Regio

Bloedinzameling tijdens de zomermaanden

KNOKKE-HEIST - Het Rode Kruis heeft tijdens de zomermaanden steeds tekorten aan bloed. Daarom zamelen ze ook tijdens de vakantiemaanden bloed in.  

Op woensdag 2 en donderdag 3 augustus zullen ze te vinden zijn met hun tentendorp aan het Rubensplein. De vaste donors zullen uitgenodigd worden om bloed te komen geven. Daarnaast mikt het Rode Kruis ook nog op de bewoners van Knokke-Heist, de vele dagjestoeristen en de tweedeverblijvers of vakantiegangers. Wie bloed geeft krijgt een gratis drankje aangeboden.   

Bron: Foto©Rode Kruis Knokke-Heist

Bekijk Ook

BREAKING

Ook nog oesters, Zeeuwse mosselen en maatjes op Zomeren op de Vismarkt

BRUGGE - Van 16 tot 22 uur wordt terug Zomeren op de Vismarkt gehouden. Het is het ideale event na een weekje hard werken waar je kan genieten van heel wat lekkers. 

BREAKING

MUG Heli al vier maal opgeroepen vandaag

BRUGGE - De MUG Heli werd vandaag al vier maal opgeroepen. Even voor 8 uur vanmorgen liep al de eerste oproep binnen voor Diksmuide. 

BREAKING

Jorgo en Nicolas openen morgen eerste alcohol infused Ice Cream Bar in Knokke

KNOKKE-HEIST - Op het Lichttorenplein in Knokke opent morgen middag de eerste alcohol infused Ice Cream Bar van ons land de deuren.   

BREAKING

Jantje Vanille dit weekend in Nokere en Waregem

WAREGEM - De gekende ijsverkoper Jan Van Wynsberghe, beter gekend als Jantje Vanille,  is dit weekend terug op pad met zijn lekkere Bourbon vanille. 

BREAKING

Donkse donderdagen in Berlare

BERLARE  - Het meer van Donk in Berlare doet meteen denken aan een vakantiegevoel met heel wat horecazaken rond het water, het verhuur van bootjes en de vele dagjesmensen die er langs komen om er te genieten van de heerlijke palingbereidingen.   

BREAKING

Heerlijke hapjes op Zomeren op de Vismarkt in Brugge

BRUGGE - Elke vrijdag is er tot eind augustus van 16 tot 22 uur Zomeren op de Vismarkt in Brugge. Het is reeds de vierde editie dit jaar. Het event loks steeds meer volk.    

BREAKING

Morgen met de bus of de fiets naar Brugge

BRUGGE - et wordt morgen een bijzonder drukke zaterdag in Brugge, want er staan heel wat evenementen op het programma

BREAKING

Vrijdag Visdag bij Restaurant B-In in Brugge

BRUGGE - Van dinsdag tot en met zaterdag serveert het restaurant B-In op de site van het Oud Sint-Jan een dagelijks afwisselende lunch waarbij zowel vlees als vis aan bod komt. Op vrijdag kiest de chef meestal voor vis. De lunch kost u 15 euro. 

BREAKING

Sandra en Kersten die Zulte ruilden voor Spanje straks op het kleine scherm

ZULTE/SPANJE - Sandra Van den Steen en Kersten Rammeloo die Zulte ruilden voor het zonnige Spanje komen binnenkort op het kleine scherm.  

Bekijk meer gerelateerde artikels