Regio

Volgende week starten werken aan de perrons in station van Asse

ASSE - In het station van Asse starten volgende week maandag werken aan de perrons. De perrons worden verhoogd en vernieuwd. 

De werken zullen in fases uitgevoerd worden. Er wordt volgende week gestart met perron 2 en vanaf augustus met perron 1. De nieuwe perrons krijgen schuilhuisjes, zitbanken, LED verlichting, blindengeleidetegels en luidsprekers. De verhoogde perrons zullen toegangelijk zijn via hellingen zodat ook minder mobiele personen of jonge moeders met kinderwagens vlot naar het perron geraken. Er wordt 1,2 miljoen euro uitgetrokken voor deze werken. Tijdens de weekends van 28-29 april en op 25-26 augustus worden de nieuwe perronboorden geplaatst waardoor er dan geen treinverkeer zal mogelijk zijn. Er zullen vervangende bussen ingezet worden.     

Bron: Foto©NMBS

Bekijk Ook

BREAKING

Ook nog oesters, Zeeuwse mosselen en maatjes op Zomeren op de Vismarkt

BRUGGE - Van 16 tot 22 uur wordt terug Zomeren op de Vismarkt gehouden. Het is het ideale event na een weekje hard werken waar je kan genieten van heel wat lekkers. 

BREAKING

MUG Heli al vier maal opgeroepen vandaag

BRUGGE - De MUG Heli werd vandaag al vier maal opgeroepen. Even voor 8 uur vanmorgen liep al de eerste oproep binnen voor Diksmuide. 

BREAKING

Jorgo en Nicolas openen morgen eerste alcohol infused Ice Cream Bar in Knokke

KNOKKE-HEIST - Op het Lichttorenplein in Knokke opent morgen middag de eerste alcohol infused Ice Cream Bar van ons land de deuren.   

BREAKING

Jantje Vanille dit weekend in Nokere en Waregem

WAREGEM - De gekende ijsverkoper Jan Van Wynsberghe, beter gekend als Jantje Vanille,  is dit weekend terug op pad met zijn lekkere Bourbon vanille. 

BREAKING

Donkse donderdagen in Berlare

BERLARE  - Het meer van Donk in Berlare doet meteen denken aan een vakantiegevoel met heel wat horecazaken rond het water, het verhuur van bootjes en de vele dagjesmensen die er langs komen om er te genieten van de heerlijke palingbereidingen.   

BREAKING

Heerlijke hapjes op Zomeren op de Vismarkt in Brugge

BRUGGE - Elke vrijdag is er tot eind augustus van 16 tot 22 uur Zomeren op de Vismarkt in Brugge. Het is reeds de vierde editie dit jaar. Het event loks steeds meer volk.    

BREAKING

Morgen met de bus of de fiets naar Brugge

BRUGGE - et wordt morgen een bijzonder drukke zaterdag in Brugge, want er staan heel wat evenementen op het programma

BREAKING

Vrijdag Visdag bij Restaurant B-In in Brugge

BRUGGE - Van dinsdag tot en met zaterdag serveert het restaurant B-In op de site van het Oud Sint-Jan een dagelijks afwisselende lunch waarbij zowel vlees als vis aan bod komt. Op vrijdag kiest de chef meestal voor vis. De lunch kost u 15 euro. 

BREAKING

Sandra en Kersten die Zulte ruilden voor Spanje straks op het kleine scherm

ZULTE/SPANJE - Sandra Van den Steen en Kersten Rammeloo die Zulte ruilden voor het zonnige Spanje komen binnenkort op het kleine scherm.  

Bekijk meer gerelateerde artikels