Regio

Morgen Bokrijkdag in het teken van Huizen met verhalen

GENK - Wekelijks op zondag wordt in het provinciaal domein Bokrijk uitgepakt met  Bokrijkdagen die telkens in een ander thema gehouden worden.  

Morgen mogen de bezoekers luisteren naar de verhalen van de bewoners van de huizen in het Openluchtmuseum. Vergeet zeker ook niet langs te gaan in de pastorie van Schriek. De bezoekers komen er veel te weten. Volgende week zondag staat de Bokrijkdag in het teken van de Oogstfeesten, op 27 augustus in het teken van oude spelen en op 3 september in het teken van terug naar school.    

Bron: Foto┬ęDomein Bokrijk

Bekijk Ook

BREAKING

Vanaf morgen zondag shoppingzondagen in Mechelen

MECHELEN - In Mechelen starten vanaf morgen de shoppingzondagen voor de feesten. Alle winkels zijn dan open. De shoppingzondagn lopen tot 7 januari 2018 met de start van de wintersolden. 

BREAKING

Drie doelpunten in tien minuten tijd

WESTERLO/BRUGGE - In de voetbalwedstrijd Westerlo tegen Cercle Brugge werden in tien minuten tijd al drie doelpunten gescoord. 

BREAKING

Zesde editie van de Nocturne Aquashow in het Boudewijn Seapark

BRUGGE - Het Boudewijn Seapark in de Brugse deelgemeente Sint-Michiels zal tijdens de komende kerstvakantie terug heel wat volk trekken met hun Nocturne Aquashow in het Dolfinarium.  

BREAKING

Heel wat leuke doe tips tijdens de Kerstvakantie

WAREGEM - Tijdens de kerstvakantie kunnen jonge gezinnen met kinderen heel wat leuke dingen doen. Wij zullen u alvast heel wat tips geven. 

BREAKING

Eerste skipistes open in de Oostkantons

OOSTKANTONS - Wie wil skiën in eigen land kan dit weekend naar de Oostkantons trekken. Daar zijn de eerste skipistes open. 

BREAKING

Dit weekend zijn controleurs van De Lijn actief in Vlaams Brabant

KORTENBERG/VILVOORDE - Dit weekend zullen de controleurs van De Lijn in actie zijn in de provincie Vlaams Brabant.   

BREAKING

Dit weekend alcohol- en drugscontroles in Blankenberge en Zuienkerke

BLANKENBERGE/ZUIENKERKE - Tijdens dit weekend kunt u maar best een BOB meenemen wie vandaag in Blankenberge of Zuienkerke moet zijn. Er zijn alcohol- en drugscontroles gepland.  

BREAKING

Grote brugliggers voor nieuwe spoorwegbrug geplaatst in Aalter

AALTER - Heel wat inwoners van Aalter hebben vandaag de grote werken gevolgd boven de treinsporen. De zeven grote brugliggers voor de nieuwe spoorwegbrug werden geplaatst. Ook nog dit weekend wordt de oude spoorwegbrug aan de Knesselarestaat afgebroken.    

BREAKING

Vandaag Kerstmarkt in het Zilverpand van Brugse serviceclubs

BRUGGE - De Brugse serviceclubs mogen jaarlijks hun kerstmarkt organiseren op het binnenplein van het winkelcentrum Zilvepand in Brugge.   

Bekijk meer gerelateerde artikels