Regio

Nog enkele tafeltjes vrij dit weekend in Restaurant Het Zwaantje

BRUGGE - De zaak het restaurant Zwaantje aan de Gentpoortvest in Brugge staat te koop. Geert wil het rustiger aan doen maar zeker nog niet stoppen.  

Heel wat vaste klanten willen voor hij sluit alvast nog eens cuinair genieten van de keuken van Geert die vele jaren op Kookeet te vinden was, dit van bij de start. Hij zorgde steeds weer voor een verrassend gerechtje. Dit weekend zijn er nog enkele tafels vrij. Hij stelt het zomers menu voor aan 44 euro, een driegangenmenu met bij de hoofgerechten onder meer een Ierse Rib-Eye en zeetong. Een tafeltje reserveren voor dit weekend kan via 0473 71 25 80.      

Bron: Foto©Zwaantje Brugge

Bekijk Ook

BREAKING

Gevaar voor aanvriezende mist - strooidiensten rijden uit

VLAANDEREN - De meeste strooidiensten zijn al opgeroepen om de komende nacht de wegen te strooien. Er is immers gevaar voor aanvriezende mist. Daarbij kan het morgen vroeg gevaarlijk glad worden.  

BREAKING

Groot aanbod aan bereide gerechten in Carrefour Market Scheepsdaele

BRUGGE - De Carrefour Market Scheepsdaele is de volgende drie zondagen speciaal open. Nu zondag tussen 8 en 13 uur en op 23 en 30 december van 9 tot 19 uur.

BREAKING

Verplegend en verzorgend personeel kan steeds binnen

SINT-KRUIS - Bij slotenmaker Johan kan je terecht voor alle oplossingen rond sloten gaande van het bijmaken van sleutels, het beveiligen van ramen en deuren, inbraakwerende kluizen tot sloten voor uw fiets en moto om diefstal te voorkomen. 

BREAKING

Gene Thomas dit jaar op de planken bij Kerstival

SINT-KRUIS - Op zaterdag 22 en zondag 23 december is het terug Kerstival in de Brugse deelgemeente Sint-Kruis. Ze hebben jaarlijks op zondag een topact met een Vlaamse zanger en dit jaar werd gekozen voor Gene Thomas.   

BREAKING

Dit jaar reeds meer dan 50 mensensmokkelaars aangehouden in het Brugse

ZEEBRUGGE - De haven van Zeebrugge blijft maar mensensmokkelaars aantrekken die transmigranten naar Engeland willen laten vertrekken.  

Bekijk meer gerelateerde artikels