Regio

Nostalgie van Zeebrugge naar Kaapstad met de Queen Elizabeth

ZEEBRUGGE - Sinds de komst van de nieuwe cruiseterminal kan je nu ook vanuit Zeebrugge vertrekken. Al heel wat inwoners van Groot-Damme en toeristen die aan de kust verblijven, kwamen al een kijkje nemen naar de nieuwe terminal. Op het gelijkvloers vind je de souvenirshow Portb en op het zevende verdiep het rooftoprestaurant Njord.   

De rederij Cunard laat een cruise in november 2019 vertrekken vanuit Zeebrugge met het gekende cruiseschip Queen Elizabeth. Ze garanderen een uitstekende keuken en tal van activiteiten met de gekende afternoon tea geserveerd door personeel met witte handschoenen. Op het programma staat een 18 daagse reis met stops in Lissabon, Tenerife en Waalvis Baai. De eindbestemming is Kaapstad. Meereizen kan al vanaf 2.619 euro per persoon. Meer info bij Paradise Travel op 050 62 10 52. 

Bron: Foto©Rederij Cunard

Bekijk Ook

BREAKING

Brugge op zijn mooist in de vroege uurtjes

BRUGGE - Brugge is steeds op zijn  mooist in de vroege uurtjes als Frank Vergucht al terug op pad is om er de mooiste foto's te maken. 

BREAKING

Elke woensdagvoormiddag marktdag in Brugge

BRUGGE - De Markt in  Brugge wordt wekelijks op woensdagvoormiddag ingenomen door markthandelaars. Zij komen van her en der om er hun koopwaren aan te bieden.

BREAKING

Vier nieuwe vredesbomen voor Gent

GENT - In Gent zullen de schoolkinderen vier nieuwe vredesbomen aanplanten. Het is de afsluiter van het themajaar Gent 2014-2018 strijd mee voor vrede.  

BREAKING

Duvelse ruilbeurs in Sint-Joris

SINT-JORIS - In de Beernemse deelgemeente Sint-Joris wordt nu zaterdag voor de derde maal de Duvelse beurs gehouden. De beurs vindt plaats in café de Brug in Sint-Joris in de Lattenklieversstraat, dit van 9 tot 13 uur.  

BREAKING

Morgen naar de woensdagmarkt in De Haan

DE HAAN - In het centrum van De Haan wordt morgen woensdag de wekelijkse marktdag gehouden. Wekelijks op woensdagvoormiddag zakken heel wat markthandelaars af naar de Belle Epoque badplaats gekend voor hun tramstation.    

BREAKING

Vlaamse Visserijsector wordt morgen ontvangen op Kabinet Bourgeois

ZEEBRUGGE - De Vlaamse visserijsector zal morgen dinsdag ontvangen worden op het kabinet van Vlaams Minister President Geert Bourgeois. 

Bekijk meer gerelateerde artikels