Regio

Corneillie, steeds de goedkoopste op de eindfactuur

BRUGGE - De vrachtwagens van het Brugse bedrijf Corneillie kom je overal tegen. Het bedrijf is gekend voor hun containerverhuur maar fungeert ook als containerpark en brengt ook aarde, zand of stabilisé aan huis voor uw werken.    

Ze regelen alles voor u, gaande van borden voor parkeerverbod tot vergunningen voor het plaatsen van de container voor de regio Brugge. Bij Corneillie met vestiging aan de Krakeleweg zorgen ze steeds voor een stipte levering en weghalen van de containers en een correcte service want zelfs ook op zaterdag kan er geleverd of afgehaald worden. Ze zijn steeds de goedkoopste op de eindfactuur. Bestellen kan op 050 31 21 44.   

Bron: Foto┬ęCorneillie Containerverhuur

Bekijk Ook

BREAKING

Goedkoopste strandvakantie aan onze kust in De Haan

DE HAAN/OOSTENDE - De online reisaanbieders Travelbird hebben vandaag de resultaten bekend gemaakt van hun Strand Prijsindex. Uit het onderzoek blijkt dat je de duurste stranden kan vinden in Noorwegen en de minst dure in Duitsland.    

BREAKING

Stoverij op de lunch op woensdagmiddag in Restaurant B-In

BRUGGE - In het restaurant B-In op de site Oud Sint-Jan in de Brugse binnenstad wordt deze middag terug een lunch geserveerd aan de prijs van 15 euro.  

BREAKING

Spoorwegen kampten met tal van vertragingen

BRUSSEL - Op meerdere spoorlijnen kampten de spoorwegen dinsdagavond met vertragingen. Rond Kapellen werden rond 23 uur personen op de sporen gesignaleerd waarbij de treinen niet de volle snelheid konden halen.   

BREAKING

Camerabewaking op Brugse Stationsplein

BRUGGE - De vervoersmaatchappij De Lijn en het stadsbestuur van Brugge hebben geïnvesteerd in camera's die het stationsplein moeten bewaken zodat de politie sneller kan ingrijpen.   

BREAKING

Hengel- en aanlegsteiger officieel in gebruik genomen

VARSENARE - Het gemeentebestuur van Jabbeke heeft samen met Waterwegen en Zeekanaal een nieuwe steiger in gebruik genomen. Het gaat om een hengel- en aanlegsteiger.  

BREAKING

Rederij Maersk slachtoffer van een cyberaanval

ZEEBRUGGE/ROTTERDAM - De rederij Maersk is het slachtoffer geworden van een cyberaanval waarbij alle informatie over de ladingen van de schepen niet beschikbaar is.  

BREAKING

Mercedes Van Volcem wil dat stad Bruggelingen aanmoedigt om daken beter te isoleren

In de nacht van 4 op 5 december werd met een speciaal vliegtuig een thermografische kaart gemaakt van de dakisolatie in Groot-Brugge. Daarbij kan je per woning zien waar er warmteverlies vast te stellen is. Op basis van de kaart kan raad gekregen worden hoe je beter jouw woning kan isoleren.    

Bekijk meer gerelateerde artikels