Regio

Thierry en Chantal op de frontpagina infobrochure Mintus

BRUGGE - De Brugse OCMW voorzitter Dirk De fauw heeft maandagvoormiddag Thierry De Block en Chantal Missiaen bedankt om even figurant te zijn voor de frontpagina van de infobrochure van de nieuwe zorgvereniging Mintus. 

Sinds begin januari is de nieuwe zorgvereniging Mintus actief binnen het OCMW Brugge. Om de gebruikers voldoende te informeren wordt nu een infobrochure verdeeld over 60.000 brievenbussen in Groot-Brugge. In de brochure worden alle diensten voorgesteld die er zijn voor de senioren. Op de front van de brochure zijn Thierry en Chantal te zien die vrijwilligers zijn in het OCMW dienstencentrum 't Reitje. Ze helpen met de bloembakken, de kerstversiering, het verdelen van uitnodigingen, het ophangen van kaders,...Als dank voor hun figurantenrol kregen ze van de Brugse OCMW voorzitter een boeket bloemen en een grote fotokader. Thierry is de broer van Gedeputeerde Franky De Block.  

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Morgen start Internationaal Vuurwerkfestival in Knokke

KNOKKE-HEIST - In Knokke, op het strand aan de Meerlaan, start morgen vrijdag het Internationaal Vuurwerkfestival. Het vuurwerkfestival lokt jaarlijks vele duizenden bezoekers.   

BREAKING

Avanti Brugge wint eerste bekerwedstrijd tegen Knokke

BRUGGE - Basketbalclub Avanti Brugge heeft vanavond hun eerste bekerwedstrijd gewonnen. Ze zijn het nieuwe seizoen goed gestart. 

BREAKING

Jaarmarktkermis in Merchtem gaat nu zaterdag van start

MERCHTEM - Van zaterdag 18 tot en met zondag 26 augustus is er de jaarlijkse Jaarmarktkermis in Merchtem. Er worden heel wat foorhouders verwacht met attracties voor jong en oud. 

BREAKING

Morgen start eventing op Blauwe Zaal in Sint-Kruis

SINT-KRUIS - Dit weekend wordt op de terreinen van de manège de Blauwe Zaal tussen Sint-Kruis en Damme de 27e editie van de nationale eventing gehouden van de Ruiterclub Sint-Hubert.   

BREAKING

Nu zaterdag opent Lingerie Ultime de deuren van de nieuwe zaak in Sint-Kruis

SINT-KRUIS - Nog twee nachten slapen en Lingerie Ultime gaat van start in het winkelcentrum aan de Moerkerkesteenweg in Sint-Kruis. Elke is alvast klaar voor het openingsweekend van nu zaterdag en zondag.   

BREAKING

DC Lederwaren op de avondmarkten van de Ambulante Zelfstandigen

SINT-IDESBALD - Op de avondmarkt van vandaag in Sint-Idesbald is DC Lederwaren één van de deelnemers. Je kan er kwalitatieve handtassen kopen tegen ronde prijzen. Ze volgen steeds de nieuwste modetrends.     

BREAKING

Metro station Ijzer wordt voorlopig niet bediend

BRUSSEL - Op de metrolijn tussen Kunst- Wet en Elisabeth wordt momenteel één metrohalte niet bediend. Het gaat om het metrostation Ijzer. 

Bekijk meer gerelateerde artikels