Regio

Assebroekse Feesten worden officieel geopend op zaterdag 26 augustus

ASSEBROEK - Tijdens het eerste weekend van september wordt de jaarlijkse kermis in Assebroek gevierd. Het Feestcomité Assebroek nodigt alle inwoners van de gemeente uit voor een drankje en een belegd broodje. 

De officiële opening van de kermis wordt gehouden op het domein van de Kinderboerderij de Zeven Torentjes aan de Canadaring in Assebroek,, dit om 19 uur. Tegelijkertijd wordt ook de opening gehouden van de tentoonstelling van de Kunstkring de Zeven Torentjes waarbij tal van kunstenaars hun werken zullen tentoonstellen in de schuur van de Kinderboerderij.  Het Feestcomité organiseert op zaterdag 2 september de Kids Zomertour op de parking van de sporthal van het Atheneum Jan Fevijn in de Daverlostraat en op zondag 3 september optredens van de gekende zangers Rudy Meyns en John Terra.    

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

De zondag starten met vers geperst sinaasappelsap

OOSTKAMP - Sinds eind vorig jaar heeft Oostkamp nu een heuse buurtwinkel door de komst van een Carrefour Express in het centrum, meer bepaald in de Kortrijksestraat. 

BREAKING

Openingsweekend in Domein Raversijde

OOSTENDE - Na de winterstop heeft het Provinciaal Domein Raversijde aan de Nieuwpoortsesteenweg in Oostende terug de deuren geopend. 

BREAKING

Morgen tweede dag van ooievaarsweekend in Zwin Knokke

KNOKKE - In het Natuur Park het Zwin in Knokke wordt dit weekend het Ooievaarsweekend gehouden dat vandaag aan de tweede dag toe is. Er zijn momenteel dertien nesten op de nestpalen in het park waarop de ooievaars hun plaats hebben ingenomen. 

BREAKING

Morgen heel wat indoor rommelmarkten om de warmte op te zoeken

DE HAAN/GENT/OEDELEM - Het blijft nog enkele dagen bijzonder koud en heel wat mensen zoeken dan ook evenementen op die binnen plaats vinden waar het gezelllig warm is. . 

BREAKING

Inghelburch viert dertigjarig bestaan

BRUGGE - Naar aanleiding van de Dag van de Zorg zetten morgen zondag heel wat instellingen de deuren open voor het pubiek. Eén van de deelnemers is Inghelburch die net hun dertig jarig bestaan vieren.   

BREAKING

Werken op N202 in Grimbergen lopen vertraging op

GRIMBERGEN - De werken op de N202 Brusselsesteenweg in Grimbergen lopen vertraging op. De asfalteringswerken kunnen pas uitgevoerd worden als het warm genoeg is.  

BREAKING

Overdekte markt vanaf nu zaterdag 24 maart in Ledegem

LEDEGEM - De vleessector verliest de laatste dagen heel wat geloofwaardigheid. Daarom hebben een tiental landbouwers beslist om in Ledegem te starten met het Boerhof.  

BREAKING

Bengaals vuur in stations en voetbalstadion

BRUSSEL/LUIK - Vanavond wordt in Brussel de bekerwedstrijd van Genk tegen Standaard Luik gespeeld.  

BREAKING

Trein negeerde rood sein op spoorlijn 96

DOORNIK - Het spoorverkeer op de spoorlijn  96 is momenteel onderbroken dit nadat een trein tussen de stations van Doornik en Aat een rood licht genegeerd heeft.  

Bekijk meer gerelateerde artikels