Regio

Grote kermissen in september in Limburg

HASSELT/TONGEREN - In september zullen heel wat kermisliefhebbers wellicht richting Limburg trekken. Dan worden er twee grote kermissen gehouden. 

Van 8 tot 16 september zijn er 120 attacties te vinden in Tongeren. Je vindt er onder meer de Air Maxx van de familie Dotremont. Van 22 tot en met 30 september is er de jaarlijkse septemberkermis in Hassalt waar 175 attracties voor jong en oud te vinden zijn met onder meer de Wild Mouse van de familie Bufkens.  

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Morgen start Internationaal Vuurwerkfestival in Knokke

KNOKKE-HEIST - In Knokke, op het strand aan de Meerlaan, start morgen vrijdag het Internationaal Vuurwerkfestival. Het vuurwerkfestival lokt jaarlijks vele duizenden bezoekers.   

BREAKING

Avanti Brugge wint eerste bekerwedstrijd tegen Knokke

BRUGGE - Basketbalclub Avanti Brugge heeft vanavond hun eerste bekerwedstrijd gewonnen. Ze zijn het nieuwe seizoen goed gestart. 

BREAKING

Jaarmarktkermis in Merchtem gaat nu zaterdag van start

MERCHTEM - Van zaterdag 18 tot en met zondag 26 augustus is er de jaarlijkse Jaarmarktkermis in Merchtem. Er worden heel wat foorhouders verwacht met attracties voor jong en oud. 

BREAKING

Morgen start eventing op Blauwe Zaal in Sint-Kruis

SINT-KRUIS - Dit weekend wordt op de terreinen van de manège de Blauwe Zaal tussen Sint-Kruis en Damme de 27e editie van de nationale eventing gehouden van de Ruiterclub Sint-Hubert.   

BREAKING

Nu zaterdag opent Lingerie Ultime de deuren van de nieuwe zaak in Sint-Kruis

SINT-KRUIS - Nog twee nachten slapen en Lingerie Ultime gaat van start in het winkelcentrum aan de Moerkerkesteenweg in Sint-Kruis. Elke is alvast klaar voor het openingsweekend van nu zaterdag en zondag.   

BREAKING

DC Lederwaren op de avondmarkten van de Ambulante Zelfstandigen

SINT-IDESBALD - Op de avondmarkt van vandaag in Sint-Idesbald is DC Lederwaren één van de deelnemers. Je kan er kwalitatieve handtassen kopen tegen ronde prijzen. Ze volgen steeds de nieuwste modetrends.     

BREAKING

Metro station Ijzer wordt voorlopig niet bediend

BRUSSEL - Op de metrolijn tussen Kunst- Wet en Elisabeth wordt momenteel één metrohalte niet bediend. Het gaat om het metrostation Ijzer. 

BREAKING

Ook niet paëlla eters zijn vanavond welkom in Roots

SINT-KRUIS - In de gekende zaak Roots aan de Lodewijk van Malestraat in Sint-Kruis wordt vanavond een paëlla avond gehouden maar ook niet eters zijn meer dan welkom.   

BREAKING

Inschrijvingen gestart in KU Leuven campus Brugge

SINT-MICHIELS - In de KU Leuven campus Brugge in Sint-Michiels zijn vandaag de inschrijvingen gestart voor het tweede academiejaar. In Brugge kan je kiezen tussen de richtingen Industriële Wetenschappen en bewegings en revalidatiewetenschappen.     

Bekijk meer gerelateerde artikels