Regio

Eerste nacht van de MUG Heli in Oostcampus op 1 december

BRUGGE - De spotters van de MUG Heli moeten de helikopter nog tot eind deze week missen. De helikopter is in groot onderhoud. Die spotters zullen wellicht massaal aanwezig zijn op de eerste nacht van de MUG Heli op 1 december.  

Op zaterdag 1 december wordt in de Oostcampus aan de Siemenslaan in Oostkamp een avond gehouden voor de aanhangers van de MUG Heli met een optreden van Edje Ska en de Pilchards. De organisatoren zijn nog op zoek naar kleine en grote sponsors voor het event, een bedrijf die kan instaan voor laurieren om de site aan te kleden en bedrijven die dranken of etenswaren willen sponsoren zodat met de opbrengst van de avond de MUG Heli in de lucht kan gehouden worden. De MUG Heli is ook dit jaar één van de goede doelen voor de Warmste Week. 

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Vandaag rib-eye op de lunch in Restaurant B-In in Brugge

BRUGGE - In het restaurant B-In op de site Oud Sint-Jan in Brugge kan je vandaag terug genieten van een heerlijke lunch.

BREAKING

Nog tot en met zondag Ommegangkermis in Lede

LEDE - In Lede is er nog tot en met zondag de Ommegangkermis. Op het Marktplein vind je tal van kermisattracties voor jong en oud. 

BREAKING

Warmste Week ruilt Wachtebeke voor Kortrijk

KORTRIJK - De Warmste Week ruilt het provinciaal domein Puyenbroeck in Wachtebeke voor Kortrijk. Het programma zal live lopen aan de Leieboorden.  

BREAKING

Augustijnfeesten in Kluizen gaan vrijdag van start

EVERGEM - In Kluizen bij Evergem starten nu vrijdag de Augustijnfeesten met kermis. Je kan er komend weekend het lunapark Players Club vinden.

BREAKING

Komend weekend geen treinverkeer tussen Brugge en Lichtervelde

BRUGGE/LICHTERVELDE - Het komend weekend zal er geen treinverkeer mogelijk zijn tussen Brugge en Lichtervelde. Er zal gewerkt worden aan de sporen.

BREAKING

Bedrijfsbrand in Mechelen

MECHELEN - In Mechelen is er vanavond een zware bedrijfsbrand geweest bij het bedrijf Varec. De omwonenden werden gevraagd om ramen en deuren gesloten te houden.

BREAKING

Foto van de dag: de molen van Sluis

SLUIS (NEDERLAND) - Ook vandaag hebben wij terug een foto van de dag. Wij hebben gekozen voor een foto van Linda Schamps die over de grens trok voor deze foto. 

BREAKING

Kwartier Kamp Lombardsijde pakt uit met jobdag op 26 juni

LOMBARDSIJDE - Het Kwartier Kamp Lombardsijde pakt op woensdag 26 juni uit met een jobdag. Ze zoeken nieuwe militairen voor artillerie met inlijving begin oktober dit jaar. 

Bekijk meer gerelateerde artikels