Regio

Vandaag aan de kust te beleven

KUST - Vandaag is er terug heel wat te beleven aan de kust. Deze voormiddag kan je nog naar de wekelijkse marktdag in Nieuwpoort Stad, in Koksijde aan de Zeelaan en in Blankenberge. Er is vandaag avondmarkt op het Marktplein in Bredene (foto)  vanaf 17 uur. 

Wie houdt van de kermis kan vandaag naar Mariakerke-Oostende of naar Middelkerke. In Bredene is er het Afro C Festival in het Paelsteenveld. In Oostende is er braderie in Mariakerke, starten de Paulusfeesten na de valse start van gisteren met heel wat artiesten die gisteren gepland waren, zijn er de zandsculpturen, de 3D Expo in het Kursaal en kioskconcert op het Wapenplein. In Middelkerke start om 17 uur op het Epernayplein Bubbels aan Zee. Op de binnenkoer van het Nationaal Visserijmuseum in Oostduinkerke is er een visserijfolkloreavond. In Koksijde is er het internationaal tennistornooi dat vandaag van start gaat.  Op de Markt van De Panne is er om 20 uur een concert gepland. Op het strand van Zeebrugge is er deze namiddag schattenjacht voor het ganse gezin. In Knokke zijn er om 16 uur de visbakkers aan het Oosthoekplein, in Heist de Carrefour strandloop en om 20 uur een openluchtconcert op de Bolle in Heist met nummers van de gekende Nederlandse zanfger Andé Hazes. In Blankenberge staat Willy Sommers vanavond op de planken van het Casino. Wie houdt van circus kan vandaag terecht in De Haan voor een voorstelling van Circus Barones en in Oostduinkerke voor het Wiener Circus. 

Bron: Foto©Ambulante Zelfstandigen

Bekijk Ook

BREAKING

Morgen start Internationaal Vuurwerkfestival in Knokke

KNOKKE-HEIST - In Knokke, op het strand aan de Meerlaan, start morgen vrijdag het Internationaal Vuurwerkfestival. Het vuurwerkfestival lokt jaarlijks vele duizenden bezoekers.   

BREAKING

Avanti Brugge wint eerste bekerwedstrijd tegen Knokke

BRUGGE - Basketbalclub Avanti Brugge heeft vanavond hun eerste bekerwedstrijd gewonnen. Ze zijn het nieuwe seizoen goed gestart. 

BREAKING

Jaarmarktkermis in Merchtem gaat nu zaterdag van start

MERCHTEM - Van zaterdag 18 tot en met zondag 26 augustus is er de jaarlijkse Jaarmarktkermis in Merchtem. Er worden heel wat foorhouders verwacht met attracties voor jong en oud. 

BREAKING

Morgen start eventing op Blauwe Zaal in Sint-Kruis

SINT-KRUIS - Dit weekend wordt op de terreinen van de manège de Blauwe Zaal tussen Sint-Kruis en Damme de 27e editie van de nationale eventing gehouden van de Ruiterclub Sint-Hubert.   

BREAKING

Nu zaterdag opent Lingerie Ultime de deuren van de nieuwe zaak in Sint-Kruis

SINT-KRUIS - Nog twee nachten slapen en Lingerie Ultime gaat van start in het winkelcentrum aan de Moerkerkesteenweg in Sint-Kruis. Elke is alvast klaar voor het openingsweekend van nu zaterdag en zondag.   

BREAKING

DC Lederwaren op de avondmarkten van de Ambulante Zelfstandigen

SINT-IDESBALD - Op de avondmarkt van vandaag in Sint-Idesbald is DC Lederwaren één van de deelnemers. Je kan er kwalitatieve handtassen kopen tegen ronde prijzen. Ze volgen steeds de nieuwste modetrends.     

BREAKING

Metro station Ijzer wordt voorlopig niet bediend

BRUSSEL - Op de metrolijn tussen Kunst- Wet en Elisabeth wordt momenteel één metrohalte niet bediend. Het gaat om het metrostation Ijzer. 

BREAKING

Ook niet paëlla eters zijn vanavond welkom in Roots

SINT-KRUIS - In de gekende zaak Roots aan de Lodewijk van Malestraat in Sint-Kruis wordt vanavond een paëlla avond gehouden maar ook niet eters zijn meer dan welkom.   

BREAKING

Inschrijvingen gestart in KU Leuven campus Brugge

SINT-MICHIELS - In de KU Leuven campus Brugge in Sint-Michiels zijn vandaag de inschrijvingen gestart voor het tweede academiejaar. In Brugge kan je kiezen tussen de richtingen Industriële Wetenschappen en bewegings en revalidatiewetenschappen.     

Bekijk meer gerelateerde artikels