Regio

Nieuwe website Ter Groene Poorte brengt oud leerlingen in kaart

SINT-MICHIELS - De Brugse gastronomische school Ter Groene Poorte brengt met een nieuwe website hun oud leerlingen in kaart. Je kan meteen terug vinden waar de oud leerlingen hun bakkerij, slagerij of retaurant runnen.  

In het verleden kwam telkens een boekje uit met alle namen en adressen van oud leerlingen. Het is vaak zo dat oud leerlingen van de school kopen bij andere oud leerlingen. Met het invullen van de gemeente op postode kan je meteen zoeken in welke gemeente of stad iemand actief is. Wie niet opgenomen is in de llijst mag steeds contact opnemen met de school in Brugge. 

Bron: Foto©Ter Groene Poorte

Bekijk Ook

BREAKING

Komend weekend kermis in Aartrijke

AARTRIJKE - In de Zedelgemse deelgemeente Aartrijke is er dit weekend kermis. De kermis gaat morgen vrijdag van start.  

BREAKING

Zeeuwse oesterseizoen vandaag gestart

YERSEKE - In Yerseke is vandaag het nieuwe Zeeuwse oesterseizoen gestart. Heel wat oesters worden in ons land verorberd. België is voor de Zeeuwen een belangrijke afzetmarkt. 

BREAKING

Kermis in Aalter gaat nu zaterdag van start

AALTER - Vanaf zaterdag 22 september is er negen dagen foor in Aalter met tal van attracties voor jong en oud. Ze verwachten er terug het reuzenrad en de nieuwe attractie High Energy Booster. 

BREAKING

Nu zaterdag opening van vier vernieuwde Aldi winkels

VLAANDEREN - De supermarktketen Aldi is momenteel bezig met de renovatie van heel wat van hun winkels. Alle aandacht gaat daarbij uit naar de afdelingen vers met groenten, fruit en bakkerij.  

BREAKING

Van wimpers tot nagels

SINT-KRUIS - Aan de Lodewijk van Malestraat in Sint-Kruis vind je Belle Wellness. Belle en haar team staan garant voor de beste verzorging.   

BREAKING

Heerlijk lunchen over de middag in Brugge

BRUGGE - In het Restaurant B-In op de site Oud Sint-Jan kan je heerlijk lunchen voor 15 euro.  

BREAKING

Belgiek nu vrijdag op Gaston Roelandtsplein in Assebroek

ASSEBROEK - Op het Gaston Roelandstplein in Assebroek komt de Belgiek waar vrijdagavond 21 september een optreden gepland is.   

Bekijk meer gerelateerde artikels