Regio

Assebroekse Feesten worden officieel geopend op zaterdag 26 augustus

ASSEBROEK - Tijdens het eerste weekend van september wordt de jaarlijkse kermis in Assebroek gevierd. Het Feestcomité Assebroek nodigt alle inwoners van de gemeente uit voor een drankje en een belegd broodje. 

De officiële opening van de kermis wordt gehouden op het domein van de Kinderboerderij de Zeven Torentjes aan de Canadaring in Assebroek,, dit om 19 uur. Tegelijkertijd wordt ook de opening gehouden van de tentoonstelling van de Kunstkring de Zeven Torentjes waarbij tal van kunstenaars hun werken zullen tentoonstellen in de schuur van de Kinderboerderij.  Het Feestcomité organiseert op zaterdag 2 september de Kids Zomertour op de parking van de sporthal van het Atheneum Jan Fevijn in de Daverlostraat en op zondag 3 september optredens van de gekende zangers Rudy Meyns en John Terra.    

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Kaarten voor het herfstachtige weekend

BRUGGE - Het komende weekend zal minder mooi zijn dan vorige week. Ze verwachten heel wat wind en regen, ideaal om gezellig thuis bezig te zijn.    

BREAKING

Heerlijke stoverij op de lunch van restaurant B-In

BRUGGE - Van dinsdag tot en met zaterdag wordt in het restaurant B-In in Brugge een dagelijkse lunch geserveerd voor 15 euro.  

BREAKING

Morgenvoormiddag is Living Stone Stone Shop gesloten omwille van werken door Eandis

BRUGGE - Morgen donderdag moet Eandis werken uitvoeren in de Langestraat in Brugge waarbij de stroom dan ook een tijdje zal uitvallen. Nadine en Iris hebben dan ook besloten om morgenvoormiddag te sluiten.  

BREAKING

Leidingwater in Oostkamp heeft speciale geur en smaak

OOSTKAMP - Bij het gemeentebestuur van Oostkamp liepen heel wat meldingen binnen van een andere geur en smaak van het leidingwater. Zij hebben meteen geïnformeerd bij Farys. 

BREAKING

Inbraken in wagens in Sint-Niklaas

SINT-NIKLAAS - De lokale politie van Sint-Niklaas heeft twee inbraken in geparkeerde wagens moeten vaststellen. Dit was het geval in de Spoorweglaan en in de Vijfstraten. 

BREAKING

Nieuw terrasreglement voor horeca Zand en Vrijdagmarkt

BRUGGE - Momenteel zijn de werken voor de heraanleg van het Zand en Vrijdagmarkt volop aan de gang. Het stadsbestuur heeft alvast een nieuw terrasreglement gemaakt voor de horeca op het Zand en de Vrijdagmarkt.   

Bekijk meer gerelateerde artikels