Regio

Vandaag aan de kust te beleven

KUST - Vandaag is er terug heel wat te beleven aan de kust. Deze voormiddag kan je nog naar de wekelijkse marktdag in Nieuwpoort Stad, in Koksijde aan de Zeelaan en in Blankenberge. Er is vandaag avondmarkt op het Marktplein in Bredene (foto)  vanaf 17 uur. 

Wie houdt van de kermis kan vandaag naar Mariakerke-Oostende of naar Middelkerke. In Bredene is er het Afro C Festival in het Paelsteenveld. In Oostende is er braderie in Mariakerke, starten de Paulusfeesten na de valse start van gisteren met heel wat artiesten die gisteren gepland waren, zijn er de zandsculpturen, de 3D Expo in het Kursaal en kioskconcert op het Wapenplein. In Middelkerke start om 17 uur op het Epernayplein Bubbels aan Zee. Op de binnenkoer van het Nationaal Visserijmuseum in Oostduinkerke is er een visserijfolkloreavond. In Koksijde is er het internationaal tennistornooi dat vandaag van start gaat.  Op de Markt van De Panne is er om 20 uur een concert gepland. Op het strand van Zeebrugge is er deze namiddag schattenjacht voor het ganse gezin. In Knokke zijn er om 16 uur de visbakkers aan het Oosthoekplein, in Heist de Carrefour strandloop en om 20 uur een openluchtconcert op de Bolle in Heist met nummers van de gekende Nederlandse zanfger Andé Hazes. In Blankenberge staat Willy Sommers vanavond op de planken van het Casino. Wie houdt van circus kan vandaag terecht in De Haan voor een voorstelling van Circus Barones en in Oostduinkerke voor het Wiener Circus. 

Bron: Foto©Ambulante Zelfstandigen

Bekijk Ook

BREAKING

Inbrekers op pad tijdens verkiezingsweekend in Limburg

LIMBURG - Op meerdere plaatsen in Limburg werd afgelopen weekend ingebroken. 

BREAKING

Gedeeld burgemeesterschap en voorzitterschap in Zottegem

ZOTTEGEM - in Zottegem werd een coalitie gemaakt tussen de CD&V en de N-VA;  

BREAKING

Heel wat nieuwe burgemeesters in West-Vlaanderen

WEST-VLAANDEREN - Meerdere gemeenten in West-Vlaanderen kennen vandaag de naam van hun nieuwe burgemeester. In De Haan wordt Wilfried Vandaele de nieuwe burgemeester. Hij vormt een coaltie met Vooruit. 

BREAKING

Ieper krijgt een liberale burgemeester

IEPER - In de kattenstad Ieper krijgen ze een liberale burgemeester, namelijk Emmily Talpe. Zij droomt er van om een ondergrodnse garage te realiseren in het centrum van Ieper, ideaal voor shoppers en toeristen. 

BREAKING

Blankenberge krijgt een nieuwe bestuursploeg

BLANKENBERGE - In Blankenberge heeft de Open VLD zondag heel wat stemmen verloren. Toch waren ze nog de grootste partij in de badstad. 

BREAKING

Jos Sypré mag de fakkel overnemen van Johan De Rycke in Beernem

BEERNEM - In Beernem heeft de CD&V het bijzonder goed gedaan. Jos Sypré, leerkracht in Wonderwijs Assebroek, wordt er de nieuwe burgemeester. 

BREAKING

Absolute meerderheid voor de CD&V in Wingene

WINGENE - In Wingene kan Hendrik Verkest vanaf nieuwjaar verder burgemeester zijn. Hij haalde met zijn CD&V de absolute meerderheid met 68,4% . De burgemeester haalde 2.112 voorkeurstemmen.      

BREAKING

Annick Vermeulen kan burgemeester blijven in Zedelgem

ZEDELGEM - In Zedelgem kan Annick Vermeulen verder burgemeester blijven. Met CD&V - Nieuw behaalde ze vandaag 58,7 %.    

BREAKING

In Oostkamp zijn bijna alle stemmen geteld

OOSTKAMP -In Oostkamp zijn bijna alle stemmen geteld. Daarbij scoort de CD&V 47,1% waardoor ze drie zetels meer krijgen. Jan De Keyser kan dus burgemeester blijven.   

BREAKING

Groen Brugge haalt vijf zetels binnen

BRUGGE - De keuze van Groen in Brugge voor een jonge kandidaat als lijsttrekker is geslaagd. De jonge student Raf Reuse uit Assebroek haalde 1.554 voorkeurstemmen, de 22e meeste van alle kandidaten voor deze gemeenteraadsverkiezingen. 

Bekijk meer gerelateerde artikels