Regio

Dominique Persoone kookt en werkt met kruiden en aardbeien

BRUGGE - In de zomerbar Dok 54 wordt op zondag 22 juli heel wat volk verwacht. Dominique Persoone zal er die middag een lunch bereiden waarbij hij zal werken met kruiden en aaardbeien. 

Op het middaguur wordt iedereen verwacht voor de lunch die zal starten met een drankje en een hapje. Domiique zal vis bereiden met kruiden van de Plantenkwekerij Decadt. Het dessert wordt geserveerd met aardbeien van Aardbeien Depestel. Inschrijven kan nog tot zondagavond 15 juli via info@dok54.be  In de namiddag zal je kunnen kennismaken met kwekers van planten en is er een infomarktje. Dok 54 lokt tijdens de zomermaanden heel wat volk. Ze hebben hun zomerbar aan het water met ingang ter hoogte van de Pathoekeweg in Brugge.  

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Komend weekend kermis in Aartrijke

AARTRIJKE - In de Zedelgemse deelgemeente Aartrijke is er dit weekend kermis. De kermis gaat morgen vrijdag van start.  

BREAKING

Zeeuwse oesterseizoen vandaag gestart

YERSEKE - In Yerseke is vandaag het nieuwe Zeeuwse oesterseizoen gestart. Heel wat oesters worden in ons land verorberd. België is voor de Zeeuwen een belangrijke afzetmarkt. 

BREAKING

Kermis in Aalter gaat nu zaterdag van start

AALTER - Vanaf zaterdag 22 september is er negen dagen foor in Aalter met tal van attracties voor jong en oud. Ze verwachten er terug het reuzenrad en de nieuwe attractie High Energy Booster. 

BREAKING

Nu zaterdag opening van vier vernieuwde Aldi winkels

VLAANDEREN - De supermarktketen Aldi is momenteel bezig met de renovatie van heel wat van hun winkels. Alle aandacht gaat daarbij uit naar de afdelingen vers met groenten, fruit en bakkerij.  

BREAKING

Van wimpers tot nagels

SINT-KRUIS - Aan de Lodewijk van Malestraat in Sint-Kruis vind je Belle Wellness. Belle en haar team staan garant voor de beste verzorging.   

BREAKING

Heerlijk lunchen over de middag in Brugge

BRUGGE - In het Restaurant B-In op de site Oud Sint-Jan kan je heerlijk lunchen voor 15 euro.  

BREAKING

Belgiek nu vrijdag op Gaston Roelandtsplein in Assebroek

ASSEBROEK - Op het Gaston Roelandstplein in Assebroek komt de Belgiek waar vrijdagavond 21 september een optreden gepland is.   

Bekijk meer gerelateerde artikels