Regio

Wegverzakking in de Knokkestraat na hevige onweersbuien

KNOKKE-HEIST - De hevige onweersbuien van donderdagavond hebben een wegverzakking veroorzaakt in de Knokkestraat, dit ter hoogte van de Duinbergenlaan. 

Een aannemer werd meteen opgevorderd om de riolering en het wegdek te herstellen. Het gemeentebestuur van Knokke-Heist hoopt dat deze werken zo snel mogelijk kunnen afgerond worden. Tijdens de periode van de werken wordt het verkeer plaatselijk omgeleid.  

Bron: Foto┬ęGemeente Knokke-Heist

Bekijk Ook

BREAKING

Goedkoopste strandvakantie aan onze kust in De Haan

DE HAAN/OOSTENDE - De online reisaanbieders Travelbird hebben vandaag de resultaten bekend gemaakt van hun Strand Prijsindex. Uit het onderzoek blijkt dat je de duurste stranden kan vinden in Noorwegen en de minst dure in Duitsland.    

BREAKING

Stoverij op de lunch op woensdagmiddag in Restaurant B-In

BRUGGE - In het restaurant B-In op de site Oud Sint-Jan in de Brugse binnenstad wordt deze middag terug een lunch geserveerd aan de prijs van 15 euro.  

BREAKING

Spoorwegen kampten met tal van vertragingen

BRUSSEL - Op meerdere spoorlijnen kampten de spoorwegen dinsdagavond met vertragingen. Rond Kapellen werden rond 23 uur personen op de sporen gesignaleerd waarbij de treinen niet de volle snelheid konden halen.   

BREAKING

Camerabewaking op Brugse Stationsplein

BRUGGE - De vervoersmaatchappij De Lijn en het stadsbestuur van Brugge hebben geïnvesteerd in camera's die het stationsplein moeten bewaken zodat de politie sneller kan ingrijpen.   

BREAKING

Hengel- en aanlegsteiger officieel in gebruik genomen

VARSENARE - Het gemeentebestuur van Jabbeke heeft samen met Waterwegen en Zeekanaal een nieuwe steiger in gebruik genomen. Het gaat om een hengel- en aanlegsteiger.  

BREAKING

Rederij Maersk slachtoffer van een cyberaanval

ZEEBRUGGE/ROTTERDAM - De rederij Maersk is het slachtoffer geworden van een cyberaanval waarbij alle informatie over de ladingen van de schepen niet beschikbaar is.  

BREAKING

Mercedes Van Volcem wil dat stad Bruggelingen aanmoedigt om daken beter te isoleren

In de nacht van 4 op 5 december werd met een speciaal vliegtuig een thermografische kaart gemaakt van de dakisolatie in Groot-Brugge. Daarbij kan je per woning zien waar er warmteverlies vast te stellen is. Op basis van de kaart kan raad gekregen worden hoe je beter jouw woning kan isoleren.    

BREAKING

Cercle Brugge versterkt hun rangen met Stephen Buyl

BRUGGE - Cercle Brugge is al aan hun eerste training begonnen maar zoekt intussen nog steeds naar versterking voor het komend seizoen.  

BREAKING

Elf nieuwe Q-labels in Brugse Ommeland

WEST-VLAANDEREN - Het provinciebedrijf Westtoer heeft elf Q labels uitgereikt aan toeristische ondernemers in het Brugse Ommeland. Nu zijn er in het Brugse Ommeland 44 ondernemingen met een dergelijk kwaliteitslabel.  

BREAKING

Vakbonden bij De Lijn willen vier dagen staken

MECHELEN/VLAANDEREN - De directie van De Lijn zal morgen aan tafel zitten met de vakbonden om een vierdaagse staking te voorkomen van het personeel.  

Bekijk meer gerelateerde artikels