Regio

Deze week de stralende opendeurweek bij Living Stone Stone Shop in Brugge

BRUGGE - Nog tot en met zaterdag 9 december loopt een opendeurweek bij Living Stone Stone Shop. Het gaat om de stralende opendeurweek waarbij beroep gedaan wordt op een styliste. 

Vandaag kan je langs lopen in de winkel in de Langestraat waar je kleur- en stijladvies zal krijgen van styliste Tina. Ze helpt je bij het kiezen van de juiste juwelen en accessoires bij uw feestkledij voor de komende feestdagen. Morgen donderdag zijn er hand- en voetmassages en vrijdag hoofdmassages. Een reden om zeker eens binnen te lopen bij Nadine en iris die intussen al veertig jaar hun klanten bijstaan met goede raad en kennis. Naast mineralen verkopen ze heel wat juwelen, wierook, relaxerende muziek, Tarot kaarten, verzorgingsproducten. Je kan er wel steeds een ideaal geschenk vinden om onder de kerstboom te leggen. 

Bron: Foto©Living Stone Stone Shop

Bekijk Ook

BREAKING

Vanaf morgen zondag shoppingzondagen in Mechelen

MECHELEN - In Mechelen starten vanaf morgen de shoppingzondagen voor de feesten. Alle winkels zijn dan open. De shoppingzondagn lopen tot 7 januari 2018 met de start van de wintersolden. 

BREAKING

Drie doelpunten in tien minuten tijd

WESTERLO/BRUGGE - In de voetbalwedstrijd Westerlo tegen Cercle Brugge werden in tien minuten tijd al drie doelpunten gescoord. 

BREAKING

Zesde editie van de Nocturne Aquashow in het Boudewijn Seapark

BRUGGE - Het Boudewijn Seapark in de Brugse deelgemeente Sint-Michiels zal tijdens de komende kerstvakantie terug heel wat volk trekken met hun Nocturne Aquashow in het Dolfinarium.  

BREAKING

Heel wat leuke doe tips tijdens de Kerstvakantie

WAREGEM - Tijdens de kerstvakantie kunnen jonge gezinnen met kinderen heel wat leuke dingen doen. Wij zullen u alvast heel wat tips geven. 

BREAKING

Eerste skipistes open in de Oostkantons

OOSTKANTONS - Wie wil skiën in eigen land kan dit weekend naar de Oostkantons trekken. Daar zijn de eerste skipistes open. 

BREAKING

Dit weekend zijn controleurs van De Lijn actief in Vlaams Brabant

KORTENBERG/VILVOORDE - Dit weekend zullen de controleurs van De Lijn in actie zijn in de provincie Vlaams Brabant.   

BREAKING

Dit weekend alcohol- en drugscontroles in Blankenberge en Zuienkerke

BLANKENBERGE/ZUIENKERKE - Tijdens dit weekend kunt u maar best een BOB meenemen wie vandaag in Blankenberge of Zuienkerke moet zijn. Er zijn alcohol- en drugscontroles gepland.  

BREAKING

Grote brugliggers voor nieuwe spoorwegbrug geplaatst in Aalter

AALTER - Heel wat inwoners van Aalter hebben vandaag de grote werken gevolgd boven de treinsporen. De zeven grote brugliggers voor de nieuwe spoorwegbrug werden geplaatst. Ook nog dit weekend wordt de oude spoorwegbrug aan de Knesselarestaat afgebroken.    

Bekijk meer gerelateerde artikels