Regio

Dominique Persoone kookt en werkt met kruiden en aardbeien

BRUGGE - In de zomerbar Dok 54 wordt op zondag 22 juli heel wat volk verwacht. Dominique Persoone zal er die middag een lunch bereiden waarbij hij zal werken met kruiden en aaardbeien. 

Op het middaguur wordt iedereen verwacht voor de lunch die zal starten met een drankje en een hapje. Domiique zal vis bereiden met kruiden van de Plantenkwekerij Decadt. Het dessert wordt geserveerd met aardbeien van Aardbeien Depestel. Inschrijven kan nog tot zondagavond 15 juli via info@dok54.be  In de namiddag zal je kunnen kennismaken met kwekers van planten en is er een infomarktje. Dok 54 lokt tijdens de zomermaanden heel wat volk. Ze hebben hun zomerbar aan het water met ingang ter hoogte van de Pathoekeweg in Brugge.  

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Met de Tuk Tuk door Zeeland

GRAVENPOLDER - In 's Gravenpolder in Zeeland kan je op een bijzonder leuke manier de regio verkennen. Bij Tuk Tuk kan je één van de vier voertuigen huren waarbij tal van routes voorgesteld worden.   

BREAKING

Aantal passagiers in juni met 8,7% gestegen op Luchthaven Oostende

OOSTENDE - Op de luchthaven van Oostende is het aantal passagiers tijdens de maand juni opnieuw gestegen. Er is een stijging met 8,7%. 

BREAKING

Zo wat dagelijks activiteiten op het sportstrand in Zeebrugge

ZEEBRUGGE - Op het sportstrand in Zeebrugge is er zo wat dagelijks iets te beleven. Morgen donderdag kan je om 15 uur naar het senioren turnen. 

BREAKING

Haven Zeebrugge eerste zes maanden van dit jaar gegroeid met 6,3%

ZEEBRUGGE - De havendirectie van Zeebrugge is trots op de groei van haven tijdens de eerste zes maanden van dit jaar. Er is een groei met 6,3% in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar.  

BREAKING

23 transmigranten ingerekend tijdens actie in Zeebrugge

ZEEBRUGGE - Tijdens een controle actie onder de noemer Northpack heeft de lokale politie van Brugge in Zeebrugge 23 transmigranten ingerekend. Ze werden allemaal meegenomen naar het politie commissariaat. 

BREAKING

Vandaag start Fiësta Europa in Antwerpen

ANTWERPEN - De Europese markt Fiêsta Europa was de voorbije weken regelmatig te vinden aan de kust. Vandaag starten ze in Antwerpen op de Groenplaats.  

Bekijk meer gerelateerde artikels