Regio

Fietsende jongeren tevreden met plannen voor aanleg veilige fietspaden in Beernem

BEERNEM - Het gemeentebestuur van Beernem laat werken uitvoeren in de Hoornstraat en de Schippersstraat. Die werken starten op 9 april.   

De versleten betonverharding van de rijweg moet uitgebroken worden en er komt een veilig fietspad afgescheiden met een haag zodat het voor de fietsende jongeren veiliger zal worden om van en naar school te fietsen. De werken zullen in vier fases uitgevoerd worden om de hinder te beperken. Op 28 maart is er alvast een info avond gepland voor de bewoners van beide straten waar ze uitleg zullen krijgen over de geplande werken.    

Bron: Foto©JSB

Bekijk Ook

BREAKING

Dinsdagmarkt in Ninove lokt wekelijks heel wat volk

BRUGGE - Op de wekelijkse dinsdagmarkt in Ninove is het telkens gezellig druk. Reeds vele jaren trekt de markt heel wat volk. 

BREAKING

Met uw vereniging of als hobbyist gratis op Sint-Kruis kermis

SINT-KRUIS - In de Brugse deelgemeente Sint-Kruis lokt de kermiszondag aan de Moerkerkesteenweg jaarlijiks vele duizenden bezoekers, het ideale event om uw vereniging te promoten of uw werk te laten zien als hobbyist.   

BREAKING

Morgen dinsdag grote marktdag in Roeselare

ROESELARE - In het centrum van Roeselare wordt morgen dinsdag een grote marktdag gehouden. Er zijn heel wat markthandelaars met verse voeding, text!iel en tal van non food artikelen. 

BREAKING

Economische missie naar Zuid Korea

BRUGGE - Het Koningspaar is samen met 96 ondernemers naar Zuid Korea op economische missie. Ze gaan er ons land en onze producten promoten. 

BREAKING

Heel wat rode stickers bij de ophaling van PMD zakken vandaag

ASSEBROEK - Er worden nog steeds heel wat verkeerde zaken aangeboden in de blauwe PMD zakken. Het gaat om plastiek flessen en flacons, metalen verpakkingen en drankflacons die in deze regio mogen aangeboden worden.

BREAKING

AZ Alma viert haar voorzitter Hugo Bulté

EEKLO - In het AZ Alma in Eeklo werd Hugo Bulté als voorzitter gevierd. Hij neemt afscheid na 27 jaar. 

BREAKING

Werviks Gebak reeds vijftig jaar een begrip op de kermis

WERVIK - Op de kermissen is het Werviks Gebak reeds meer dan vijftig jaar een begrip. Je kan hun kraam echter ook reserveren voor uw events, schoolfeesten of rusthuizen waarbij ze oliebollen komen bereiden tegen een afgesproken prijs. 

BREAKING

FAVV kondigt controles aan in Zottegem

ZOTTEGEM - In Zottegem wordt door het FAVV een controle actie gepland op voedingszaken en horecazaken. Om goed voorbereid te zijn op de controle wordt voordien een infosessie gegeven. 

BREAKING

Netbeheerder Fluvius neemt elektrische wagens in gebruik

MELLE - In het Oost-Vlaamse Melle mocht Vlaams Minister Lydia Peeters de sleutels overhandigen van 27 nieuwe elektrische voertuigen voor personeelsleden van Fluvius.  

BREAKING

Foto van de dag: duif op de Brugse Markt

BRUGGE - De Brugse hobbyfotograaf Frank Vergucht heeft een oog voor dieren in Brugge. Hij brengt regelmatig de zwanen, koetspaarden maar ook duiven in beeld.

Bekijk meer gerelateerde artikels