Regio

Bussen van de lijnen 20 en 95 moeten omrijden voor werken in Moerbrugge

OOSTKAMP - De Lijn zal vanaf vrijdag 16 maart tot 18 april Moebrugge niet meer bedienen per bus. De bussen moeten omrijden omdat er werken gepland zijn aan de hoge spoorwegbrug over de sporen.  

De bus van de lijn 20 zal de haltes Moerbrugge Rivierstraat en Moerbrugge Brug niet bedienen. De lijn 95, de avondlijn richting Ruddervoorde, zal een andere reisweg volgen tussen de haltes Abdij Steenbrugge en Moerbrugge Post. Door de werken zullen de treinen van komend weekend tussen Brugge en Gent omgeleid worden via Lichtervelde waarbij u moet rekening houden met een reistijd van 43 minuten tussen beide stations. 

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Ook nog oesters, Zeeuwse mosselen en maatjes op Zomeren op de Vismarkt

BRUGGE - Van 16 tot 22 uur wordt terug Zomeren op de Vismarkt gehouden. Het is het ideale event na een weekje hard werken waar je kan genieten van heel wat lekkers. 

BREAKING

MUG Heli al vier maal opgeroepen vandaag

BRUGGE - De MUG Heli werd vandaag al vier maal opgeroepen. Even voor 8 uur vanmorgen liep al de eerste oproep binnen voor Diksmuide. 

BREAKING

Jorgo en Nicolas openen morgen eerste alcohol infused Ice Cream Bar in Knokke

KNOKKE-HEIST - Op het Lichttorenplein in Knokke opent morgen middag de eerste alcohol infused Ice Cream Bar van ons land de deuren.   

BREAKING

Jantje Vanille dit weekend in Nokere en Waregem

WAREGEM - De gekende ijsverkoper Jan Van Wynsberghe, beter gekend als Jantje Vanille,  is dit weekend terug op pad met zijn lekkere Bourbon vanille. 

BREAKING

Donkse donderdagen in Berlare

BERLARE  - Het meer van Donk in Berlare doet meteen denken aan een vakantiegevoel met heel wat horecazaken rond het water, het verhuur van bootjes en de vele dagjesmensen die er langs komen om er te genieten van de heerlijke palingbereidingen.   

BREAKING

Heerlijke hapjes op Zomeren op de Vismarkt in Brugge

BRUGGE - Elke vrijdag is er tot eind augustus van 16 tot 22 uur Zomeren op de Vismarkt in Brugge. Het is reeds de vierde editie dit jaar. Het event loks steeds meer volk.    

BREAKING

Morgen met de bus of de fiets naar Brugge

BRUGGE - et wordt morgen een bijzonder drukke zaterdag in Brugge, want er staan heel wat evenementen op het programma

BREAKING

Vrijdag Visdag bij Restaurant B-In in Brugge

BRUGGE - Van dinsdag tot en met zaterdag serveert het restaurant B-In op de site van het Oud Sint-Jan een dagelijks afwisselende lunch waarbij zowel vlees als vis aan bod komt. Op vrijdag kiest de chef meestal voor vis. De lunch kost u 15 euro. 

Bekijk meer gerelateerde artikels