Regio

Thierry en Chantal op de frontpagina infobrochure Mintus

BRUGGE - De Brugse OCMW voorzitter Dirk De fauw heeft maandagvoormiddag Thierry De Block en Chantal Missiaen bedankt om even figurant te zijn voor de frontpagina van de infobrochure van de nieuwe zorgvereniging Mintus. 

Sinds begin januari is de nieuwe zorgvereniging Mintus actief binnen het OCMW Brugge. Om de gebruikers voldoende te informeren wordt nu een infobrochure verdeeld over 60.000 brievenbussen in Groot-Brugge. In de brochure worden alle diensten voorgesteld die er zijn voor de senioren. Op de front van de brochure zijn Thierry en Chantal te zien die vrijwilligers zijn in het OCMW dienstencentrum 't Reitje. Ze helpen met de bloembakken, de kerstversiering, het verdelen van uitnodigingen, het ophangen van kaders,...Als dank voor hun figurantenrol kregen ze van de Brugse OCMW voorzitter een boeket bloemen en een grote fotokader. Thierry is de broer van Gedeputeerde Franky De Block.  

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Ook Stad Antwerpen verwacht hinder door staking ACOD

ANTWERPEN - Door de staking van het personeel aangesloten bij het ACOD verwacht ook de stad Antwerpen nu dinsdag hinder in hun dienstverlening.  

BREAKING

Mogelijk hinder door staking bij huisvuilophaling

DENDERMONDE - De stad Dendermonde heeft haar inwoners verwittigd dat er mogelijk hinder zal zijn bij de ophaling van afval nu dinsdag 27 februari. 

BREAKING

Oliebollen op zondag in het Uilenspiegelstadje

DAMME - Met het mooie en koude weer worden er deze namliddag heel wat wandelaars verwacht in Damme. Je kan er prachtige wandelingen maken waarbij je Damme beter leert kennen maar ook wandelen op de 17e eeuwse stadswallen .   

BREAKING

Nu ook lunchen op donderdag en vrijdag in Sforno Brugge

BRUGGE - Het Brugse restraurant Sforno (gekend voor hun Italiaanse keuken) aan de Dampoort in Brugge is nu ook op donderdag en vrijdag over de middag open. 

BREAKING

Ticketverkoop Heilig Bloedprocessie Brugge gaat nu donderdag van start

BRUGGE - Op donderdag 10 mei zal de Heilig Bloedprocessie terug door de straten van Brugge trekken. Er worden terug vele duizenden toeschouwers verwacht.  

BREAKING

Culinair genieten in het Damse Stadhuis voor het goede doel

DAMME - In het Stadhuis van Damme wordt vandaag Oesters en Bubbels gehouden. Het gaat om een organisatie van Rotaract afdeling Damme. Ze willen hun opbrengst schenken aan de MUG Heli. 

BREAKING

N-VA Middelkerke pakt uit met jonge kandidates op hun lijst

MIDDELKERKE - Ook de N-VA MIddelkerke kiest voor verjonging op hun lijst. Ze hebben twee jonge kandidates voorgesteld voor de gemeenteraadsverkiezingen van oktober.    

BREAKING

Agentschap Natuur en Bos zoekt vrijwilligers voor het Hallerbos

HALLE - Het Agentschap Natuur en Bos zoekt vrijwilligers voor de drukke periode tussen 14 april en 6 mei als de hyacinten in bloei zullen staan. 

Bekijk meer gerelateerde artikels