Regio

Eerste nacht van de MUG Heli in Oostcampus op 1 december

BRUGGE - De spotters van de MUG Heli moeten de helikopter nog tot eind deze week missen. De helikopter is in groot onderhoud. Die spotters zullen wellicht massaal aanwezig zijn op de eerste nacht van de MUG Heli op 1 december.  

Op zaterdag 1 december wordt in de Oostcampus aan de Siemenslaan in Oostkamp een avond gehouden voor de aanhangers van de MUG Heli met een optreden van Edje Ska en de Pilchards. De organisatoren zijn nog op zoek naar kleine en grote sponsors voor het event, een bedrijf die kan instaan voor laurieren om de site aan te kleden en bedrijven die dranken of etenswaren willen sponsoren zodat met de opbrengst van de avond de MUG Heli in de lucht kan gehouden worden. De MUG Heli is ook dit jaar één van de goede doelen voor de Warmste Week. 

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Brugge op zijn mooist in de vroege uurtjes

BRUGGE - Brugge is steeds op zijn  mooist in de vroege uurtjes als Frank Vergucht al terug op pad is om er de mooiste foto's te maken. 

BREAKING

Elke woensdagvoormiddag marktdag in Brugge

BRUGGE - De Markt in  Brugge wordt wekelijks op woensdagvoormiddag ingenomen door markthandelaars. Zij komen van her en der om er hun koopwaren aan te bieden.

BREAKING

Vier nieuwe vredesbomen voor Gent

GENT - In Gent zullen de schoolkinderen vier nieuwe vredesbomen aanplanten. Het is de afsluiter van het themajaar Gent 2014-2018 strijd mee voor vrede.  

BREAKING

Duvelse ruilbeurs in Sint-Joris

SINT-JORIS - In de Beernemse deelgemeente Sint-Joris wordt nu zaterdag voor de derde maal de Duvelse beurs gehouden. De beurs vindt plaats in café de Brug in Sint-Joris in de Lattenklieversstraat, dit van 9 tot 13 uur.  

BREAKING

Morgen naar de woensdagmarkt in De Haan

DE HAAN - In het centrum van De Haan wordt morgen woensdag de wekelijkse marktdag gehouden. Wekelijks op woensdagvoormiddag zakken heel wat markthandelaars af naar de Belle Epoque badplaats gekend voor hun tramstation.    

BREAKING

Vlaamse Visserijsector wordt morgen ontvangen op Kabinet Bourgeois

ZEEBRUGGE - De Vlaamse visserijsector zal morgen dinsdag ontvangen worden op het kabinet van Vlaams Minister President Geert Bourgeois. 

BREAKING

Brugge plant grote opkuiscampagne

BRUGGE - Het Brugse stadsbestuur plant een grote opkuiscampagne onder de noemer Fan van Brugge oltied schoane.   

Bekijk meer gerelateerde artikels