Regio

Assebroekse Feesten worden officieel geopend op zaterdag 26 augustus

ASSEBROEK - Tijdens het eerste weekend van september wordt de jaarlijkse kermis in Assebroek gevierd. Het Feestcomité Assebroek nodigt alle inwoners van de gemeente uit voor een drankje en een belegd broodje. 

De officiële opening van de kermis wordt gehouden op het domein van de Kinderboerderij de Zeven Torentjes aan de Canadaring in Assebroek,, dit om 19 uur. Tegelijkertijd wordt ook de opening gehouden van de tentoonstelling van de Kunstkring de Zeven Torentjes waarbij tal van kunstenaars hun werken zullen tentoonstellen in de schuur van de Kinderboerderij.  Het Feestcomité organiseert op zaterdag 2 september de Kids Zomertour op de parking van de sporthal van het Atheneum Jan Fevijn in de Daverlostraat en op zondag 3 september optredens van de gekende zangers Rudy Meyns en John Terra.    

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Lunchen op het terras bij de Brugse reien

BRUGGE - Wie deze middag wil geinieten van een heerlijke en gezonde lunch aan het water van de Brugse reien moet kiezen voor het restaurant B-In. Van dinsdag tot en met zaterdag serveren ze een dagelijkse lunch aan 15 euro.  

BREAKING

Brugse Kaasmarkt op zondag 3 september op het Beursplein

BRUGGE - De Brugse Kaasmarkt wordt op zondag 3 september voor de negende maal gehouden. De organisatoren moeten door de werken op het Zand uitwijken naar het Beursplein waar ze even veel volk verwachten.   

BREAKING

Morgen woensdag aan zee te beleven

KUST - Er wordt morgen een zonnige en zomerse dag verwacht. De kust verwacht morgen dan ook bijzonder veel volk. Al wie nog een dagje verlof heeft trekt met de kinderen wellicht nog eens naar zee.  

BREAKING

Kerkgangers Zwevezele begrijpen beslissing Bisdom niet

ZWEVEZELE - De kerkgangers in Zwevezele verstaan niet waarom pastoor Luk Brutin verwijderd wordt van de parochies Sint-Aldegondis en Sint-Jozef.  

BREAKING

Eerste Gentse publieke laadpaal in gebruik genomen

GENT - In Gent hebben het stadsbestuur en Eandis vandaag de eerste publieke elektrische laadpaal in gebruik genomen. De laadpaal kreeg een plaatsje op het Park and Ride terrein Bourgoyen.   

BREAKING

Vrouw aangehouden voor poging brandstichting

WEVELGEM/KORTRIJK - In de Artoisstraat in Wevelgem is er maandagavond een poging tot brandstichting geweest. De schade bleef gelukkig beperkt. 

BREAKING

Assebroek in de kijker: Vishandel Verrecas

ASSEBROEK - Tijdens het weekend van zaterdag 2 en zondag 3 september wordt Assebroek kermis gevierd met op zaterdag een kids disco namiddag en op zondag Ol Thope in het Park met optredens van tal van artiesten op de parking van de sporthal van het Atheneum Jan Fevijn in de Daverlostraat. 

Bekijk meer gerelateerde artikels