Regio

Morgen donderdag aan de kust te beleven

KUST - Het wordt morgen terug een zonnige dag met temperaturen tot 22 graden. Morgen donderdag kan je naar de wekelijkse marktdagen in Oostende, Middelkerke en Wenduine. 

In Koksijde kan je morgen vanaf 17 uur naar de avondmarkt op de Zeedijk. Op het strand van Koksijde is er om 18 uur een garnaalkruiersdemonstratie. In Zeebrugge is er tradtioneel op donderdag film op het strand (foto) met een film voor kinderen, jongeren en volwassenen. In  Wenduine zijn er op de Zeedijk muzikale optredens van Lindsay en de Romeo's. In het Normandpark in Middelkerke is er om 20.15 uur een parkconcert met Sofie en Hugo Kanza. In Oostende kan je vandaag naar de zandsculpturen op het strand in het teken van 90 jaar Mickey Mouse. In het Kursaal van Oostende is er de 3D expo waarbij je bijzondere foto's kan maken bij de meest gekende monumenten. In Knokke is er aan de Westkapellestraat de internationale jumping Knokke Hippique. In de centrumstraten van Heist is er de wekelijkse folkloremarkt vanaf 14 uur met oude ambachten, folkore, muziek en lekkers uit de Noordzee. Nog in Heist is er de Paljas Museumavond in het Sincfala met optreden van Roland Van De Velde die de eerste stadsbard was in Damme. In het vakantiedomein Corsendonk Duinse Polders is er om 20 uur een voorstelling met clown Rocky, reeds jaren een vast begrip aan onze kust.              

Bron: Foto©Stad Brugge

Bekijk Ook

BREAKING

Nelli uit Zwevezele gaat voor titel Miss Universe Belgium 2019

ZWEVEZELE - De Russische Nelli Burchuladze uit Zwevezele is finaliste voor Miss Universe Belgium 2019. Deze dame woont nu tien jaar in Zwevezele. 

BREAKING

Actie veilige schoolomgeving in Koersel

KOERSEL - De lokale politie van de zone Beringen, Ham en Tessenderlo heeft vandaag in Koersel een actie veilige schcolomgeving gehouden. 

BREAKING

Nu zondag groot openingsfeest van Carrefour Market Sint-Kruis

SINT-KRUIS - Aan de Maalsesteenweg in Sint-Kruis is vandaag de nieuwe Carrefour Market geopend. Er is 2500 vierkante meter winkelruimte met heel wat aandacht voor de verse producten.   

BREAKING

Vanaf nu vrijdag de nieuwe cd van K3 in de winkelrekken

SCHELLE - Vandaag werd de nieuwe cd van de populaire miedengroep K3 voorgesteld. De cd kreeg de titel Roller Disco. Op deze cd staan twaalf aanstekelijke nummers.  

BREAKING

MUG Heli terug op het kleine scherm

BRUGGE - Op de televisiezender VTM is het populaire programma Helden van Hier in de Lucht terug gestart. De werking van de MUG Heli komt er in beeld. De heli wordt ingezet in West- Oost- en Zeeuws-Vlaanderen voor dringende medische tussenkomsten.    

BREAKING

Foto van de dag: de zwanen voelen zich terug thuis aan het Stil Ende

BRUGGE - Aan het Stil Ende stoppen de Bruggelingen terug om te kijken naar de zwanen die ze maanden moesten missen. Door de lange warme zomer was de waterkwaliteit bijzonder slecht geworden. 

BREAKING

Heek wat interesse voor het nieuwe woonproject Sandweghe

BRUGGE - Op zondag 25 november is het lanceringsevent gepland rond de promotie voor het nieuwe woonproject Sandweghe. Het nieuwe project wordt gerealiseerd aan de Oostendesteenweg vlakbij het AZ Sint-Jan, het station van Sint-Pieters, de Expresweg en fietsroutes naar het centrum. 

BREAKING

Komend weekend wijnbeurs in Hotel Weinebrugge

SINT-MICHIELS - De liefhebbers van heerlijke wijnen worden komend weekend verwacht in het Hotel Restaurant Weinebrugge in Sint-Michiels. Daar wordt de jaarlijkse wijnbeurs gehouden van Louise Brison.  

BREAKING

Geurhinder in Lombardsijde

LOMBARDSIJDE - In de Middelkerkse deelgemeente Lombardsijde is er momenteel geurhinder waar te nemen. De bewoners worden gevraagd  hun leidingen te spoelen. De brandweer is bezig met metingen in de buurt van het Dorpsplein.   

BREAKING

Koop de vis van morgen in Carrefour Market Sint-Kruis

SINT-KRUIS - Aan de Maalsesteenweg in Sint-Kruis heeft vandaag de nieuwe Carrefour Market de deuren geopend. In de visafdeling kan je de vis van morgen kopen, namelijk de meest duurzame vis Omegabaars. 

Bekijk meer gerelateerde artikels