Regio

Deze middag zeebaars op de lunch in Restaurant B-In

BRUGGE - In het restaurant B-iN op de site Oud Sint-Jan in Brugge wordt dagelijks van dinsdag tot en met zaterdag een lunch geserveerd aan 15 euro. 

De chef brengt een gezonde mix tussen vis en vlees. Vandaag kiest hij voor zeebaars, een vis die heerlijk is van september tot april. De lunch bestaat vandaag uit een voorgerecht met keuze uit een pasta carbonara of een groene kruidensoep en als hoofdgerecht zeebaars met prei en een Champagnesaus. Een tafeltje reserveren voor deze middag kan op 050 31 13 00.  

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Komend weekend kermis in Aartrijke

AARTRIJKE - In de Zedelgemse deelgemeente Aartrijke is er dit weekend kermis. De kermis gaat morgen vrijdag van start.  

BREAKING

Zeeuwse oesterseizoen vandaag gestart

YERSEKE - In Yerseke is vandaag het nieuwe Zeeuwse oesterseizoen gestart. Heel wat oesters worden in ons land verorberd. België is voor de Zeeuwen een belangrijke afzetmarkt. 

BREAKING

Kermis in Aalter gaat nu zaterdag van start

AALTER - Vanaf zaterdag 22 september is er negen dagen foor in Aalter met tal van attracties voor jong en oud. Ze verwachten er terug het reuzenrad en de nieuwe attractie High Energy Booster. 

BREAKING

Nu zaterdag opening van vier vernieuwde Aldi winkels

VLAANDEREN - De supermarktketen Aldi is momenteel bezig met de renovatie van heel wat van hun winkels. Alle aandacht gaat daarbij uit naar de afdelingen vers met groenten, fruit en bakkerij.  

BREAKING

Van wimpers tot nagels

SINT-KRUIS - Aan de Lodewijk van Malestraat in Sint-Kruis vind je Belle Wellness. Belle en haar team staan garant voor de beste verzorging.   

BREAKING

Heerlijk lunchen over de middag in Brugge

BRUGGE - In het Restaurant B-In op de site Oud Sint-Jan kan je heerlijk lunchen voor 15 euro.  

Bekijk meer gerelateerde artikels