Regio

Brand bij LPW Classic Pools Aarschot

AARSCHOT - In het bedrijf LPW Classic Pools in Aarschot is vandaag een zware brand uitgebroken. De brandweer was zeer snel ter plaatse.  

Uit voorzorg werd de ganse Industriezone geëvacuceerd. Er was echter nooit gevaar voor de omgeving want het bedrijf die zwembaden maakt werkt met brandbaar maar niet explosief materiaal. Aan de omwonenden werd gevraagd om deuren en ramen dicht te houden maar dat was uit voorzorg. De bestellingen en de verdere productie mogen geen hinder oplopen door de brand. De zaakvoerder heeft zijn veertig personeelsleden, van wie gelukkig niemand gewond raakte, meteen gerustgesteld.    

Bron: Foto©LPW Classic Pools

Bekijk Ook

BREAKING

Ook Paul Desender haakt af bij N-VA Brugge voor gemeenteraadsverkiezingen

BRUGGE - Nadat Ann Minne-Soete deze voormiddag liet weten geen kandidaat meer is heeft nu ook Paul Desender laten weten geen kandidaat meer te zijn voor de komende gemeenteraadsverkiezingen van 2018.    

BREAKING

Morgen gratis naar Circus Il Italiano in Maldegem ?

MALDEGEM - Aan de Gentsesteenweg in Maldegem heeft het Circus Il Italiano hun tenten opgezet voor de komende twee weken. 

BREAKING

Deze namiddag met de kinderen naar de Meifoor

BRUGGE - Op deze zonnige woensdagnamiddag verwachten de foorreizigers heel wat volk. Deze namiddag zijn de kinderen immers thuis van school en start een verlengd weekend. 

BREAKING

Westerscheldetunnel wordt afgesloten voor groot onderhoud

ZEELAND - De Westerscheldetunnel moet binnenkort een groot onderhoud krijgen. Die werken zullen 's nachts uitgevoerd worden om de verkeershinder te beperken. 

BREAKING

Vandaag en morgen hinder van openbaar vervoer in Brussel door komst Amerikaanse President

BRUSSEL - Vandaag en morgen neemt de MIVB heel wat maatregelen naar aanleiding van de komst van de Amerikaanse president Trump. 

BREAKING

Spoorwegovergang Weggevoerdenlaan in Wevelgem nog niet klaar

WEVELGEM - De werken aan de spoorwegovergang in de Weggevoerdenlaan in Wevelgem zijn nog niet klaar. De aannemer wou deze nacht nog werken uitvoeren. 

BREAKING

Ann Minne-Soete niet op N-VA lijst in Brugge in 2018

BRUGGE - Ann Minne-Soete, de voormalige fractieleidster in de Brugse gemeenteraad voor N-VA, zal in 2018 geen kandidaat meer zijn op de lijst van de N-VA.  

BREAKING

Oostende krijgt deze zomer terug zandsculpturenfestival

OOSTENDE - Op het Groot Strand van Oostende wordt deze zomer terug een groot zandsculpturenfestival gehouden in het kader van 25 jaar Disneyland Parijs.  

BREAKING

Rijbewijs van chauffeur was reeds vijf jaar vervallen

AARSCHOT - De lokale politie van Aarschot heeft vandaag een grote controle gehouden op zwaar vervoer. Tijdens die controle werd een chauffeur betrapt wiens rijbewijs reeds vervallen was van 2012.   

Bekijk meer gerelateerde artikels