Regio

Kassierster werd bedreigd met mes in Carrefour Sint-Kruis

SINT-KRUIS/BRUGGE - In het Carrefour warenhuis aan de Moerkerkesteenweg in Sint-Kruis werd dinsdag een kassierster bedreigd met een mes. Ze vroegen geld mee te geven uit de kassa. 

De kassierster weigerde waarna de twee mannen vertrokken zijn zonder buit. Ze konden even later door de Brugse politie ingerekend worden. Het gaat om mannen van 22 en 26 jaar uit Brugge. Ze moeten zich binnenkort hiervoor verantwoorden voor de correctionele rechtbank.  

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Morgen start Internationaal Vuurwerkfestival in Knokke

KNOKKE-HEIST - In Knokke, op het strand aan de Meerlaan, start morgen vrijdag het Internationaal Vuurwerkfestival. Het vuurwerkfestival lokt jaarlijks vele duizenden bezoekers.   

BREAKING

Avanti Brugge wint eerste bekerwedstrijd tegen Knokke

BRUGGE - Basketbalclub Avanti Brugge heeft vanavond hun eerste bekerwedstrijd gewonnen. Ze zijn het nieuwe seizoen goed gestart. 

BREAKING

Jaarmarktkermis in Merchtem gaat nu zaterdag van start

MERCHTEM - Van zaterdag 18 tot en met zondag 26 augustus is er de jaarlijkse Jaarmarktkermis in Merchtem. Er worden heel wat foorhouders verwacht met attracties voor jong en oud. 

BREAKING

Morgen start eventing op Blauwe Zaal in Sint-Kruis

SINT-KRUIS - Dit weekend wordt op de terreinen van de manège de Blauwe Zaal tussen Sint-Kruis en Damme de 27e editie van de nationale eventing gehouden van de Ruiterclub Sint-Hubert.   

BREAKING

Nu zaterdag opent Lingerie Ultime de deuren van de nieuwe zaak in Sint-Kruis

SINT-KRUIS - Nog twee nachten slapen en Lingerie Ultime gaat van start in het winkelcentrum aan de Moerkerkesteenweg in Sint-Kruis. Elke is alvast klaar voor het openingsweekend van nu zaterdag en zondag.   

Bekijk meer gerelateerde artikels