Regio

Morgen donderdag aan de kust te beleven

KUST - Het wordt morgen terug een zonnige dag met temperaturen tot 22 graden. Morgen donderdag kan je naar de wekelijkse marktdagen in Oostende, Middelkerke en Wenduine. 

In Koksijde kan je morgen vanaf 17 uur naar de avondmarkt op de Zeedijk. Op het strand van Koksijde is er om 18 uur een garnaalkruiersdemonstratie. In Zeebrugge is er tradtioneel op donderdag film op het strand (foto) met een film voor kinderen, jongeren en volwassenen. In  Wenduine zijn er op de Zeedijk muzikale optredens van Lindsay en de Romeo's. In het Normandpark in Middelkerke is er om 20.15 uur een parkconcert met Sofie en Hugo Kanza. In Oostende kan je vandaag naar de zandsculpturen op het strand in het teken van 90 jaar Mickey Mouse. In het Kursaal van Oostende is er de 3D expo waarbij je bijzondere foto's kan maken bij de meest gekende monumenten. In Knokke is er aan de Westkapellestraat de internationale jumping Knokke Hippique. In de centrumstraten van Heist is er de wekelijkse folkloremarkt vanaf 14 uur met oude ambachten, folkore, muziek en lekkers uit de Noordzee. Nog in Heist is er de Paljas Museumavond in het Sincfala met optreden van Roland Van De Velde die de eerste stadsbard was in Damme. In het vakantiedomein Corsendonk Duinse Polders is er om 20 uur een voorstelling met clown Rocky, reeds jaren een vast begrip aan onze kust.              

Bron: Foto©Stad Brugge

Bekijk Ook

BREAKING

Brugge op zijn mooist in de vroege uurtjes

BRUGGE - Brugge is steeds op zijn  mooist in de vroege uurtjes als Frank Vergucht al terug op pad is om er de mooiste foto's te maken. 

BREAKING

Elke woensdagvoormiddag marktdag in Brugge

BRUGGE - De Markt in  Brugge wordt wekelijks op woensdagvoormiddag ingenomen door markthandelaars. Zij komen van her en der om er hun koopwaren aan te bieden.

BREAKING

Vier nieuwe vredesbomen voor Gent

GENT - In Gent zullen de schoolkinderen vier nieuwe vredesbomen aanplanten. Het is de afsluiter van het themajaar Gent 2014-2018 strijd mee voor vrede.  

BREAKING

Duvelse ruilbeurs in Sint-Joris

SINT-JORIS - In de Beernemse deelgemeente Sint-Joris wordt nu zaterdag voor de derde maal de Duvelse beurs gehouden. De beurs vindt plaats in café de Brug in Sint-Joris in de Lattenklieversstraat, dit van 9 tot 13 uur.  

BREAKING

Morgen naar de woensdagmarkt in De Haan

DE HAAN - In het centrum van De Haan wordt morgen woensdag de wekelijkse marktdag gehouden. Wekelijks op woensdagvoormiddag zakken heel wat markthandelaars af naar de Belle Epoque badplaats gekend voor hun tramstation.    

BREAKING

Vlaamse Visserijsector wordt morgen ontvangen op Kabinet Bourgeois

ZEEBRUGGE - De Vlaamse visserijsector zal morgen dinsdag ontvangen worden op het kabinet van Vlaams Minister President Geert Bourgeois. 

BREAKING

Brugge plant grote opkuiscampagne

BRUGGE - Het Brugse stadsbestuur plant een grote opkuiscampagne onder de noemer Fan van Brugge oltied schoane.   

BREAKING

Het gezellige Huidenvettersplein in Brugge

BRUGGE - De Brugse hobbyfotograaf Frank Vergucht trekt dagelijks door de stad en zoekt telkens weer nieuwe plaatsen op. Vandaag stopte hij even voor een foto op het Huidenvettersplein.    

BREAKING

Inbraak in woning in Beernem

BEERNEM - In de Bulskampstraat in Beernem hebben onbekenden ingebroken in een woning. Ze gingen in de woning op zoek naar waardevolle voorwerpen.

BREAKING

Aftellen naar de eerste grote foor in Aalst

AALST - Het is aftellen naar vrijdag voor de eerste grote foor, de Winterfoor in Aalst. Die wordt gehouden naar aanleiding van het carnaval dat er gevierd wordt van zondag 3 tot en met dinsdag 5 maart met de grote stoet op zondagnamiddag.  

Bekijk meer gerelateerde artikels