Regio

Nostalgie van Zeebrugge naar Kaapstad met de Queen Elizabeth

ZEEBRUGGE - Sinds de komst van de nieuwe cruiseterminal kan je nu ook vanuit Zeebrugge vertrekken. Al heel wat inwoners van Groot-Damme en toeristen die aan de kust verblijven, kwamen al een kijkje nemen naar de nieuwe terminal. Op het gelijkvloers vind je de souvenirshow Portb en op het zevende verdiep het rooftoprestaurant Njord.   

De rederij Cunard laat een cruise in november 2019 vertrekken vanuit Zeebrugge met het gekende cruiseschip Queen Elizabeth. Ze garanderen een uitstekende keuken en tal van activiteiten met de gekende afternoon tea geserveerd door personeel met witte handschoenen. Op het programma staat een 18 daagse reis met stops in Lissabon, Tenerife en Waalvis Baai. De eindbestemming is Kaapstad. Meereizen kan al vanaf 2.619 euro per persoon. Meer info bij Paradise Travel op 050 62 10 52. 

Bron: Foto©Rederij Cunard

Bekijk Ook

BREAKING

Nelli uit Zwevezele gaat voor titel Miss Universe Belgium 2019

ZWEVEZELE - De Russische Nelli Burchuladze uit Zwevezele is finaliste voor Miss Universe Belgium 2019. Deze dame woont nu tien jaar in Zwevezele. 

BREAKING

Actie veilige schoolomgeving in Koersel

KOERSEL - De lokale politie van de zone Beringen, Ham en Tessenderlo heeft vandaag in Koersel een actie veilige schcolomgeving gehouden. 

BREAKING

Nu zondag groot openingsfeest van Carrefour Market Sint-Kruis

SINT-KRUIS - Aan de Maalsesteenweg in Sint-Kruis is vandaag de nieuwe Carrefour Market geopend. Er is 2500 vierkante meter winkelruimte met heel wat aandacht voor de verse producten.   

BREAKING

Vanaf nu vrijdag de nieuwe cd van K3 in de winkelrekken

SCHELLE - Vandaag werd de nieuwe cd van de populaire miedengroep K3 voorgesteld. De cd kreeg de titel Roller Disco. Op deze cd staan twaalf aanstekelijke nummers.  

BREAKING

MUG Heli terug op het kleine scherm

BRUGGE - Op de televisiezender VTM is het populaire programma Helden van Hier in de Lucht terug gestart. De werking van de MUG Heli komt er in beeld. De heli wordt ingezet in West- Oost- en Zeeuws-Vlaanderen voor dringende medische tussenkomsten.    

BREAKING

Foto van de dag: de zwanen voelen zich terug thuis aan het Stil Ende

BRUGGE - Aan het Stil Ende stoppen de Bruggelingen terug om te kijken naar de zwanen die ze maanden moesten missen. Door de lange warme zomer was de waterkwaliteit bijzonder slecht geworden. 

BREAKING

Heek wat interesse voor het nieuwe woonproject Sandweghe

BRUGGE - Op zondag 25 november is het lanceringsevent gepland rond de promotie voor het nieuwe woonproject Sandweghe. Het nieuwe project wordt gerealiseerd aan de Oostendesteenweg vlakbij het AZ Sint-Jan, het station van Sint-Pieters, de Expresweg en fietsroutes naar het centrum. 

Bekijk meer gerelateerde artikels