Regio

Thierry en Chantal op de frontpagina infobrochure Mintus

BRUGGE - De Brugse OCMW voorzitter Dirk De fauw heeft maandagvoormiddag Thierry De Block en Chantal Missiaen bedankt om even figurant te zijn voor de frontpagina van de infobrochure van de nieuwe zorgvereniging Mintus. 

Sinds begin januari is de nieuwe zorgvereniging Mintus actief binnen het OCMW Brugge. Om de gebruikers voldoende te informeren wordt nu een infobrochure verdeeld over 60.000 brievenbussen in Groot-Brugge. In de brochure worden alle diensten voorgesteld die er zijn voor de senioren. Op de front van de brochure zijn Thierry en Chantal te zien die vrijwilligers zijn in het OCMW dienstencentrum 't Reitje. Ze helpen met de bloembakken, de kerstversiering, het verdelen van uitnodigingen, het ophangen van kaders,...Als dank voor hun figurantenrol kregen ze van de Brugse OCMW voorzitter een boeket bloemen en een grote fotokader. Thierry is de broer van Gedeputeerde Franky De Block.  

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Elke week op dinsdag markt in Wakken

WAKKEN - In de Dentergemse deelgemeente Wakken wordt wekelijks op dinsdagvoormiddag van 8 tot 13 uur de wekelijkse marktdag gehouden.  

BREAKING

Vernieuwde Aldi in Lummen open

LUMMEN - De winkel van Aldi in de Molenstraat in Lummen werd grondig onder handen genomen de voorbije weken. Sinds zaterdag is de vernieuwde winkel terug open.  

BREAKING

Wekelijks op dinsdag marktdag in Bissegem

BISSEGEM - Op dinsdagvoormiddag is er wekelijks marktdag in Bissegem. U vindt er heel wat verse voeding.

BREAKING

Pas uw snelheid aan in het centrum van Damme

DAMME - In het centrum van Damme wordt vandaag een snelheidscontrole gehouden.

BREAKING

Petitie met handtekeningen voor Willy Lustenhouwerstraat in Brugge

BRUGGE - De Brugse burgemeester Dirk De fauw en schepen Nico Blontrock verwachten morgen maandag de mensen van de vzw Amicom. Zij pleiten voor een Willy Lustenhouwerstraat in Brugge, dit als verdienste voor wat de conferencier betekende voor de stad. 

BREAKING

Winterfoor in Noord-Franse Calais gestart

CALAIS (FRANKRIJK) - De liefhebbers van de kermis moeten nog even geduld hebben voor een grote kermis in Vlaanderen. Anders moeten ze naar Noord-Frankrijk. 

BREAKING

Volgend weekend Wintervonken in Brugge

BRUGGE - Op de Burg in Brugge wordt volgend weekend Wintervonken gehouden. Op zaterdag en zondag kan je er terecht vanaf 17.30 uur. Dan opent het winterterras de deuren.   

BREAKING

Dinsdag gaat het sneeuwen

VLAANDEREN - Nu dinsdag gaat het overal sneeuwen. De weervoorspellers verwachten dinsdagmorgen tot drie centimeter sneeuw aan de kust. 

Bekijk meer gerelateerde artikels