Regio

Dominique Persoone kookt en werkt met kruiden en aardbeien

BRUGGE - In de zomerbar Dok 54 wordt op zondag 22 juli heel wat volk verwacht. Dominique Persoone zal er die middag een lunch bereiden waarbij hij zal werken met kruiden en aaardbeien. 

Op het middaguur wordt iedereen verwacht voor de lunch die zal starten met een drankje en een hapje. Domiique zal vis bereiden met kruiden van de Plantenkwekerij Decadt. Het dessert wordt geserveerd met aardbeien van Aardbeien Depestel. Inschrijven kan nog tot zondagavond 15 juli via info@dok54.be  In de namiddag zal je kunnen kennismaken met kwekers van planten en is er een infomarktje. Dok 54 lokt tijdens de zomermaanden heel wat volk. Ze hebben hun zomerbar aan het water met ingang ter hoogte van de Pathoekeweg in Brugge.  

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Brugge op zijn mooist in de vroege uurtjes

BRUGGE - Brugge is steeds op zijn  mooist in de vroege uurtjes als Frank Vergucht al terug op pad is om er de mooiste foto's te maken. 

BREAKING

Elke woensdagvoormiddag marktdag in Brugge

BRUGGE - De Markt in  Brugge wordt wekelijks op woensdagvoormiddag ingenomen door markthandelaars. Zij komen van her en der om er hun koopwaren aan te bieden.

BREAKING

Vier nieuwe vredesbomen voor Gent

GENT - In Gent zullen de schoolkinderen vier nieuwe vredesbomen aanplanten. Het is de afsluiter van het themajaar Gent 2014-2018 strijd mee voor vrede.  

BREAKING

Duvelse ruilbeurs in Sint-Joris

SINT-JORIS - In de Beernemse deelgemeente Sint-Joris wordt nu zaterdag voor de derde maal de Duvelse beurs gehouden. De beurs vindt plaats in café de Brug in Sint-Joris in de Lattenklieversstraat, dit van 9 tot 13 uur.  

BREAKING

Morgen naar de woensdagmarkt in De Haan

DE HAAN - In het centrum van De Haan wordt morgen woensdag de wekelijkse marktdag gehouden. Wekelijks op woensdagvoormiddag zakken heel wat markthandelaars af naar de Belle Epoque badplaats gekend voor hun tramstation.    

BREAKING

Vlaamse Visserijsector wordt morgen ontvangen op Kabinet Bourgeois

ZEEBRUGGE - De Vlaamse visserijsector zal morgen dinsdag ontvangen worden op het kabinet van Vlaams Minister President Geert Bourgeois. 

BREAKING

Brugge plant grote opkuiscampagne

BRUGGE - Het Brugse stadsbestuur plant een grote opkuiscampagne onder de noemer Fan van Brugge oltied schoane.   

Bekijk meer gerelateerde artikels