Regio

Wegverzakking in de Knokkestraat na hevige onweersbuien

KNOKKE-HEIST - De hevige onweersbuien van donderdagavond hebben een wegverzakking veroorzaakt in de Knokkestraat, dit ter hoogte van de Duinbergenlaan. 

Een aannemer werd meteen opgevorderd om de riolering en het wegdek te herstellen. Het gemeentebestuur van Knokke-Heist hoopt dat deze werken zo snel mogelijk kunnen afgerond worden. Tijdens de periode van de werken wordt het verkeer plaatselijk omgeleid.  

Bron: Foto┬ęGemeente Knokke-Heist

Bekijk Ook

BREAKING

Lunchen op het terras bij de Brugse reien

BRUGGE - Wie deze middag wil geinieten van een heerlijke en gezonde lunch aan het water van de Brugse reien moet kiezen voor het restaurant B-In. Van dinsdag tot en met zaterdag serveren ze een dagelijkse lunch aan 15 euro.  

BREAKING

Brugse Kaasmarkt op zondag 3 september op het Beursplein

BRUGGE - De Brugse Kaasmarkt wordt op zondag 3 september voor de negende maal gehouden. De organisatoren moeten door de werken op het Zand uitwijken naar het Beursplein waar ze even veel volk verwachten.   

BREAKING

Morgen woensdag aan zee te beleven

KUST - Er wordt morgen een zonnige en zomerse dag verwacht. De kust verwacht morgen dan ook bijzonder veel volk. Al wie nog een dagje verlof heeft trekt met de kinderen wellicht nog eens naar zee.  

BREAKING

Kerkgangers Zwevezele begrijpen beslissing Bisdom niet

ZWEVEZELE - De kerkgangers in Zwevezele verstaan niet waarom pastoor Luk Brutin verwijderd wordt van de parochies Sint-Aldegondis en Sint-Jozef.  

BREAKING

Eerste Gentse publieke laadpaal in gebruik genomen

GENT - In Gent hebben het stadsbestuur en Eandis vandaag de eerste publieke elektrische laadpaal in gebruik genomen. De laadpaal kreeg een plaatsje op het Park and Ride terrein Bourgoyen.   

BREAKING

Vrouw aangehouden voor poging brandstichting

WEVELGEM/KORTRIJK - In de Artoisstraat in Wevelgem is er maandagavond een poging tot brandstichting geweest. De schade bleef gelukkig beperkt. 

BREAKING

Assebroek in de kijker: Vishandel Verrecas

ASSEBROEK - Tijdens het weekend van zaterdag 2 en zondag 3 september wordt Assebroek kermis gevierd met op zaterdag een kids disco namiddag en op zondag Ol Thope in het Park met optredens van tal van artiesten op de parking van de sporthal van het Atheneum Jan Fevijn in de Daverlostraat. 

BREAKING

Worden stallingskosten van paarden Federale Politie doorgerekend aan lokale politie ?

ZEEBRUGGE - Federaal parlementslid Annick Lambrecht uit Brugge heeft een brief gericht aan Minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon waarin ze meer info wenst over de stallingskosten van paarden van de Federale Politie die zouden doorgerekend worden aan de lokale politiezone. 

BREAKING

Meer woonruimte voor jonge gezinnen in Middelkerke

MIDDELKERKE - In Middelkerke worden er de komende jaren 562 nieuwe woongelegenheden gebouwd. Heel wat jonge gezinnen zullen zo hun eigen stek vinden in Middelkerke waar drie nieuwe woonwijken gepland zijn.   

BREAKING

Verwarrende info over omleggng in Ruddervoorde

RUDDERVOORDE - Inwoners van Ruddervoorde hebben de verwarrende signalisatie voor de werken aangeklaagd. Er staan borden die elkaar tegenspreken. Op het grote bord staat dat het verkeer naar links moet  terwijl het oranje bord wijst dat het verkeer omgelegd wordt naar rechts. 

Bekijk meer gerelateerde artikels