Regio

Dominique Persoone kookt en werkt met kruiden en aardbeien

BRUGGE - In de zomerbar Dok 54 wordt op zondag 22 juli heel wat volk verwacht. Dominique Persoone zal er die middag een lunch bereiden waarbij hij zal werken met kruiden en aaardbeien. 

Op het middaguur wordt iedereen verwacht voor de lunch die zal starten met een drankje en een hapje. Domiique zal vis bereiden met kruiden van de Plantenkwekerij Decadt. Het dessert wordt geserveerd met aardbeien van Aardbeien Depestel. Inschrijven kan nog tot zondagavond 15 juli via info@dok54.be  In de namiddag zal je kunnen kennismaken met kwekers van planten en is er een infomarktje. Dok 54 lokt tijdens de zomermaanden heel wat volk. Ze hebben hun zomerbar aan het water met ingang ter hoogte van de Pathoekeweg in Brugge.  

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Nelli uit Zwevezele gaat voor titel Miss Universe Belgium 2019

ZWEVEZELE - De Russische Nelli Burchuladze uit Zwevezele is finaliste voor Miss Universe Belgium 2019. Deze dame woont nu tien jaar in Zwevezele. 

BREAKING

Actie veilige schoolomgeving in Koersel

KOERSEL - De lokale politie van de zone Beringen, Ham en Tessenderlo heeft vandaag in Koersel een actie veilige schcolomgeving gehouden. 

BREAKING

Nu zondag groot openingsfeest van Carrefour Market Sint-Kruis

SINT-KRUIS - Aan de Maalsesteenweg in Sint-Kruis is vandaag de nieuwe Carrefour Market geopend. Er is 2500 vierkante meter winkelruimte met heel wat aandacht voor de verse producten.   

BREAKING

Vanaf nu vrijdag de nieuwe cd van K3 in de winkelrekken

SCHELLE - Vandaag werd de nieuwe cd van de populaire miedengroep K3 voorgesteld. De cd kreeg de titel Roller Disco. Op deze cd staan twaalf aanstekelijke nummers.  

BREAKING

MUG Heli terug op het kleine scherm

BRUGGE - Op de televisiezender VTM is het populaire programma Helden van Hier in de Lucht terug gestart. De werking van de MUG Heli komt er in beeld. De heli wordt ingezet in West- Oost- en Zeeuws-Vlaanderen voor dringende medische tussenkomsten.    

BREAKING

Foto van de dag: de zwanen voelen zich terug thuis aan het Stil Ende

BRUGGE - Aan het Stil Ende stoppen de Bruggelingen terug om te kijken naar de zwanen die ze maanden moesten missen. Door de lange warme zomer was de waterkwaliteit bijzonder slecht geworden. 

BREAKING

Heek wat interesse voor het nieuwe woonproject Sandweghe

BRUGGE - Op zondag 25 november is het lanceringsevent gepland rond de promotie voor het nieuwe woonproject Sandweghe. Het nieuwe project wordt gerealiseerd aan de Oostendesteenweg vlakbij het AZ Sint-Jan, het station van Sint-Pieters, de Expresweg en fietsroutes naar het centrum. 

Bekijk meer gerelateerde artikels