Regio

Nu zaterdag voor het eerst live muzikaal vuurwerk in Sint-Kruis

SINT-KRUIS - Het Feestcomité Sint-Kruis pakt nu zaterdag uit met een heuse primeur. Ze laten die avond vuurwerk zien aan de Gulden Kamer dat live begeleid zal worden door muziek van de SFX Harmonrie.  

In totaal hebben zestig muzikanten van de SFX Speelschaar weken lang geoefend om samen met de Brugse vuurwerkmaker te spelen. Het vuurwerk zal zaterdagavond om 21.30 uur twintig minuten duren. Een aantal jaren terug werd het aanvangsuur van het vuurwerk vroeger gezet zodat jonge gezinnen met kinderen daar ook nog terecht kunnen. Zaterdagavond zijn er aan de kerk nog twee optredens met Lizza's Mojo en van Les Copines.  Voor de foto kozen wij één van de pareltjes van Frank Verguucht, gemaakt op de Markt tijdens het laatste openluchtconcert van de SFX Harmonie.   

Bron: Foto©Frank Vergucht/The Bruges Feeling

Bekijk Ook

BREAKING

Elke week op dinsdag markt in Wakken

WAKKEN - In de Dentergemse deelgemeente Wakken wordt wekelijks op dinsdagvoormiddag van 8 tot 13 uur de wekelijkse marktdag gehouden.  

BREAKING

Vernieuwde Aldi in Lummen open

LUMMEN - De winkel van Aldi in de Molenstraat in Lummen werd grondig onder handen genomen de voorbije weken. Sinds zaterdag is de vernieuwde winkel terug open.  

BREAKING

Wekelijks op dinsdag marktdag in Bissegem

BISSEGEM - Op dinsdagvoormiddag is er wekelijks marktdag in Bissegem. U vindt er heel wat verse voeding.

BREAKING

Pas uw snelheid aan in het centrum van Damme

DAMME - In het centrum van Damme wordt vandaag een snelheidscontrole gehouden.

BREAKING

Petitie met handtekeningen voor Willy Lustenhouwerstraat in Brugge

BRUGGE - De Brugse burgemeester Dirk De fauw en schepen Nico Blontrock verwachten morgen maandag de mensen van de vzw Amicom. Zij pleiten voor een Willy Lustenhouwerstraat in Brugge, dit als verdienste voor wat de conferencier betekende voor de stad. 

BREAKING

Winterfoor in Noord-Franse Calais gestart

CALAIS (FRANKRIJK) - De liefhebbers van de kermis moeten nog even geduld hebben voor een grote kermis in Vlaanderen. Anders moeten ze naar Noord-Frankrijk. 

BREAKING

Volgend weekend Wintervonken in Brugge

BRUGGE - Op de Burg in Brugge wordt volgend weekend Wintervonken gehouden. Op zaterdag en zondag kan je er terecht vanaf 17.30 uur. Dan opent het winterterras de deuren.   

BREAKING

Dinsdag gaat het sneeuwen

VLAANDEREN - Nu dinsdag gaat het overal sneeuwen. De weervoorspellers verwachten dinsdagmorgen tot drie centimeter sneeuw aan de kust. 

Bekijk meer gerelateerde artikels