Regio

Deze week de stralende opendeurweek bij Living Stone Stone Shop in Brugge

BRUGGE - Nog tot en met zaterdag 9 december loopt een opendeurweek bij Living Stone Stone Shop. Het gaat om de stralende opendeurweek waarbij beroep gedaan wordt op een styliste. 

Vandaag kan je langs lopen in de winkel in de Langestraat waar je kleur- en stijladvies zal krijgen van styliste Tina. Ze helpt je bij het kiezen van de juiste juwelen en accessoires bij uw feestkledij voor de komende feestdagen. Morgen donderdag zijn er hand- en voetmassages en vrijdag hoofdmassages. Een reden om zeker eens binnen te lopen bij Nadine en iris die intussen al veertig jaar hun klanten bijstaan met goede raad en kennis. Naast mineralen verkopen ze heel wat juwelen, wierook, relaxerende muziek, Tarot kaarten, verzorgingsproducten. Je kan er wel steeds een ideaal geschenk vinden om onder de kerstboom te leggen. 

Bron: Foto©Living Stone Stone Shop

Bekijk Ook

BREAKING

Met de Tuk Tuk door Zeeland

GRAVENPOLDER - In 's Gravenpolder in Zeeland kan je op een bijzonder leuke manier de regio verkennen. Bij Tuk Tuk kan je één van de vier voertuigen huren waarbij tal van routes voorgesteld worden.   

BREAKING

Aantal passagiers in juni met 8,7% gestegen op Luchthaven Oostende

OOSTENDE - Op de luchthaven van Oostende is het aantal passagiers tijdens de maand juni opnieuw gestegen. Er is een stijging met 8,7%. 

BREAKING

Zo wat dagelijks activiteiten op het sportstrand in Zeebrugge

ZEEBRUGGE - Op het sportstrand in Zeebrugge is er zo wat dagelijks iets te beleven. Morgen donderdag kan je om 15 uur naar het senioren turnen. 

BREAKING

Haven Zeebrugge eerste zes maanden van dit jaar gegroeid met 6,3%

ZEEBRUGGE - De havendirectie van Zeebrugge is trots op de groei van haven tijdens de eerste zes maanden van dit jaar. Er is een groei met 6,3% in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar.  

BREAKING

23 transmigranten ingerekend tijdens actie in Zeebrugge

ZEEBRUGGE - Tijdens een controle actie onder de noemer Northpack heeft de lokale politie van Brugge in Zeebrugge 23 transmigranten ingerekend. Ze werden allemaal meegenomen naar het politie commissariaat. 

BREAKING

Vandaag start Fiësta Europa in Antwerpen

ANTWERPEN - De Europese markt Fiêsta Europa was de voorbije weken regelmatig te vinden aan de kust. Vandaag starten ze in Antwerpen op de Groenplaats.  

BREAKING

Heerlijk lunchen over de middag in Brugge

BRUGGE - In het restaurant B-In op de site Oud Sint-Jan kan je heerlijk lunchen aan het water bij de Brugse reien. Van dinsdag tot en met zaterdag wordt dagelijks een lunch geserveerd aan 15 euro.  

Bekijk meer gerelateerde artikels