Regio

Nu zaterdag voor het eerst live muzikaal vuurwerk in Sint-Kruis

SINT-KRUIS - Het Feestcomité Sint-Kruis pakt nu zaterdag uit met een heuse primeur. Ze laten die avond vuurwerk zien aan de Gulden Kamer dat live begeleid zal worden door muziek van de SFX Harmonrie.  

In totaal hebben zestig muzikanten van de SFX Speelschaar weken lang geoefend om samen met de Brugse vuurwerkmaker te spelen. Het vuurwerk zal zaterdagavond om 21.30 uur twintig minuten duren. Een aantal jaren terug werd het aanvangsuur van het vuurwerk vroeger gezet zodat jonge gezinnen met kinderen daar ook nog terecht kunnen. Zaterdagavond zijn er aan de kerk nog twee optredens met Lizza's Mojo en van Les Copines.  Voor de foto kozen wij één van de pareltjes van Frank Verguucht, gemaakt op de Markt tijdens het laatste openluchtconcert van de SFX Harmonie.   

Bron: Foto©Frank Vergucht/The Bruges Feeling

Bekijk Ook

BREAKING

Nelli uit Zwevezele gaat voor titel Miss Universe Belgium 2019

ZWEVEZELE - De Russische Nelli Burchuladze uit Zwevezele is finaliste voor Miss Universe Belgium 2019. Deze dame woont nu tien jaar in Zwevezele. 

BREAKING

Actie veilige schoolomgeving in Koersel

KOERSEL - De lokale politie van de zone Beringen, Ham en Tessenderlo heeft vandaag in Koersel een actie veilige schcolomgeving gehouden. 

BREAKING

Nu zondag groot openingsfeest van Carrefour Market Sint-Kruis

SINT-KRUIS - Aan de Maalsesteenweg in Sint-Kruis is vandaag de nieuwe Carrefour Market geopend. Er is 2500 vierkante meter winkelruimte met heel wat aandacht voor de verse producten.   

BREAKING

Vanaf nu vrijdag de nieuwe cd van K3 in de winkelrekken

SCHELLE - Vandaag werd de nieuwe cd van de populaire miedengroep K3 voorgesteld. De cd kreeg de titel Roller Disco. Op deze cd staan twaalf aanstekelijke nummers.  

BREAKING

MUG Heli terug op het kleine scherm

BRUGGE - Op de televisiezender VTM is het populaire programma Helden van Hier in de Lucht terug gestart. De werking van de MUG Heli komt er in beeld. De heli wordt ingezet in West- Oost- en Zeeuws-Vlaanderen voor dringende medische tussenkomsten.    

BREAKING

Foto van de dag: de zwanen voelen zich terug thuis aan het Stil Ende

BRUGGE - Aan het Stil Ende stoppen de Bruggelingen terug om te kijken naar de zwanen die ze maanden moesten missen. Door de lange warme zomer was de waterkwaliteit bijzonder slecht geworden. 

Bekijk meer gerelateerde artikels