Regio

Morgen donderdag aan de kust te beleven

KUST - Het wordt morgen terug een zonnige dag met temperaturen tot 22 graden. Morgen donderdag kan je naar de wekelijkse marktdagen in Oostende, Middelkerke en Wenduine. 

In Koksijde kan je morgen vanaf 17 uur naar de avondmarkt op de Zeedijk. Op het strand van Koksijde is er om 18 uur een garnaalkruiersdemonstratie. In Zeebrugge is er tradtioneel op donderdag film op het strand (foto) met een film voor kinderen, jongeren en volwassenen. In  Wenduine zijn er op de Zeedijk muzikale optredens van Lindsay en de Romeo's. In het Normandpark in Middelkerke is er om 20.15 uur een parkconcert met Sofie en Hugo Kanza. In Oostende kan je vandaag naar de zandsculpturen op het strand in het teken van 90 jaar Mickey Mouse. In het Kursaal van Oostende is er de 3D expo waarbij je bijzondere foto's kan maken bij de meest gekende monumenten. In Knokke is er aan de Westkapellestraat de internationale jumping Knokke Hippique. In de centrumstraten van Heist is er de wekelijkse folkloremarkt vanaf 14 uur met oude ambachten, folkore, muziek en lekkers uit de Noordzee. Nog in Heist is er de Paljas Museumavond in het Sincfala met optreden van Roland Van De Velde die de eerste stadsbard was in Damme. In het vakantiedomein Corsendonk Duinse Polders is er om 20 uur een voorstelling met clown Rocky, reeds jaren een vast begrip aan onze kust.              

Bron: Foto©Stad Brugge

Bekijk Ook

BREAKING

Komend weekend kermis in Aartrijke

AARTRIJKE - In de Zedelgemse deelgemeente Aartrijke is er dit weekend kermis. De kermis gaat morgen vrijdag van start.  

BREAKING

Zeeuwse oesterseizoen vandaag gestart

YERSEKE - In Yerseke is vandaag het nieuwe Zeeuwse oesterseizoen gestart. Heel wat oesters worden in ons land verorberd. België is voor de Zeeuwen een belangrijke afzetmarkt. 

BREAKING

Kermis in Aalter gaat nu zaterdag van start

AALTER - Vanaf zaterdag 22 september is er negen dagen foor in Aalter met tal van attracties voor jong en oud. Ze verwachten er terug het reuzenrad en de nieuwe attractie High Energy Booster. 

BREAKING

Nu zaterdag opening van vier vernieuwde Aldi winkels

VLAANDEREN - De supermarktketen Aldi is momenteel bezig met de renovatie van heel wat van hun winkels. Alle aandacht gaat daarbij uit naar de afdelingen vers met groenten, fruit en bakkerij.  

BREAKING

Van wimpers tot nagels

SINT-KRUIS - Aan de Lodewijk van Malestraat in Sint-Kruis vind je Belle Wellness. Belle en haar team staan garant voor de beste verzorging.   

BREAKING

Heerlijk lunchen over de middag in Brugge

BRUGGE - In het Restaurant B-In op de site Oud Sint-Jan kan je heerlijk lunchen voor 15 euro.  

BREAKING

Belgiek nu vrijdag op Gaston Roelandtsplein in Assebroek

ASSEBROEK - Op het Gaston Roelandstplein in Assebroek komt de Belgiek waar vrijdagavond 21 september een optreden gepland is.   

BREAKING

Dag van de sportclubs in Gemeentelijke Basisschool Het Spoor

SIJSELE - De gemeentelijike basisschool Het Spoor in Sijsele pakte vandaag woensdag uit met de dag van de sportclub. De leerlingen mochten in de outfit van hun favoriete sport naar school komen.    

BREAKING

Treinverkeer onderbroken tussen Brugge en Zeebrugge

BRUGGE - Het treinverkeer tussen Brugge en Zeebrugge is sinds 20.20 volledig onderbroken, dit na een persoonsongeval op de sporen.  

BREAKING

Nu zondag gadgets kopen ten voordele van de MUG Heli

BRUGGE - Op de Zandfeesten in Brugge van nu zondag, de laatste van dit seizoen, zal er terug een verkoopsstand te vinden zijn van de MUG Heli.    

Bekijk meer gerelateerde artikels