Regio

Restaurant Njord kent schitterende start in de nieuwe cruiseterminal

ZEEBRUGGE - Sinds de start van het nieuwe restaurant Njord op de zevende verdiep van de cruiseterminal in Zeebrugge is het al bijzonder druk geweest voor de familie Dendooven. Ze runnen nu drie horecazaken waarin de ganse familie mee werkt.   

Na Hof Ter Doest kwam Restaurant Vijfwege en nu hebben ze hun derde zaak waarnaar ze al aan het uitkijken waren. De locatie was voor hen doorslaggevend want iederen wil toch eens de haven van Zeebrugge bewonderen tijdens de lunch of het diner als het donker wordt en alle verlichting in werking treedt. Ze bieden de keuze tussen vlees en vis waarvan er heel wat soorten op houtskool bereid worden. Je kan er ook genieten van een zeevuchtenplateau met een fles champagne. Op het achtste verdiep hebben ze een ruimte voor groepen.    

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Brugge op zijn mooist in de vroege uurtjes

BRUGGE - Brugge is steeds op zijn  mooist in de vroege uurtjes als Frank Vergucht al terug op pad is om er de mooiste foto's te maken. 

BREAKING

Elke woensdagvoormiddag marktdag in Brugge

BRUGGE - De Markt in  Brugge wordt wekelijks op woensdagvoormiddag ingenomen door markthandelaars. Zij komen van her en der om er hun koopwaren aan te bieden.

BREAKING

Vier nieuwe vredesbomen voor Gent

GENT - In Gent zullen de schoolkinderen vier nieuwe vredesbomen aanplanten. Het is de afsluiter van het themajaar Gent 2014-2018 strijd mee voor vrede.  

BREAKING

Duvelse ruilbeurs in Sint-Joris

SINT-JORIS - In de Beernemse deelgemeente Sint-Joris wordt nu zaterdag voor de derde maal de Duvelse beurs gehouden. De beurs vindt plaats in café de Brug in Sint-Joris in de Lattenklieversstraat, dit van 9 tot 13 uur.  

BREAKING

Morgen naar de woensdagmarkt in De Haan

DE HAAN - In het centrum van De Haan wordt morgen woensdag de wekelijkse marktdag gehouden. Wekelijks op woensdagvoormiddag zakken heel wat markthandelaars af naar de Belle Epoque badplaats gekend voor hun tramstation.    

BREAKING

Vlaamse Visserijsector wordt morgen ontvangen op Kabinet Bourgeois

ZEEBRUGGE - De Vlaamse visserijsector zal morgen dinsdag ontvangen worden op het kabinet van Vlaams Minister President Geert Bourgeois. 

Bekijk meer gerelateerde artikels