Regio

Vandaag aan de kust te beleven

KUST - Vandaag is er terug heel wat te beleven aan de kust. Deze voormiddag kan je nog naar de wekelijkse marktdag in Nieuwpoort Stad, in Koksijde aan de Zeelaan en in Blankenberge. Er is vandaag avondmarkt op het Marktplein in Bredene (foto)  vanaf 17 uur. 

Wie houdt van de kermis kan vandaag naar Mariakerke-Oostende of naar Middelkerke. In Bredene is er het Afro C Festival in het Paelsteenveld. In Oostende is er braderie in Mariakerke, starten de Paulusfeesten na de valse start van gisteren met heel wat artiesten die gisteren gepland waren, zijn er de zandsculpturen, de 3D Expo in het Kursaal en kioskconcert op het Wapenplein. In Middelkerke start om 17 uur op het Epernayplein Bubbels aan Zee. Op de binnenkoer van het Nationaal Visserijmuseum in Oostduinkerke is er een visserijfolkloreavond. In Koksijde is er het internationaal tennistornooi dat vandaag van start gaat.  Op de Markt van De Panne is er om 20 uur een concert gepland. Op het strand van Zeebrugge is er deze namiddag schattenjacht voor het ganse gezin. In Knokke zijn er om 16 uur de visbakkers aan het Oosthoekplein, in Heist de Carrefour strandloop en om 20 uur een openluchtconcert op de Bolle in Heist met nummers van de gekende Nederlandse zanfger Andé Hazes. In Blankenberge staat Willy Sommers vanavond op de planken van het Casino. Wie houdt van circus kan vandaag terecht in De Haan voor een voorstelling van Circus Barones en in Oostduinkerke voor het Wiener Circus. 

Bron: Foto©Ambulante Zelfstandigen

Bekijk Ook

BREAKING

Frank vanmorgen al op pad voor de juiste weerfoto

BRUGGE - De Brugse hobbyfotograaf Frank Vergucht is dagelijks op pad in het centrum van de stad om er een mooie weerfoto te maken. Die stuurt hij dan voor half elf door naar de VRT om te gebruiken in het weerpraatje over de middag.

BREAKING

Nummers getrokken voor de grote carnavalsstoet in Heist

HEIST - In Heist werden de nummers getrokken voor de grote carnavalsstoet van zondag 3 maart. Er zijn 9 kleine karren en 27 grote karren. 

BREAKING

Meer dan zeventig marktkramers op maandagmarkt in Kortrijk

KORTRIJK - Op vier verschillende plaatsen in Kortrijk wordt wekelijks op maandagvoormiddag de marktdag gehouden. Er zijn telkens een 70 tal markthandelaars die er hun waren presenteren en verkopen. 

BREAKING

Zwaar verkeersongeval langs Moerkerkesteenweg in Sint-Kruis

SINT-KRUIS - Langs de Moerkerkesteenweg in Sint-Kruis heeft zich in de vooravond een zwaar verkeersongeval voorgedaan. Daarbij is een wagen afgewerken van de rijweg en tegen een boom terecht gekomen. 

BREAKING

Eén van de grootste markten van ons land: de maandagmarkt in Dendermonde

DENDERMONDE - In Dendermonde wordt morgen maandag terug marktdag gehouden. De 350 markthandelaars staan verspreid over het ganse centrum met een een ruim aanbod.

BREAKING

Ook vandaag terug aanschuiven aan de bootjes in Brugge

BRUGGE - De toeristische sector inBrugge heeft er een goed weekend op zitten. Door de combinatie van een late Valentijn en het mooie weer was er een massa volk. Heel wat restaurants waren zaterdagavond volzet in het centrum. 

BREAKING

Morgen maandag marktdag in Diksmuide

DIKSMUIDE - In Diksmuide is het wekelijks op maandagvoormiddag gezellig druk. Het is een plaats waar mensen elkaar ontmoeten op de maandagmarkt. Ze komen er hun waren kopen en achteraf genieten van een kop koffie, soep of een aperitief.  

BREAKING

Auto tegen woning in Meetkerke

MEETKERKE - Langs de Oostendesteenweg in Meetkerke deed zich vanmorgen om 6 uur een verkeersongeval voor. Een 25 jarige bestuurder uit Oostende verloor de controle over zijn stuur en kwam met zijn wagen tegen een gevel van een woning terecht. 

BREAKING

Een plek waar nog te weinig toeristen komen

BRUGGE - De wijk Sint-Anna trekt nog steeds te weinig toeristen aan. Toch heeft deze wijk heel wat te bieden. Je kan er heel wat mooie hoekjes bewonderen maar ook unieke monumenten bezoeken. 

BREAKING

Avanti Brugge kan verder bekeren

ZWEVEGEM/DEERLIJK/BRUGGE - Op het terrein van Basketbalclub Zwevegem-Deerlijk werd vandaag gespeeld voor de beker. Ze kregen Avanti Brugge op bezoek. 

Bekijk meer gerelateerde artikels