Regio

Dinsdagmarkt Ninove voortaan met eigen Facebookpagina

NINOVE - Martkhandelaar Kristof De Leeuw, verkoper van textiel op heel wat marktdagen, wil van elke markt waar hij staat starten met een eigen Facebookpagina waarop de deellnemende markthandelaars hun promoties en foto's kunnen posten.     

Op die manier kunnen de markthandelaars gemakkelijk in contact blijven met de marktgangers en ze heel wat nieuwtjes meegeven zoals de aankondiging van de Dag van de Markt die vorige week dinsdag plaats vond. In Ninove is de Facebookpagina al gestart en wordt intussen al gevolgd door een kleine duizend mensen. Ben je ,nieuwsgierig, kijk alvast op hun Facebookpagina https://www.facebook.com/dinsdagmarktninove/    

Bron: Foto©Dinsdagmarkt Ninove

Bekijk Ook

BREAKING

Vakantie op het Zuid in Antwerpen van 27 april tot en met 1 mei

ANTWERPEN - Op de Gedempte Zuiderdokken in Antwerpen wordt van vrijdag 27 april tot en met dinsdag 1 mei Vakantie op het Zuid gehouden. 

BREAKING

Oostendesteenweg Brugge morgen terug open voor het verkeer vanaf 16 uur

BRUGGE - De werken aan de Oostendesteenweg zijn afgewerkt. De aannemer heeft nog een toplaag en de belijning aangebracht. 

BREAKING

Ramp Rana Plaza herdacht aan Stadshal in Gent

GENT - Aan de Stadshal in Gent werd vandaag de ramp van Rana Plaza herdacht. Bij het instorten van het gebouw van een textielbedrijf in Bangladesh kwamen in 2013, intussen vijf jaar geleden, 1134 mensen om het leven.  

BREAKING

Pottenspel Muster op het Beursplein te vinden

BRUGGE - Op de Brugse Meifoor is Pottenspel Muster ook reeds een trouw gezicht. Ze zijn terug te vinden op alle grote kermissen in Vlaanderen. 

BREAKING

Grote verkeerscontrole in Lummen en Zonhoven

LUMMEN/ZONHOVEN - De politie van de zone LImburg Regio Hoofdstad heeft met de inzet van hun ANPR camera vierduizend wagens gecontroleerd. 

BREAKING

Morgen en donderdag grote oefening voor onze kust

KUST - Aan de kust wordt morgen woensdag en overmorgen donderdag een grote oefening gehouden waarbij alle hulpdiensten die actief zijn op en rond de Noordzee zullen betrokken worden.  

BREAKING

Bakkers van de toekomst

SINT-MICHIELS - In de Bakkerijschool Ter Groene Poorte in Sint-Michiels moesten de laatstejaarsleerlingen vandaag hun praktische proef afleggen voor een vakjury. Het gaat om bakkers voor de toekomst die na dit schooljaar aan de slag kunnen.     

BREAKING

Barrio Cantina opnieuw in Gent

GENT - Van woensdag 9 tot en met zondag 13 mei is er terug Barrio Cantina op de Korenmarkt in Gent. Je zal er tegen betaalbare prijzen kunnen genieten van heerlijke gerechtjes uit alle hoeken van de wereld.  

BREAKING

Meifoor in de kijker met fotoreportage op onze Facebook pagina

BRUGGE - Ook vandaag trokken wij terug naar de Meifoor in Brugge. De attracties zijn te vinden in het Koning Albertpark, het Zand, de Hauwerstraat en het Beursplein.  

BREAKING

Deze namiddag kinderen en personen met een beperking te gast op de Meifoor

BRUGGE - Het Foorcomité verwacht deze namiddag heel wat jongeren en personen met een beperking op de Meifoor in Brugge. Ze worden jaarlijks uitgenodigd waarbij ze gratis op de attracties mogen.  

Bekijk meer gerelateerde artikels