Regio

Verken Hasselt met de stadstram

HASSELT - Een bezoek aan de Limburgse stad Hasselt is meer dan de moeite waard. Het is de stad gekend voor zijn jenever, zijn gastronomie en zijn mode met een ruim winkelaanbod voor de shoppers. 

Je kan de stad verkennen met de stadstram gedurende een rit van 50 minuten met vertrek om 11 uur. Deze stradstram zal rijden op 21-23 en 30 juli. Je krijgt van een gids tijdens de rit de nodige uitleg over de geschiedenis en bezienswaardigheden van de stad. Je kan het combineren met een bezoek aan de Japanse Tuin. De stadstram vertrekt om 14.30 uur richitng Japanse tuin die meer dan de moeite is om te bezoeken. Er is een combiticket voor stadstram en Japanse Tuin.  

Bron: Foto©Visit Hasselt

Bekijk Ook

BREAKING

Rommelmarkt rond het Woonzorgcentrum in Bredene

BREDENE - De bewoners, familieleden van de bewoners en personeelsleden van het Woonzorgcentrum Jacky Maes houden op zondag 23 juli een rommelmarkt rond het Woonzorgcentrum.   

BREAKING

Zomerse parkdagen in Kortenberg

KORTENBERG - Tijdens de maanden juli en augustus vormt het park van de Oude Abdij het decor van gezellige middagconcerten. 

BREAKING

Met Vier in Bed volgende week in Portugal

VLAANDEREN - Het populaire VTM programma Met Vier in Bed is volgende week te gast in Portugal waar ze langs gaan bij vier Belgische en Nederlandse koppels die er hun Bed and Breakfast runnen.  

BREAKING

Nu zondag Bokrijkdag in het teken van de reuzen

GENK - In het domein Bokrijk staat nu zondag 23 juli alles in het teken van de reuzen. Je kan reuzen binnen en buiten het museum bewonderen.   

BREAKING

Dinant heeft heel wat te bieden

DINANT - Een dagje naar Dinant staat bij heel wat gezinnen op de kalender deze zomer. Je kan er ook heel wat beleven. Er is een ruim aanbod.  

BREAKING

Morgen zaterdag aan zee te beleven

KUST - Aan de kust wordt morgen zaterdag heel wat volk verwacht. Het is immers voor velen een verlengd weekend. Het aanbod aan evenementen is dan ook bijzonder ruim.   

BREAKING

Open uw eerste zichtrekening bij ING en ontvang meteen al 50 euro

SINT-KRUIS/VLAANDEREN - De ING bank pakt nog tot 31 juli uit met een speciale actie voor wie een eerste zichtrekening wil openen. Ze krijgen meteen 50 euro aangeboden van de bank bij het openen van een Licn Account. 

BREAKING

Nu zondag Belgisch kampioenschap acrobatievliegen

TONGEREN - De Tongerse Modelvleugels organiseren nu zondag 23 juli het Belgisch Kampioenschap acrobatie vliegen, dit van 10 tot 18 uur. 

BREAKING

Nu zondag finale van korenpikwedstrijd

WECHELDERZANDE - In Wechelderzande, een deelgemeente van Lille, wordt nu zondag 23 juli de finale gehouden van de korenpikwedstrijd.  

BREAKING

Openluchtzwembad in Zeeuwse Aardenburg vandaag open van 13 tot 20 uur

AARDENBURG (NEDERLAND) - Vandaag vrijdag zullen heel wat stedelijke en gemeentelijke zwembaden in ons land gesloten zijn omwille van de Nationale Feestdag. Daar spelen ze van het openluchtzwembad in het Zeeuwse Aardenburg op in.    

Bekijk meer gerelateerde artikels