Regio

Restaurant Njord kent schitterende start in de nieuwe cruiseterminal

ZEEBRUGGE - Sinds de start van het nieuwe restaurant Njord op de zevende verdiep van de cruiseterminal in Zeebrugge is het al bijzonder druk geweest voor de familie Dendooven. Ze runnen nu drie horecazaken waarin de ganse familie mee werkt.   

Na Hof Ter Doest kwam Restaurant Vijfwege en nu hebben ze hun derde zaak waarnaar ze al aan het uitkijken waren. De locatie was voor hen doorslaggevend want iederen wil toch eens de haven van Zeebrugge bewonderen tijdens de lunch of het diner als het donker wordt en alle verlichting in werking treedt. Ze bieden de keuze tussen vlees en vis waarvan er heel wat soorten op houtskool bereid worden. Je kan er ook genieten van een zeevuchtenplateau met een fles champagne. Op het achtste verdiep hebben ze een ruimte voor groepen.    

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Komend weekend kermis in Aartrijke

AARTRIJKE - In de Zedelgemse deelgemeente Aartrijke is er dit weekend kermis. De kermis gaat morgen vrijdag van start.  

BREAKING

Zeeuwse oesterseizoen vandaag gestart

YERSEKE - In Yerseke is vandaag het nieuwe Zeeuwse oesterseizoen gestart. Heel wat oesters worden in ons land verorberd. België is voor de Zeeuwen een belangrijke afzetmarkt. 

BREAKING

Kermis in Aalter gaat nu zaterdag van start

AALTER - Vanaf zaterdag 22 september is er negen dagen foor in Aalter met tal van attracties voor jong en oud. Ze verwachten er terug het reuzenrad en de nieuwe attractie High Energy Booster. 

BREAKING

Nu zaterdag opening van vier vernieuwde Aldi winkels

VLAANDEREN - De supermarktketen Aldi is momenteel bezig met de renovatie van heel wat van hun winkels. Alle aandacht gaat daarbij uit naar de afdelingen vers met groenten, fruit en bakkerij.  

BREAKING

Van wimpers tot nagels

SINT-KRUIS - Aan de Lodewijk van Malestraat in Sint-Kruis vind je Belle Wellness. Belle en haar team staan garant voor de beste verzorging.   

BREAKING

Heerlijk lunchen over de middag in Brugge

BRUGGE - In het Restaurant B-In op de site Oud Sint-Jan kan je heerlijk lunchen voor 15 euro.  

BREAKING

Belgiek nu vrijdag op Gaston Roelandtsplein in Assebroek

ASSEBROEK - Op het Gaston Roelandstplein in Assebroek komt de Belgiek waar vrijdagavond 21 september een optreden gepland is.   

Bekijk meer gerelateerde artikels