Regio

Morgen zondag aan zee te beleven

KUST - Morgen zondag krijgen we de zon meer te zien dan vandaag. Er wordt aan de kust dan ook veel volk verwacht. In de verschillende badplaatsen zijn er tal van evenementen. 

In Blankenberge wordt morgenavond om 20.30 uur op de Zeedijk aan de kant van de Vuurtoren de Zomerhit (foto) verkozen. Op het strand is er in de namiddag een Beach survival. Nog in Blankenberge is er een rommelmarkt op het Leopold III plein en is er in het Kusttheater een hommage aan de Franse zanger Claude Francois. Op de Zeedijk van Wenduine is er straattheater met Boulevard 2017. Op het strand van Zeebrugge is er het festival We Can Dance. In Oostende zijn er de Paulusfeesten op en rond het Sint-Petrus en Paulusplein. Nog in Oostende is er het zandsculpturenfestival in het kader van 25 jaar Disneyland Parijs en in het Kursaal de 3D World Magic Expo waar je echt wel mooie foto's kan maken. In Oostduinkerke Dorp is er een grote rommelmarkt. Op het Loodwezenplein in Nieuwpoort is er Fiësta Europa met verkoop van producten uit tal van Europese landen. Op het Epernayplein in Middelkerke is er Bubbels aan Zee op het Epernayplein met aandacht voor alle mousserende wijnen.          

Bron: Foto┬ęKrant van Blankenberge

Bekijk Ook

BREAKING

Kaarten voor het herfstachtige weekend

BRUGGE - Het komende weekend zal minder mooi zijn dan vorige week. Ze verwachten heel wat wind en regen, ideaal om gezellig thuis bezig te zijn.    

BREAKING

Heerlijke stoverij op de lunch van restaurant B-In

BRUGGE - Van dinsdag tot en met zaterdag wordt in het restaurant B-In in Brugge een dagelijkse lunch geserveerd voor 15 euro.  

BREAKING

Morgenvoormiddag is Living Stone Stone Shop gesloten omwille van werken door Eandis

BRUGGE - Morgen donderdag moet Eandis werken uitvoeren in de Langestraat in Brugge waarbij de stroom dan ook een tijdje zal uitvallen. Nadine en Iris hebben dan ook besloten om morgenvoormiddag te sluiten.  

BREAKING

Inbraken in wagens in Sint-Niklaas

SINT-NIKLAAS - De lokale politie van Sint-Niklaas heeft twee inbraken in geparkeerde wagens moeten vaststellen. Dit was het geval in de Spoorweglaan en in de Vijfstraten. 

BREAKING

Nieuw terrasreglement voor horeca Zand en Vrijdagmarkt

BRUGGE - Momenteel zijn de werken voor de heraanleg van het Zand en Vrijdagmarkt volop aan de gang. Het stadsbestuur heeft alvast een nieuw terrasreglement gemaakt voor de horeca op het Zand en de Vrijdagmarkt.   

BREAKING

N-VA Mol schenkt drieduizend euro aan Natuurpunt

MOL - De N-VA afdeling Mol heeft bij de start van de nieuwe legistlatuur om de zitpeninngen voor de gemeenteraad niet te indexeren. Het gemeentebestuur is niet ingegaan op deze vraag. Daarom schenken ze nu de indexering aan goede doelen.  

BREAKING

Vandaag wereldokapidag in de Zoo van Antwerpen

ANTWERPEN - Het is vandaag de internationale wereldokapidag waarbij deze diersoort in de picture staat.    

BREAKING

Gegratineerde schelvisfilet op de lunch

BRUGGE - In het restaurant B-In op de site Oud Sint-Jan wordt van dinsdag tot en met zaterdag een dagelijkse lunch geserveerd aan 15 euro.   

BREAKING

Golden Yearsfuif dankzij de vele sponsors

BRUGGE -Heeft u al uw kaarten voor de Golden Years fuif van nu zaterdag 21 oktober om 21 uur in het  Entrepot aan de Binnenweg in Bruggge. De laatste dagen van de voorverkoop gaan in. 

BREAKING

Morgen avond zevende aflevering van televisieprogramma Helden van Hier

BRUGGE/VLAANDEREN - Op VTM is er morgenavond de zevende aflevering van het programma Helden van Hier in de Lucht. In het programma wordt het team van de MUG Heli gevolgd. Dokter Nicolas Müller mocht deze namiddag nog zijn verhaal doen op MNM.   

Bekijk meer gerelateerde artikels