Regio

Assebroekse Feesten worden officieel geopend op zaterdag 26 augustus

ASSEBROEK - Tijdens het eerste weekend van september wordt de jaarlijkse kermis in Assebroek gevierd. Het Feestcomité Assebroek nodigt alle inwoners van de gemeente uit voor een drankje en een belegd broodje. 

De officiële opening van de kermis wordt gehouden op het domein van de Kinderboerderij de Zeven Torentjes aan de Canadaring in Assebroek,, dit om 19 uur. Tegelijkertijd wordt ook de opening gehouden van de tentoonstelling van de Kunstkring de Zeven Torentjes waarbij tal van kunstenaars hun werken zullen tentoonstellen in de schuur van de Kinderboerderij.  Het Feestcomité organiseert op zaterdag 2 september de Kids Zomertour op de parking van de sporthal van het Atheneum Jan Fevijn in de Daverlostraat en op zondag 3 september optredens van de gekende zangers Rudy Meyns en John Terra.    

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Vanaf morgen zondag shoppingzondagen in Mechelen

MECHELEN - In Mechelen starten vanaf morgen de shoppingzondagen voor de feesten. Alle winkels zijn dan open. De shoppingzondagn lopen tot 7 januari 2018 met de start van de wintersolden. 

BREAKING

Drie doelpunten in tien minuten tijd

WESTERLO/BRUGGE - In de voetbalwedstrijd Westerlo tegen Cercle Brugge werden in tien minuten tijd al drie doelpunten gescoord. 

BREAKING

Zesde editie van de Nocturne Aquashow in het Boudewijn Seapark

BRUGGE - Het Boudewijn Seapark in de Brugse deelgemeente Sint-Michiels zal tijdens de komende kerstvakantie terug heel wat volk trekken met hun Nocturne Aquashow in het Dolfinarium.  

BREAKING

Heel wat leuke doe tips tijdens de Kerstvakantie

WAREGEM - Tijdens de kerstvakantie kunnen jonge gezinnen met kinderen heel wat leuke dingen doen. Wij zullen u alvast heel wat tips geven. 

BREAKING

Eerste skipistes open in de Oostkantons

OOSTKANTONS - Wie wil skiën in eigen land kan dit weekend naar de Oostkantons trekken. Daar zijn de eerste skipistes open. 

BREAKING

Dit weekend zijn controleurs van De Lijn actief in Vlaams Brabant

KORTENBERG/VILVOORDE - Dit weekend zullen de controleurs van De Lijn in actie zijn in de provincie Vlaams Brabant.   

BREAKING

Dit weekend alcohol- en drugscontroles in Blankenberge en Zuienkerke

BLANKENBERGE/ZUIENKERKE - Tijdens dit weekend kunt u maar best een BOB meenemen wie vandaag in Blankenberge of Zuienkerke moet zijn. Er zijn alcohol- en drugscontroles gepland.  

BREAKING

Grote brugliggers voor nieuwe spoorwegbrug geplaatst in Aalter

AALTER - Heel wat inwoners van Aalter hebben vandaag de grote werken gevolgd boven de treinsporen. De zeven grote brugliggers voor de nieuwe spoorwegbrug werden geplaatst. Ook nog dit weekend wordt de oude spoorwegbrug aan de Knesselarestaat afgebroken.    

Bekijk meer gerelateerde artikels