Regio

Tags op 42 verschillende deuren in Antwerpen

ANTWERPEN - De lokale politie van de zone Antwerpen heeft melding gekregen van tags die aangebracht werden op 42 verrschillende deuren in de Venusstraat. 

De tags werden aangebracht met een goudkleurige stift. De betrokken bewoners kregen van de politie alle info over de procedure om bij het stadsbestuur een aanvraag in te dienen om de tags te laten verwijderen. Intussen is een onderzoek gestart naar de daders.    

Bekijk Ook

BREAKING

Rommelmarkt rond het Woonzorgcentrum in Bredene

BREDENE - De bewoners, familieleden van de bewoners en personeelsleden van het Woonzorgcentrum Jacky Maes houden op zondag 23 juli een rommelmarkt rond het Woonzorgcentrum.   

BREAKING

Zomerse parkdagen in Kortenberg

KORTENBERG - Tijdens de maanden juli en augustus vormt het park van de Oude Abdij het decor van gezellige middagconcerten. 

BREAKING

Met Vier in Bed volgende week in Portugal

VLAANDEREN - Het populaire VTM programma Met Vier in Bed is volgende week te gast in Portugal waar ze langs gaan bij vier Belgische en Nederlandse koppels die er hun Bed and Breakfast runnen.  

BREAKING

Nu zondag Bokrijkdag in het teken van de reuzen

GENK - In het domein Bokrijk staat nu zondag 23 juli alles in het teken van de reuzen. Je kan reuzen binnen en buiten het museum bewonderen.   

BREAKING

Dinant heeft heel wat te bieden

DINANT - Een dagje naar Dinant staat bij heel wat gezinnen op de kalender deze zomer. Je kan er ook heel wat beleven. Er is een ruim aanbod.  

BREAKING

Morgen zaterdag aan zee te beleven

KUST - Aan de kust wordt morgen zaterdag heel wat volk verwacht. Het is immers voor velen een verlengd weekend. Het aanbod aan evenementen is dan ook bijzonder ruim.   

BREAKING

Open uw eerste zichtrekening bij ING en ontvang meteen al 50 euro

SINT-KRUIS/VLAANDEREN - De ING bank pakt nog tot 31 juli uit met een speciale actie voor wie een eerste zichtrekening wil openen. Ze krijgen meteen 50 euro aangeboden van de bank bij het openen van een Licn Account. 

BREAKING

Nu zondag Belgisch kampioenschap acrobatievliegen

TONGEREN - De Tongerse Modelvleugels organiseren nu zondag 23 juli het Belgisch Kampioenschap acrobatie vliegen, dit van 10 tot 18 uur. 

BREAKING

Nu zondag finale van korenpikwedstrijd

WECHELDERZANDE - In Wechelderzande, een deelgemeente van Lille, wordt nu zondag 23 juli de finale gehouden van de korenpikwedstrijd.  

BREAKING

Openluchtzwembad in Zeeuwse Aardenburg vandaag open van 13 tot 20 uur

AARDENBURG (NEDERLAND) - Vandaag vrijdag zullen heel wat stedelijke en gemeentelijke zwembaden in ons land gesloten zijn omwille van de Nationale Feestdag. Daar spelen ze van het openluchtzwembad in het Zeeuwse Aardenburg op in.    

Bekijk meer gerelateerde artikels