Regio

Restaurant Njord kent schitterende start in de nieuwe cruiseterminal

ZEEBRUGGE - Sinds de start van het nieuwe restaurant Njord op de zevende verdiep van de cruiseterminal in Zeebrugge is het al bijzonder druk geweest voor de familie Dendooven. Ze runnen nu drie horecazaken waarin de ganse familie mee werkt.   

Na Hof Ter Doest kwam Restaurant Vijfwege en nu hebben ze hun derde zaak waarnaar ze al aan het uitkijken waren. De locatie was voor hen doorslaggevend want iederen wil toch eens de haven van Zeebrugge bewonderen tijdens de lunch of het diner als het donker wordt en alle verlichting in werking treedt. Ze bieden de keuze tussen vlees en vis waarvan er heel wat soorten op houtskool bereid worden. Je kan er ook genieten van een zeevuchtenplateau met een fles champagne. Op het achtste verdiep hebben ze een ruimte voor groepen.    

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Nelli uit Zwevezele gaat voor titel Miss Universe Belgium 2019

ZWEVEZELE - De Russische Nelli Burchuladze uit Zwevezele is finaliste voor Miss Universe Belgium 2019. Deze dame woont nu tien jaar in Zwevezele. 

BREAKING

Actie veilige schoolomgeving in Koersel

KOERSEL - De lokale politie van de zone Beringen, Ham en Tessenderlo heeft vandaag in Koersel een actie veilige schcolomgeving gehouden. 

BREAKING

Nu zondag groot openingsfeest van Carrefour Market Sint-Kruis

SINT-KRUIS - Aan de Maalsesteenweg in Sint-Kruis is vandaag de nieuwe Carrefour Market geopend. Er is 2500 vierkante meter winkelruimte met heel wat aandacht voor de verse producten.   

BREAKING

Vanaf nu vrijdag de nieuwe cd van K3 in de winkelrekken

SCHELLE - Vandaag werd de nieuwe cd van de populaire miedengroep K3 voorgesteld. De cd kreeg de titel Roller Disco. Op deze cd staan twaalf aanstekelijke nummers.  

BREAKING

MUG Heli terug op het kleine scherm

BRUGGE - Op de televisiezender VTM is het populaire programma Helden van Hier in de Lucht terug gestart. De werking van de MUG Heli komt er in beeld. De heli wordt ingezet in West- Oost- en Zeeuws-Vlaanderen voor dringende medische tussenkomsten.    

BREAKING

Foto van de dag: de zwanen voelen zich terug thuis aan het Stil Ende

BRUGGE - Aan het Stil Ende stoppen de Bruggelingen terug om te kijken naar de zwanen die ze maanden moesten missen. Door de lange warme zomer was de waterkwaliteit bijzonder slecht geworden. 

BREAKING

Heek wat interesse voor het nieuwe woonproject Sandweghe

BRUGGE - Op zondag 25 november is het lanceringsevent gepland rond de promotie voor het nieuwe woonproject Sandweghe. Het nieuwe project wordt gerealiseerd aan de Oostendesteenweg vlakbij het AZ Sint-Jan, het station van Sint-Pieters, de Expresweg en fietsroutes naar het centrum. 

Bekijk meer gerelateerde artikels