselt worden vanaf morgen dinsdag de veegmachines ingezet om de straten een schoonmaakbeurt te geven in de lente.  

BREAKING

Nu zaterdag Golden Years fuif in het Entrepot in Brugge

BRUGGE - De organisatoren van de Golden Years fuif verwachten nu zaterdag heel wat volk. De ganse avond is er muziek van de jaren zestig tot negentig, echte dansmuziek.  

BREAKING

Honderden gezinnen in Groot Jabbeke zonder stroom

JABBEKE - Enkele honderden gezinnen in Groot-Jabbeke zitten sinds 16.34 uur zonder stroom. Voor heel wat handelaars is dit een bijzonder vervelende zaak.  

BREAKING

Culinair event Tastoe op 6 en 7 mei in Westende

WESTENDE - Op zaterdag 6 en zondag 7 mei zal het culinaire event Tastoe gehouden worden op de Zeedijk in Westende. 

BREAKING

Investeren in hotelkamers

BLANKENBERGE/KNOKKE-HEIST - Aan de kust worden binnenkort twee nieuwe hotels van de hotelketen Accor geopend. Het gaat om een nieuw Mercure hotel in Blankenberge en een Ibis Budget hotel in Knokke-Heist.  

BREAKING

Ongeval met spookrijder op E34

EEKLO - Op de E34 richting Knokke deed zich zondagavond een verkeersongeval voor waarbij een spookrijder betrokken was.  

BREAKING

Witte polderdorp Lissewege krijgt terug geldautomaat

LISSEWEGE - Het Brugse schepencollege heeft deze voormiddag het licht op groen gezet voor een nieuwe bankautomaat voor het witte polderdorp Lissewege. 

BREAKING

Drie dagen lang stoomtreinen bewonderen in Maldegem

MALDEGEM - Het Stoomcentrum van Maldegem verwacht komend weekend enkele duizenden bezoekers voor hun Stoomtreinfestival. De voorbije jaren hebben ze heel wat centen gestopt in de restauratie van de gebouwen en in de sporen.   

Bekijk meer gerelateerde artikels