Regio

Morgen zondag aan zee te beleven

KUST - Morgen zondag krijgen we de zon meer te zien dan vandaag. Er wordt aan de kust dan ook veel volk verwacht. In de verschillende badplaatsen zijn er tal van evenementen. 

In Blankenberge wordt morgenavond om 20.30 uur op de Zeedijk aan de kant van de Vuurtoren de Zomerhit (foto) verkozen. Op het strand is er in de namiddag een Beach survival. Nog in Blankenberge is er een rommelmarkt op het Leopold III plein en is er in het Kusttheater een hommage aan de Franse zanger Claude Francois. Op de Zeedijk van Wenduine is er straattheater met Boulevard 2017. Op het strand van Zeebrugge is er het festival We Can Dance. In Oostende zijn er de Paulusfeesten op en rond het Sint-Petrus en Paulusplein. Nog in Oostende is er het zandsculpturenfestival in het kader van 25 jaar Disneyland Parijs en in het Kursaal de 3D World Magic Expo waar je echt wel mooie foto's kan maken. In Oostduinkerke Dorp is er een grote rommelmarkt. Op het Loodwezenplein in Nieuwpoort is er Fiësta Europa met verkoop van producten uit tal van Europese landen. Op het Epernayplein in Middelkerke is er Bubbels aan Zee op het Epernayplein met aandacht voor alle mousserende wijnen.          

Bron: Foto©Krant van Blankenberge

Bekijk Ook

BREAKING

Vanaf morgen zondag shoppingzondagen in Mechelen

MECHELEN - In Mechelen starten vanaf morgen de shoppingzondagen voor de feesten. Alle winkels zijn dan open. De shoppingzondagn lopen tot 7 januari 2018 met de start van de wintersolden. 

BREAKING

Drie doelpunten in tien minuten tijd

WESTERLO/BRUGGE - In de voetbalwedstrijd Westerlo tegen Cercle Brugge werden in tien minuten tijd al drie doelpunten gescoord. 

BREAKING

Zesde editie van de Nocturne Aquashow in het Boudewijn Seapark

BRUGGE - Het Boudewijn Seapark in de Brugse deelgemeente Sint-Michiels zal tijdens de komende kerstvakantie terug heel wat volk trekken met hun Nocturne Aquashow in het Dolfinarium.  

BREAKING

Heel wat leuke doe tips tijdens de Kerstvakantie

WAREGEM - Tijdens de kerstvakantie kunnen jonge gezinnen met kinderen heel wat leuke dingen doen. Wij zullen u alvast heel wat tips geven. 

BREAKING

Eerste skipistes open in de Oostkantons

OOSTKANTONS - Wie wil skiën in eigen land kan dit weekend naar de Oostkantons trekken. Daar zijn de eerste skipistes open. 

BREAKING

Dit weekend zijn controleurs van De Lijn actief in Vlaams Brabant

KORTENBERG/VILVOORDE - Dit weekend zullen de controleurs van De Lijn in actie zijn in de provincie Vlaams Brabant.   

BREAKING

Dit weekend alcohol- en drugscontroles in Blankenberge en Zuienkerke

BLANKENBERGE/ZUIENKERKE - Tijdens dit weekend kunt u maar best een BOB meenemen wie vandaag in Blankenberge of Zuienkerke moet zijn. Er zijn alcohol- en drugscontroles gepland.  

BREAKING

Grote brugliggers voor nieuwe spoorwegbrug geplaatst in Aalter

AALTER - Heel wat inwoners van Aalter hebben vandaag de grote werken gevolgd boven de treinsporen. De zeven grote brugliggers voor de nieuwe spoorwegbrug werden geplaatst. Ook nog dit weekend wordt de oude spoorwegbrug aan de Knesselarestaat afgebroken.    

BREAKING

Vandaag Kerstmarkt in het Zilverpand van Brugse serviceclubs

BRUGGE - De Brugse serviceclubs mogen jaarlijks hun kerstmarkt organiseren op het binnenplein van het winkelcentrum Zilvepand in Brugge.   

BREAKING

Volksvertegenwoordiger Lambrecht klaagt over communicatie bij spoorwegen

GENT/BRUSSEL - Volksvertegenwooridger Annick Lambrecht klaagt over de slechte communicatie van de spoorwegen. Een trein tussen Gent Sint-Pieters en Brussel Zuid stond deze voormiddag 22 minuten stil zonder enige informatie van het spoorwegpersoneel.     

Bekijk meer gerelateerde artikels