Regio

Nostalgie van Zeebrugge naar Kaapstad met de Queen Elizabeth

ZEEBRUGGE - Sinds de komst van de nieuwe cruiseterminal kan je nu ook vanuit Zeebrugge vertrekken. Al heel wat inwoners van Groot-Damme en toeristen die aan de kust verblijven, kwamen al een kijkje nemen naar de nieuwe terminal. Op het gelijkvloers vind je de souvenirshow Portb en op het zevende verdiep het rooftoprestaurant Njord.   

De rederij Cunard laat een cruise in november 2019 vertrekken vanuit Zeebrugge met het gekende cruiseschip Queen Elizabeth. Ze garanderen een uitstekende keuken en tal van activiteiten met de gekende afternoon tea geserveerd door personeel met witte handschoenen. Op het programma staat een 18 daagse reis met stops in Lissabon, Tenerife en Waalvis Baai. De eindbestemming is Kaapstad. Meereizen kan al vanaf 2.619 euro per persoon. Meer info bij Paradise Travel op 050 62 10 52. 

Bron: Foto©Rederij Cunard

Bekijk Ook

BREAKING

Komend weekend kermis in Aartrijke

AARTRIJKE - In de Zedelgemse deelgemeente Aartrijke is er dit weekend kermis. De kermis gaat morgen vrijdag van start.  

BREAKING

Zeeuwse oesterseizoen vandaag gestart

YERSEKE - In Yerseke is vandaag het nieuwe Zeeuwse oesterseizoen gestart. Heel wat oesters worden in ons land verorberd. België is voor de Zeeuwen een belangrijke afzetmarkt. 

BREAKING

Kermis in Aalter gaat nu zaterdag van start

AALTER - Vanaf zaterdag 22 september is er negen dagen foor in Aalter met tal van attracties voor jong en oud. Ze verwachten er terug het reuzenrad en de nieuwe attractie High Energy Booster. 

BREAKING

Nu zaterdag opening van vier vernieuwde Aldi winkels

VLAANDEREN - De supermarktketen Aldi is momenteel bezig met de renovatie van heel wat van hun winkels. Alle aandacht gaat daarbij uit naar de afdelingen vers met groenten, fruit en bakkerij.  

BREAKING

Van wimpers tot nagels

SINT-KRUIS - Aan de Lodewijk van Malestraat in Sint-Kruis vind je Belle Wellness. Belle en haar team staan garant voor de beste verzorging.   

BREAKING

Heerlijk lunchen over de middag in Brugge

BRUGGE - In het Restaurant B-In op de site Oud Sint-Jan kan je heerlijk lunchen voor 15 euro.  

BREAKING

Belgiek nu vrijdag op Gaston Roelandtsplein in Assebroek

ASSEBROEK - Op het Gaston Roelandstplein in Assebroek komt de Belgiek waar vrijdagavond 21 september een optreden gepland is.   

Bekijk meer gerelateerde artikels