Regio

Een gezonde lunch op dinsdagmiddag in restaurant B-In

BRUGGE - In het restaurant B-In start op dinsdag de nieuwe werkweek. Van dinsdag tot en met zaterdag wordt telkens een lunch geserveerd aan 15 euro.  

Chef Olivier Calleeuw en zaakvoerder Laurent De Rous hebben gekozen voor een voorgerecht met keuze tussen gerookte makreel of een uiensoep en als hoofdgerecht eendenborst, pastinaak en mosterdsaus. Een tafeltje reserveren voor dinsdagmiddag kan op 050 31 13 00. 

Bron: Foto©Meeting in Brugge

Bekijk Ook

BREAKING

Goedkoopste strandvakantie aan onze kust in De Haan

DE HAAN/OOSTENDE - De online reisaanbieders Travelbird hebben vandaag de resultaten bekend gemaakt van hun Strand Prijsindex. Uit het onderzoek blijkt dat je de duurste stranden kan vinden in Noorwegen en de minst dure in Duitsland.    

BREAKING

Stoverij op de lunch op woensdagmiddag in Restaurant B-In

BRUGGE - In het restaurant B-In op de site Oud Sint-Jan in de Brugse binnenstad wordt deze middag terug een lunch geserveerd aan de prijs van 15 euro.  

BREAKING

Spoorwegen kampten met tal van vertragingen

BRUSSEL - Op meerdere spoorlijnen kampten de spoorwegen dinsdagavond met vertragingen. Rond Kapellen werden rond 23 uur personen op de sporen gesignaleerd waarbij de treinen niet de volle snelheid konden halen.   

BREAKING

Camerabewaking op Brugse Stationsplein

BRUGGE - De vervoersmaatchappij De Lijn en het stadsbestuur van Brugge hebben geïnvesteerd in camera's die het stationsplein moeten bewaken zodat de politie sneller kan ingrijpen.   

BREAKING

Hengel- en aanlegsteiger officieel in gebruik genomen

VARSENARE - Het gemeentebestuur van Jabbeke heeft samen met Waterwegen en Zeekanaal een nieuwe steiger in gebruik genomen. Het gaat om een hengel- en aanlegsteiger.  

BREAKING

Rederij Maersk slachtoffer van een cyberaanval

ZEEBRUGGE/ROTTERDAM - De rederij Maersk is het slachtoffer geworden van een cyberaanval waarbij alle informatie over de ladingen van de schepen niet beschikbaar is.  

BREAKING

Mercedes Van Volcem wil dat stad Bruggelingen aanmoedigt om daken beter te isoleren

In de nacht van 4 op 5 december werd met een speciaal vliegtuig een thermografische kaart gemaakt van de dakisolatie in Groot-Brugge. Daarbij kan je per woning zien waar er warmteverlies vast te stellen is. Op basis van de kaart kan raad gekregen worden hoe je beter jouw woning kan isoleren.    

Bekijk meer gerelateerde artikels