Regio

8,7% van de bestuurders reed te snel in Politiezone Meetjesland

EEKLO - Naar aanleiding van de flitsmarathon in Vlaanderen werd ook een snelheidscontole gehouden in de Politiezone Meetjesland.   

In totaal werden er 2.577 bestuurders gecontroleerd op snelheid. Daarvan werden er 224 bestuurders betrapt op snelheid. De controle werd gehouden op vijf verschillende locaties. Uit de resultaten blijkt dus dat 8,7 % van de gecontroleerde bestuurders te snel heeft gereden ondanks de aankondiging vooraf.       

Bron: Foto┬ęPolitie Meetjesland

Bekijk Ook

BREAKING

Openingsweekend in Domein Raversijde

OOSTENDE - Na de winterstop heeft het Provinciaal Domein Raversijde aan de Nieuwpoortsesteenweg in Oostende terug de deuren geopend. 

BREAKING

Morgen tweede dag van ooievaarsweekend in Zwin Knokke

KNOKKE - In het Natuur Park het Zwin in Knokke wordt dit weekend het Ooievaarsweekend gehouden dat vandaag aan de tweede dag toe is. Er zijn momenteel dertien nesten op de nestpalen in het park waarop de ooievaars hun plaats hebben ingenomen. 

BREAKING

Morgen heel wat indoor rommelmarkten om de warmte op te zoeken

DE HAAN/GENT/OEDELEM - Het blijft nog enkele dagen bijzonder koud en heel wat mensen zoeken dan ook evenementen op die binnen plaats vinden waar het gezelllig warm is. . 

BREAKING

Inghelburch viert dertigjarig bestaan

BRUGGE - Naar aanleiding van de Dag van de Zorg zetten morgen zondag heel wat instellingen de deuren open voor het pubiek. Eén van de deelnemers is Inghelburch die net hun dertig jarig bestaan vieren.   

BREAKING

Werken op N202 in Grimbergen lopen vertraging op

GRIMBERGEN - De werken op de N202 Brusselsesteenweg in Grimbergen lopen vertraging op. De asfalteringswerken kunnen pas uitgevoerd worden als het warm genoeg is.  

BREAKING

Overdekte markt vanaf nu zaterdag 24 maart in Ledegem

LEDEGEM - De vleessector verliest de laatste dagen heel wat geloofwaardigheid. Daarom hebben een tiental landbouwers beslist om in Ledegem te starten met het Boerhof.  

BREAKING

Bengaals vuur in stations en voetbalstadion

BRUSSEL/LUIK - Vanavond wordt in Brussel de bekerwedstrijd van Genk tegen Standaard Luik gespeeld.  

BREAKING

Trein negeerde rood sein op spoorlijn 96

DOORNIK - Het spoorverkeer op de spoorlijn  96 is momenteel onderbroken dit nadat een trein tussen de stations van Doornik en Aat een rood licht genegeerd heeft.  

BREAKING

Brandje in Oostende

OOSTENDE - In de kelders van het voormalige cinemacomplex Rialto aan de Langestraat in Oostende is brand uitgebroken. 

BREAKING

Mummies Expo vanaf zaterdag 31 maart in Oud Sint-Jan

BRUGGE  - Op de site van het Oud Sint-Jan gaat op zaterdag 31 maart een nieuwe tijdelijke tentoonstelling van het Xpo Center Bruges van start. Tot 11 november zal je er een expo kunnen bezoeken rond Mummies.     

Bekijk meer gerelateerde artikels