Regio

Restaurant Njord kent schitterende start in de nieuwe cruiseterminal

ZEEBRUGGE - Sinds de start van het nieuwe restaurant Njord op de zevende verdiep van de cruiseterminal in Zeebrugge is het al bijzonder druk geweest voor de familie Dendooven. Ze runnen nu drie horecazaken waarin de ganse familie mee werkt.   

Na Hof Ter Doest kwam Restaurant Vijfwege en nu hebben ze hun derde zaak waarnaar ze al aan het uitkijken waren. De locatie was voor hen doorslaggevend want iederen wil toch eens de haven van Zeebrugge bewonderen tijdens de lunch of het diner als het donker wordt en alle verlichting in werking treedt. Ze bieden de keuze tussen vlees en vis waarvan er heel wat soorten op houtskool bereid worden. Je kan er ook genieten van een zeevuchtenplateau met een fles champagne. Op het achtste verdiep hebben ze een ruimte voor groepen.    

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Met de Tuk Tuk door Zeeland

GRAVENPOLDER - In 's Gravenpolder in Zeeland kan je op een bijzonder leuke manier de regio verkennen. Bij Tuk Tuk kan je één van de vier voertuigen huren waarbij tal van routes voorgesteld worden.   

BREAKING

Aantal passagiers in juni met 8,7% gestegen op Luchthaven Oostende

OOSTENDE - Op de luchthaven van Oostende is het aantal passagiers tijdens de maand juni opnieuw gestegen. Er is een stijging met 8,7%. 

BREAKING

Zo wat dagelijks activiteiten op het sportstrand in Zeebrugge

ZEEBRUGGE - Op het sportstrand in Zeebrugge is er zo wat dagelijks iets te beleven. Morgen donderdag kan je om 15 uur naar het senioren turnen. 

BREAKING

Haven Zeebrugge eerste zes maanden van dit jaar gegroeid met 6,3%

ZEEBRUGGE - De havendirectie van Zeebrugge is trots op de groei van haven tijdens de eerste zes maanden van dit jaar. Er is een groei met 6,3% in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar.  

BREAKING

23 transmigranten ingerekend tijdens actie in Zeebrugge

ZEEBRUGGE - Tijdens een controle actie onder de noemer Northpack heeft de lokale politie van Brugge in Zeebrugge 23 transmigranten ingerekend. Ze werden allemaal meegenomen naar het politie commissariaat. 

Bekijk meer gerelateerde artikels