Regio

Ruim 750 oldtimers verwacht op meeting in Wervik

WERVIK - De Wervikse Oldtimer Liefhebbers pakken op zondag 20 augustus uit met hun jaarlijkse oldtimermeeting. Het is het grootste statisch oldtimertreffen van ons land met ruim 750 deelnemers. 

Alle modellen van alle merken ouder dan 25 jaar kunnen deelnemen aan deze meeting waarvoor op één dag minstens tienduizend bezoekers komen uit vijf verschillende landen. Bij tachtig stands vinden de bezoekers wisselstukken en oldtimer curiosa. De bezoekers krijgen gratis toegang en ook de houders van oldtimers en standhouders krijgen gratis plaatsen. Iedereen is die zondag welkom tussen 10 en 18 uur.   

Bron: Foto©Stad Wervik/Lien Dorme

Bekijk Ook

BREAKING

Brugge heeft zijn mobiele velomaker

BRUGGE - In Brugge is Guy Delodder een tijdje terug gestart als mobiele velomaker. Hij komt aan huis voor alle herstellingen zodat je niet langer je fiets moet sleuren naar de fietsenmaker bij een defect of platte band.  

BREAKING

Vier zaterdagavonden Indian Summer Jazz in De Haan

DE HAAN - In het Parkdomein La Potinière aan de Leopoldlaan in De Haan wordt vandaag en de komende drie zaterdagavonden telkens om 19 uur een jazz optreden gehouden.   

BREAKING

Nu zondag Taptoe op de Markt van De Panne

DE PANNE - Op de Markt van De Panne wordt nu zondag een taptoe gehouden, dit van 15 tot 18 uur. Er worden heel wat muziekliefhebbers verwacht. Door het mooie weer wordt extra veel volk verwacht aan de kust. 

BREAKING

Sint-Kruis in de kijker: vanaf deze zomer ook herenmode bij Caprice

SINT-KRUIS - De modezaak Caprice in het winkelcentrum aan de Moerkerkesteenweg zit sinds enkele weken in een nieuw kleedje. Marylinn Buyck mocht al heel wat klanten verwelkomen die de nieuwste herfst- en wintermode komen kopen. Na zes jaar is de naam Caprice een begrip geworden bij de modebewuste vrouw.   

BREAKING

Sint Kruis in de kijker: nieuwe uitbaatster voor Kaasweelde

SINT-KRUIS - De kaashandel Kaasweelde in het winkelcentrum aan de Moerkerkesteenweg in Sint-Kruis is sinds begin september in nieuwe handen. De zaak wordt uitgebaat door Alicia Verhulst die het diploma van retail manager haalde.   

BREAKING

Vrouw zwaar gewond na klap tegen boom

HASSELT - Langs de Genkersteenweg in Hasselt heeft een 79 jarige vrouw uit Hasselt deze voormiddag de controle verloren over haar stuur.  

BREAKING

Handelsbeurs Sijsele van start

SIJSELE - In de Gemeentelijke Turnzaal op het Lindenplein in Sijsele werd vanavond de Handelsbeurs officieel geopend. De beurs is vanavond nog te bezoeken tot 23 uur.   

BREAKING

Morgen start van gastronomische event Kookeet in Brugge

BRUGGE - Op het plein aan de achterkant van het Brugse station start morgen het gastronomische event Kookeet. Van zaterdag tot en met maandag kan je gerechtjes smullen van 31 Brugse topchefs en gastchef Piet Huysentruyt. 

BREAKING

Morgen starten Werktuigendagen in Oudenaarde

OUDENAARDE - In Oudenaarde worden morgen en zondag heel wat landbouwers verwacht voor de Werktuigendagen. De organisatoren zijn reeds aan de 33e editie toe.  

BREAKING

Zaterdagmarkt Gent morgen uitzonderlijk op E. Braunplein

GENT - De wekelijkse zaterdagmarkt in Gent wordt morgen uitzonderlijk op het E. Braunplein gehouden. Het is de buurt van de Stadshal.  

Bekijk meer gerelateerde artikels