Regio

Spoorwegverkeer op lijn 58 onderbroken na persoonsongeval

GENT - Het treinverkeer is sinds 20 uur onderbroken op de spoorlijn 58, dit na een personsongeval op de sporen tussen Gent-Dampoort en Ledeberg.   

Tussen Gent Sint-Pieters en Gent Dampoort is er geen treinverkeer mogelijk. De spoorwegen leggen vervangbussen in tussen beide stations. De reizigers zullen in beide stations ingelicht worden.Eer op de avond was het spoorverkeer ook al onderbroken tussen Ternat en Denderleeuw. Ook daar ging het om een persoonsongeval.  

Bron: Foto©NMBS

Bekijk Ook

BREAKING

Inbraak in wagen aan station van Wevelgem

WEVELGEM - Op de parking aan het station van Wevelgem hebben onbekenden ingebroken in een bestelwagen van Infrabel. 

BREAKING

Morgen maandag niet te snel in Lommel

LOMMEL - In Lommel zal de lokale politie morgen maandag snelheidscontroles houden. Er werden vier straten weerhouden waar de snelheid zal gecontroleerd worden.  

BREAKING

Fregat Louise Marie vertrekt morgen voor Navo Operatie

ZEEBRUGGE - Uit de marinebasis in Zeebrugge vertrekt morgen maandag het fregat de Louise Marie. De bemanning zal meteen kunnen kennis maken met hun nieuwe commandant die nog maar pas woensdag werd aangesteld.  

BREAKING

Open VLD Blankenberge heeft vandaag volledige lijst bekend gemaakt

BLANKENBERGE - De Open VLD van Blankenberge heeft vandaag tijdens hun nieuwjaarsreceptie de volledige lijst van de kandidaten bekend gemaakt voor de komende gemeenteraadsverkiezingen van oktober.  

BREAKING

Vanavond eerste aflevering van Taboe op Eén met Philippe Geubels

VLAANDEREN - Op de televisiezender Eén start vanavond het nieuwe programma Taboe, dit om 20.25 uur waarbij Philippe Geubels kijkt hoe ver hij kan gaan met humor.  

BREAKING

Autosalon in Brussel sluit de deuren met 540.000 bezoekers

BRUSSEL - Het Autosalon op de Heizel in Brussel heeft vanavond de deuren gesloten. De Brussels Motor Show (de nieuwe benaming) lokte 540.000 bezoekers.   

BREAKING

N-VA kiest voor vrouwelijke lijsttrekker in Wervik

WERVIK - De N-VA afdeling Wervik-Geluwe heeft vandaag de top drie bekend gemaakt voor de komende gemeenteraadsverkiezingen van oktober.   

BREAKING

Auto tegen boom, geparkeerde wagen en gevel in Gistel

GISTEL - In Gistel is zaterdagmorgen rond half vier een bestuurder met zijn wagen terecht gekomen tegen een boom, een geparkeerde wagen en een gevel van een woning langs de Provincieweg.    

BREAKING

Restauratie van Begijnhof en acht seniorenwoningen

DIKSMUIDE - Het Begijnhof en de acht seniorenwoningen van het OCMW in Diksmuide zullen nog in het tweede deel van dit jaar onder handen genomen worden. De Lovie wil met sociale tewerkstelling de werken uitvoeren. 

BREAKING

Patrick De Klerck zal de lijst voor Open VLD trekken voor de provincieraadsverkiezingen

BLANKENBERGE/WEST-VLAANDEREN - Voormalig burgemeester van Blankenberge Patrick De Klerck zal de lijst trekken voor Open VLD voor de provincieraadsverkiezingen van oktober. 

Bekijk meer gerelateerde artikels