Regio

Nu zaterdag voor het eerst live muzikaal vuurwerk in Sint-Kruis

SINT-KRUIS - Het Feestcomité Sint-Kruis pakt nu zaterdag uit met een heuse primeur. Ze laten die avond vuurwerk zien aan de Gulden Kamer dat live begeleid zal worden door muziek van de SFX Harmonrie.  

In totaal hebben zestig muzikanten van de SFX Speelschaar weken lang geoefend om samen met de Brugse vuurwerkmaker te spelen. Het vuurwerk zal zaterdagavond om 21.30 uur twintig minuten duren. Een aantal jaren terug werd het aanvangsuur van het vuurwerk vroeger gezet zodat jonge gezinnen met kinderen daar ook nog terecht kunnen. Zaterdagavond zijn er aan de kerk nog twee optredens met Lizza's Mojo en van Les Copines.  Voor de foto kozen wij één van de pareltjes van Frank Verguucht, gemaakt op de Markt tijdens het laatste openluchtconcert van de SFX Harmonie.   

Bron: Foto©Frank Vergucht/The Bruges Feeling

Bekijk Ook

BREAKING

Komend weekend kermis in Aartrijke

AARTRIJKE - In de Zedelgemse deelgemeente Aartrijke is er dit weekend kermis. De kermis gaat morgen vrijdag van start.  

BREAKING

Zeeuwse oesterseizoen vandaag gestart

YERSEKE - In Yerseke is vandaag het nieuwe Zeeuwse oesterseizoen gestart. Heel wat oesters worden in ons land verorberd. België is voor de Zeeuwen een belangrijke afzetmarkt. 

BREAKING

Kermis in Aalter gaat nu zaterdag van start

AALTER - Vanaf zaterdag 22 september is er negen dagen foor in Aalter met tal van attracties voor jong en oud. Ze verwachten er terug het reuzenrad en de nieuwe attractie High Energy Booster. 

BREAKING

Nu zaterdag opening van vier vernieuwde Aldi winkels

VLAANDEREN - De supermarktketen Aldi is momenteel bezig met de renovatie van heel wat van hun winkels. Alle aandacht gaat daarbij uit naar de afdelingen vers met groenten, fruit en bakkerij.  

BREAKING

Van wimpers tot nagels

SINT-KRUIS - Aan de Lodewijk van Malestraat in Sint-Kruis vind je Belle Wellness. Belle en haar team staan garant voor de beste verzorging.   

BREAKING

Heerlijk lunchen over de middag in Brugge

BRUGGE - In het Restaurant B-In op de site Oud Sint-Jan kan je heerlijk lunchen voor 15 euro.  

BREAKING

Belgiek nu vrijdag op Gaston Roelandtsplein in Assebroek

ASSEBROEK - Op het Gaston Roelandstplein in Assebroek komt de Belgiek waar vrijdagavond 21 september een optreden gepland is.   

Bekijk meer gerelateerde artikels