Regio

Thierry en Chantal op de frontpagina infobrochure Mintus

BRUGGE - De Brugse OCMW voorzitter Dirk De fauw heeft maandagvoormiddag Thierry De Block en Chantal Missiaen bedankt om even figurant te zijn voor de frontpagina van de infobrochure van de nieuwe zorgvereniging Mintus. 

Sinds begin januari is de nieuwe zorgvereniging Mintus actief binnen het OCMW Brugge. Om de gebruikers voldoende te informeren wordt nu een infobrochure verdeeld over 60.000 brievenbussen in Groot-Brugge. In de brochure worden alle diensten voorgesteld die er zijn voor de senioren. Op de front van de brochure zijn Thierry en Chantal te zien die vrijwilligers zijn in het OCMW dienstencentrum 't Reitje. Ze helpen met de bloembakken, de kerstversiering, het verdelen van uitnodigingen, het ophangen van kaders,...Als dank voor hun figurantenrol kregen ze van de Brugse OCMW voorzitter een boeket bloemen en een grote fotokader. Thierry is de broer van Gedeputeerde Franky De Block.  

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Dertiende editie van Speeldag in Mechelen was groot succes

MECHELEN - In Mechelen mochten ze zondag vijftienduizend mensen verwelkomen op de Speeldag. Op de verschillende pleinen in de stad was er heel wat te beleven.   

BREAKING

Dromenvanger voor kinderen met een beperking

BRUGGE - De dienst welzijn van de stad Brugge wil kinderen met een beperking in het daglicht plaatsen. Daarom werd het project Dromenvanger op de rails gezet. De kinderen konden individueel, met de klas of met de school een wens doen.   

BREAKING

Enthousiaste team Open VLD Landen klaar voor de gemeenteraadsverkiezingen

LANDEN - In Landen zijn de 25 kandidaten gekend voor de komende gemeenteraadsverkiezingen van oktober. 

BREAKING

Morgen starten nieuwe werken in Mechelen

MECHELEN - In Mechelen starten morgen maandag nieuwe werken. De werken zijn gepland in de Hendrik Speeqvest en in de Koningin Astridlaan.  

BREAKING

Morgen maandag gemeenteraad in Hooglede

HOOGLEDE - In Hooglede is er morgen maandag gemeenteraad. Er staan zeventien punten in openbare zitting met de aanstelling van een algemeen en fiancieel directeur, de vaststelling van het RUP voor het Domein Vossenberg  en de aanvraag voor het plaatsen van bewakingscamera's in het kader van de aanpak van sluikstorten.  

BREAKING

Nu ook meldingen van wateroverlast uit Zeeland

ZEELAND (NEDERLAND) - Na het Meetjesland kreeg nu ook de Nederlandse provincie Zeeland te maken met wateroverlast na fikse onweersbuien.  

BREAKING

Felle onweersbuien zetten straten blank in het Meetjesland

MEETJESLAND - In het Meetjesland heeft het onweer vanavond lelijk huis gehouden. In Knesselare, Ursel en Sint-Laureins staan vele straten blank waar het geen doorkomen meer aan is. 

BREAKING

3,6 miljoen euro voor Iedereen tegen Kanker

BRUSSEL - Op de televisiezender Eén was er vanavond de slotshow van de actie Iedereen tegen Kanker. 

BREAKING

Straten in Oostende en Bredene stonden tijdlang blank

OOSTENDE/BREDENE - Na een fiks onweer zijn deze namiddag heel wat straten in Bredene en Oostende onder water gelopen. In Oostende liep het water zelfs enkele woningen binnen. 

Bekijk meer gerelateerde artikels