Regio

Nostalgie van Zeebrugge naar Kaapstad met de Queen Elizabeth

ZEEBRUGGE - Sinds de komst van de nieuwe cruiseterminal kan je nu ook vanuit Zeebrugge vertrekken. Al heel wat inwoners van Groot-Damme en toeristen die aan de kust verblijven, kwamen al een kijkje nemen naar de nieuwe terminal. Op het gelijkvloers vind je de souvenirshow Portb en op het zevende verdiep het rooftoprestaurant Njord.   

De rederij Cunard laat een cruise in november 2019 vertrekken vanuit Zeebrugge met het gekende cruiseschip Queen Elizabeth. Ze garanderen een uitstekende keuken en tal van activiteiten met de gekende afternoon tea geserveerd door personeel met witte handschoenen. Op het programma staat een 18 daagse reis met stops in Lissabon, Tenerife en Waalvis Baai. De eindbestemming is Kaapstad. Meereizen kan al vanaf 2.619 euro per persoon. Meer info bij Paradise Travel op 050 62 10 52. 

Bron: Foto©Rederij Cunard

Bekijk Ook

BREAKING

Met de Tuk Tuk door Zeeland

GRAVENPOLDER - In 's Gravenpolder in Zeeland kan je op een bijzonder leuke manier de regio verkennen. Bij Tuk Tuk kan je één van de vier voertuigen huren waarbij tal van routes voorgesteld worden.   

BREAKING

Aantal passagiers in juni met 8,7% gestegen op Luchthaven Oostende

OOSTENDE - Op de luchthaven van Oostende is het aantal passagiers tijdens de maand juni opnieuw gestegen. Er is een stijging met 8,7%. 

BREAKING

Zo wat dagelijks activiteiten op het sportstrand in Zeebrugge

ZEEBRUGGE - Op het sportstrand in Zeebrugge is er zo wat dagelijks iets te beleven. Morgen donderdag kan je om 15 uur naar het senioren turnen. 

BREAKING

Haven Zeebrugge eerste zes maanden van dit jaar gegroeid met 6,3%

ZEEBRUGGE - De havendirectie van Zeebrugge is trots op de groei van haven tijdens de eerste zes maanden van dit jaar. Er is een groei met 6,3% in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar.  

BREAKING

23 transmigranten ingerekend tijdens actie in Zeebrugge

ZEEBRUGGE - Tijdens een controle actie onder de noemer Northpack heeft de lokale politie van Brugge in Zeebrugge 23 transmigranten ingerekend. Ze werden allemaal meegenomen naar het politie commissariaat. 

Bekijk meer gerelateerde artikels