Regio

Roger Van Damme is dit jaar gastchef op Kookeet 2018

BRUGGE - Van zaterdag 29 september tot en met maandag 1 oktober is er de volgende editiie van Kookeet op het plein aan de achterkant van het Brugse station.  

De Brugse schepen voor Lokale Economie Hilde Decleer en chocolatier Dominique Persoone waren op zoek naar een gastchef voor dit jaar. Ze konden dan ook de Beste Pastry chef van de wereld Roger Van Damme van het Gebaar Antwerpen overtuigen om drie dagen naar Brugge te komen om een heerlijk gerechtje te maken voor de culinaire liefhebbers.  

Bron: Foto©Stad Brugge

Bekijk Ook

BREAKING

Ook nog oesters, Zeeuwse mosselen en maatjes op Zomeren op de Vismarkt

BRUGGE - Van 16 tot 22 uur wordt terug Zomeren op de Vismarkt gehouden. Het is het ideale event na een weekje hard werken waar je kan genieten van heel wat lekkers. 

BREAKING

MUG Heli al vier maal opgeroepen vandaag

BRUGGE - De MUG Heli werd vandaag al vier maal opgeroepen. Even voor 8 uur vanmorgen liep al de eerste oproep binnen voor Diksmuide. 

BREAKING

Jorgo en Nicolas openen morgen eerste alcohol infused Ice Cream Bar in Knokke

KNOKKE-HEIST - Op het Lichttorenplein in Knokke opent morgen middag de eerste alcohol infused Ice Cream Bar van ons land de deuren.   

BREAKING

Jantje Vanille dit weekend in Nokere en Waregem

WAREGEM - De gekende ijsverkoper Jan Van Wynsberghe, beter gekend als Jantje Vanille,  is dit weekend terug op pad met zijn lekkere Bourbon vanille. 

BREAKING

Donkse donderdagen in Berlare

BERLARE  - Het meer van Donk in Berlare doet meteen denken aan een vakantiegevoel met heel wat horecazaken rond het water, het verhuur van bootjes en de vele dagjesmensen die er langs komen om er te genieten van de heerlijke palingbereidingen.   

Bekijk meer gerelateerde artikels