Regio

Morgen donderdag aan de kust te beleven

KUST - Het wordt morgen terug een zonnige dag met temperaturen tot 22 graden. Morgen donderdag kan je naar de wekelijkse marktdagen in Oostende, Middelkerke en Wenduine. 

In Koksijde kan je morgen vanaf 17 uur naar de avondmarkt op de Zeedijk. Op het strand van Koksijde is er om 18 uur een garnaalkruiersdemonstratie. In Zeebrugge is er tradtioneel op donderdag film op het strand (foto) met een film voor kinderen, jongeren en volwassenen. In  Wenduine zijn er op de Zeedijk muzikale optredens van Lindsay en de Romeo's. In het Normandpark in Middelkerke is er om 20.15 uur een parkconcert met Sofie en Hugo Kanza. In Oostende kan je vandaag naar de zandsculpturen op het strand in het teken van 90 jaar Mickey Mouse. In het Kursaal van Oostende is er de 3D expo waarbij je bijzondere foto's kan maken bij de meest gekende monumenten. In Knokke is er aan de Westkapellestraat de internationale jumping Knokke Hippique. In de centrumstraten van Heist is er de wekelijkse folkloremarkt vanaf 14 uur met oude ambachten, folkore, muziek en lekkers uit de Noordzee. Nog in Heist is er de Paljas Museumavond in het Sincfala met optreden van Roland Van De Velde die de eerste stadsbard was in Damme. In het vakantiedomein Corsendonk Duinse Polders is er om 20 uur een voorstelling met clown Rocky, reeds jaren een vast begrip aan onze kust.              

Bron: Foto©Stad Brugge

Bekijk Ook

BREAKING

Met de Tuk Tuk door Zeeland

GRAVENPOLDER - In 's Gravenpolder in Zeeland kan je op een bijzonder leuke manier de regio verkennen. Bij Tuk Tuk kan je één van de vier voertuigen huren waarbij tal van routes voorgesteld worden.   

BREAKING

Aantal passagiers in juni met 8,7% gestegen op Luchthaven Oostende

OOSTENDE - Op de luchthaven van Oostende is het aantal passagiers tijdens de maand juni opnieuw gestegen. Er is een stijging met 8,7%. 

BREAKING

Zo wat dagelijks activiteiten op het sportstrand in Zeebrugge

ZEEBRUGGE - Op het sportstrand in Zeebrugge is er zo wat dagelijks iets te beleven. Morgen donderdag kan je om 15 uur naar het senioren turnen. 

BREAKING

Haven Zeebrugge eerste zes maanden van dit jaar gegroeid met 6,3%

ZEEBRUGGE - De havendirectie van Zeebrugge is trots op de groei van haven tijdens de eerste zes maanden van dit jaar. Er is een groei met 6,3% in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar.  

BREAKING

23 transmigranten ingerekend tijdens actie in Zeebrugge

ZEEBRUGGE - Tijdens een controle actie onder de noemer Northpack heeft de lokale politie van Brugge in Zeebrugge 23 transmigranten ingerekend. Ze werden allemaal meegenomen naar het politie commissariaat. 

BREAKING

Vandaag start Fiësta Europa in Antwerpen

ANTWERPEN - De Europese markt Fiêsta Europa was de voorbije weken regelmatig te vinden aan de kust. Vandaag starten ze in Antwerpen op de Groenplaats.  

BREAKING

Heerlijk lunchen over de middag in Brugge

BRUGGE - In het restaurant B-In op de site Oud Sint-Jan kan je heerlijk lunchen aan het water bij de Brugse reien. Van dinsdag tot en met zaterdag wordt dagelijks een lunch geserveerd aan 15 euro.  

BREAKING

1,5 miljoen euro voor logies in Vlaanderen

BRUSSEL/VLAANDEREN - Vlaams Minister voor Toerisme Ben Weyts trekt 1,5 miljoen euro uit voor investeringen in logies in Vlaanderen. Er zullen 64 vergunde logies geld krijgen.    

BREAKING

Groen Brugge verwelkomt Martin Hutchinson in Brugge

BRUGGE - De Brit Martin Hutchinson doorkruist heel wat landen om aandacht te vragen voor het milieu. Bij elke stop zoekt hij gelijkgestemden. 

Bekijk meer gerelateerde artikels