Regio

Morgen zondag aan zee te beleven

KUST - Morgen zondag krijgen we de zon meer te zien dan vandaag. Er wordt aan de kust dan ook veel volk verwacht. In de verschillende badplaatsen zijn er tal van evenementen. 

In Blankenberge wordt morgenavond om 20.30 uur op de Zeedijk aan de kant van de Vuurtoren de Zomerhit (foto) verkozen. Op het strand is er in de namiddag een Beach survival. Nog in Blankenberge is er een rommelmarkt op het Leopold III plein en is er in het Kusttheater een hommage aan de Franse zanger Claude Francois. Op de Zeedijk van Wenduine is er straattheater met Boulevard 2017. Op het strand van Zeebrugge is er het festival We Can Dance. In Oostende zijn er de Paulusfeesten op en rond het Sint-Petrus en Paulusplein. Nog in Oostende is er het zandsculpturenfestival in het kader van 25 jaar Disneyland Parijs en in het Kursaal de 3D World Magic Expo waar je echt wel mooie foto's kan maken. In Oostduinkerke Dorp is er een grote rommelmarkt. Op het Loodwezenplein in Nieuwpoort is er Fiësta Europa met verkoop van producten uit tal van Europese landen. Op het Epernayplein in Middelkerke is er Bubbels aan Zee op het Epernayplein met aandacht voor alle mousserende wijnen.          

Bron: Foto┬ęKrant van Blankenberge

Bekijk Ook

BREAKING

Lunchen op het terras bij de Brugse reien

BRUGGE - Wie deze middag wil geinieten van een heerlijke en gezonde lunch aan het water van de Brugse reien moet kiezen voor het restaurant B-In. Van dinsdag tot en met zaterdag serveren ze een dagelijkse lunch aan 15 euro.  

BREAKING

Brugse Kaasmarkt op zondag 3 september op het Beursplein

BRUGGE - De Brugse Kaasmarkt wordt op zondag 3 september voor de negende maal gehouden. De organisatoren moeten door de werken op het Zand uitwijken naar het Beursplein waar ze even veel volk verwachten.   

BREAKING

Morgen woensdag aan zee te beleven

KUST - Er wordt morgen een zonnige en zomerse dag verwacht. De kust verwacht morgen dan ook bijzonder veel volk. Al wie nog een dagje verlof heeft trekt met de kinderen wellicht nog eens naar zee.  

BREAKING

Kerkgangers Zwevezele begrijpen beslissing Bisdom niet

ZWEVEZELE - De kerkgangers in Zwevezele verstaan niet waarom pastoor Luk Brutin verwijderd wordt van de parochies Sint-Aldegondis en Sint-Jozef.  

BREAKING

Eerste Gentse publieke laadpaal in gebruik genomen

GENT - In Gent hebben het stadsbestuur en Eandis vandaag de eerste publieke elektrische laadpaal in gebruik genomen. De laadpaal kreeg een plaatsje op het Park and Ride terrein Bourgoyen.   

BREAKING

Vrouw aangehouden voor poging brandstichting

WEVELGEM/KORTRIJK - In de Artoisstraat in Wevelgem is er maandagavond een poging tot brandstichting geweest. De schade bleef gelukkig beperkt. 

BREAKING

Assebroek in de kijker: Vishandel Verrecas

ASSEBROEK - Tijdens het weekend van zaterdag 2 en zondag 3 september wordt Assebroek kermis gevierd met op zaterdag een kids disco namiddag en op zondag Ol Thope in het Park met optredens van tal van artiesten op de parking van de sporthal van het Atheneum Jan Fevijn in de Daverlostraat. 

BREAKING

Worden stallingskosten van paarden Federale Politie doorgerekend aan lokale politie ?

ZEEBRUGGE - Federaal parlementslid Annick Lambrecht uit Brugge heeft een brief gericht aan Minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon waarin ze meer info wenst over de stallingskosten van paarden van de Federale Politie die zouden doorgerekend worden aan de lokale politiezone. 

Bekijk meer gerelateerde artikels