Regio

Deze week een heerlijk ijsje na schooltijd

SINT-KRUIS - Het wordt deze week zomers warm en dan ook het ideale weer om te genieten van een heerlijk ijsje na schooltijd. Bij Culinala op de hotek van de Veltemweg met de Fortuinstraat ben je aan het juiste adres.  

In hun aanbod hebben ze de gekende merken van Ola waaronder Calippo, Raket Rocket, Conetto en Magnuim. Naast het aanbod van ijs is er ook een ruim aanbod van snoep met zestig soorten. Intussen hebben al heel veel jongeren de weg gevonden naar Culinala na hun schooltijd. 

Bron: Foto©Culinala

Bekijk Ook

BREAKING

Dinsdagmarkt in Ninove lokt wekelijks heel wat volk

BRUGGE - Op de wekelijkse dinsdagmarkt in Ninove is het telkens gezellig druk. Reeds vele jaren trekt de markt heel wat volk. 

BREAKING

Met uw vereniging of als hobbyist gratis op Sint-Kruis kermis

SINT-KRUIS - In de Brugse deelgemeente Sint-Kruis lokt de kermiszondag aan de Moerkerkesteenweg jaarlijiks vele duizenden bezoekers, het ideale event om uw vereniging te promoten of uw werk te laten zien als hobbyist.   

BREAKING

Morgen dinsdag grote marktdag in Roeselare

ROESELARE - In het centrum van Roeselare wordt morgen dinsdag een grote marktdag gehouden. Er zijn heel wat markthandelaars met verse voeding, text!iel en tal van non food artikelen. 

BREAKING

Economische missie naar Zuid Korea

BRUGGE - Het Koningspaar is samen met 96 ondernemers naar Zuid Korea op economische missie. Ze gaan er ons land en onze producten promoten. 

BREAKING

Heel wat rode stickers bij de ophaling van PMD zakken vandaag

ASSEBROEK - Er worden nog steeds heel wat verkeerde zaken aangeboden in de blauwe PMD zakken. Het gaat om plastiek flessen en flacons, metalen verpakkingen en drankflacons die in deze regio mogen aangeboden worden.

BREAKING

AZ Alma viert haar voorzitter Hugo Bulté

EEKLO - In het AZ Alma in Eeklo werd Hugo Bulté als voorzitter gevierd. Hij neemt afscheid na 27 jaar. 

Bekijk meer gerelateerde artikels