Regio

Schietkraam Tir Stef nu woensdag op Festival van de Noordzee in Zeebrugge

ZEEBRUGGE - Het schietkraam Tir Stef van Stefaan Pyckavet zal nu woensdag 15 augustus te vinden zijn in Zeebrugge op het Festival van de Noordzee.   

De kemisattracties zullen te vinden zijn in de Tijdokstraat. Er wordt terug een massa volk verwacht op het visfestijn met aandacht voor alle lekkers uit de Noordzee. Zo kan je in het Werftje genieten van de heerlijke garnaalkroketten. Verder verwachten ze ook dit jaar terug de Nederlandse palingroker.  

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Frank vanmorgen al op pad voor de juiste weerfoto

BRUGGE - De Brugse hobbyfotograaf Frank Vergucht is dagelijks op pad in het centrum van de stad om er een mooie weerfoto te maken. Die stuurt hij dan voor half elf door naar de VRT om te gebruiken in het weerpraatje over de middag.

BREAKING

Nummers getrokken voor de grote carnavalsstoet in Heist

HEIST - In Heist werden de nummers getrokken voor de grote carnavalsstoet van zondag 3 maart. Er zijn 9 kleine karren en 27 grote karren. 

BREAKING

Meer dan zeventig marktkramers op maandagmarkt in Kortrijk

KORTRIJK - Op vier verschillende plaatsen in Kortrijk wordt wekelijks op maandagvoormiddag de marktdag gehouden. Er zijn telkens een 70 tal markthandelaars die er hun waren presenteren en verkopen. 

BREAKING

Zwaar verkeersongeval langs Moerkerkesteenweg in Sint-Kruis

SINT-KRUIS - Langs de Moerkerkesteenweg in Sint-Kruis heeft zich in de vooravond een zwaar verkeersongeval voorgedaan. Daarbij is een wagen afgewerken van de rijweg en tegen een boom terecht gekomen. 

BREAKING

Eén van de grootste markten van ons land: de maandagmarkt in Dendermonde

DENDERMONDE - In Dendermonde wordt morgen maandag terug marktdag gehouden. De 350 markthandelaars staan verspreid over het ganse centrum met een een ruim aanbod.

BREAKING

Ook vandaag terug aanschuiven aan de bootjes in Brugge

BRUGGE - De toeristische sector inBrugge heeft er een goed weekend op zitten. Door de combinatie van een late Valentijn en het mooie weer was er een massa volk. Heel wat restaurants waren zaterdagavond volzet in het centrum. 

BREAKING

Morgen maandag marktdag in Diksmuide

DIKSMUIDE - In Diksmuide is het wekelijks op maandagvoormiddag gezellig druk. Het is een plaats waar mensen elkaar ontmoeten op de maandagmarkt. Ze komen er hun waren kopen en achteraf genieten van een kop koffie, soep of een aperitief.  

Bekijk meer gerelateerde artikels