Regio

Dans- en tapasfestival in het Graaf Visartpark in Brugge

BRUGGE - Het Feestcomité van Kristus Koning pakt de ganse zomer uit met hun pop-up bar in het Graaf Visartpark in Brugge. 

Op vrijdag 21 juli pakken ze uit met hun dans- en tapasfestival van 14 tot 22 uur. Er zijn demonstraties tangodansen en initiatie salsa dansen zodat je later op de avond al op eigen houtje kan meedansen. Tussendoor kan je genieten van heerlijke drankjes aan de zomerbar of van overheerlijke tapa's. 

Bron: Foto©Feestcomité Kristus Koning

Bekijk Ook

BREAKING

Brugge heeft zijn mobiele velomaker

BRUGGE - In Brugge is Guy Delodder een tijdje terug gestart als mobiele velomaker. Hij komt aan huis voor alle herstellingen zodat je niet langer je fiets moet sleuren naar de fietsenmaker bij een defect of platte band.  

BREAKING

Vier zaterdagavonden Indian Summer Jazz in De Haan

DE HAAN - In het Parkdomein La Potinière aan de Leopoldlaan in De Haan wordt vandaag en de komende drie zaterdagavonden telkens om 19 uur een jazz optreden gehouden.   

BREAKING

Nu zondag Taptoe op de Markt van De Panne

DE PANNE - Op de Markt van De Panne wordt nu zondag een taptoe gehouden, dit van 15 tot 18 uur. Er worden heel wat muziekliefhebbers verwacht. Door het mooie weer wordt extra veel volk verwacht aan de kust. 

BREAKING

Sint-Kruis in de kijker: vanaf deze zomer ook herenmode bij Caprice

SINT-KRUIS - De modezaak Caprice in het winkelcentrum aan de Moerkerkesteenweg zit sinds enkele weken in een nieuw kleedje. Marylinn Buyck mocht al heel wat klanten verwelkomen die de nieuwste herfst- en wintermode komen kopen. Na zes jaar is de naam Caprice een begrip geworden bij de modebewuste vrouw.   

BREAKING

Sint Kruis in de kijker: nieuwe uitbaatster voor Kaasweelde

SINT-KRUIS - De kaashandel Kaasweelde in het winkelcentrum aan de Moerkerkesteenweg in Sint-Kruis is sinds begin september in nieuwe handen. De zaak wordt uitgebaat door Alicia Verhulst die het diploma van retail manager haalde.   

BREAKING

Vrouw zwaar gewond na klap tegen boom

HASSELT - Langs de Genkersteenweg in Hasselt heeft een 79 jarige vrouw uit Hasselt deze voormiddag de controle verloren over haar stuur.  

Bekijk meer gerelateerde artikels