Regio

Eerste nacht van de MUG Heli in Oostcampus op 1 december

BRUGGE - De spotters van de MUG Heli moeten de helikopter nog tot eind deze week missen. De helikopter is in groot onderhoud. Die spotters zullen wellicht massaal aanwezig zijn op de eerste nacht van de MUG Heli op 1 december.  

Op zaterdag 1 december wordt in de Oostcampus aan de Siemenslaan in Oostkamp een avond gehouden voor de aanhangers van de MUG Heli met een optreden van Edje Ska en de Pilchards. De organisatoren zijn nog op zoek naar kleine en grote sponsors voor het event, een bedrijf die kan instaan voor laurieren om de site aan te kleden en bedrijven die dranken of etenswaren willen sponsoren zodat met de opbrengst van de avond de MUG Heli in de lucht kan gehouden worden. De MUG Heli is ook dit jaar één van de goede doelen voor de Warmste Week. 

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Gevaar voor aanvriezende mist - strooidiensten rijden uit

VLAANDEREN - De meeste strooidiensten zijn al opgeroepen om de komende nacht de wegen te strooien. Er is immers gevaar voor aanvriezende mist. Daarbij kan het morgen vroeg gevaarlijk glad worden.  

BREAKING

Groot aanbod aan bereide gerechten in Carrefour Market Scheepsdaele

BRUGGE - De Carrefour Market Scheepsdaele is de volgende drie zondagen speciaal open. Nu zondag tussen 8 en 13 uur en op 23 en 30 december van 9 tot 19 uur.

BREAKING

Verplegend en verzorgend personeel kan steeds binnen

SINT-KRUIS - Bij slotenmaker Johan kan je terecht voor alle oplossingen rond sloten gaande van het bijmaken van sleutels, het beveiligen van ramen en deuren, inbraakwerende kluizen tot sloten voor uw fiets en moto om diefstal te voorkomen. 

BREAKING

Gene Thomas dit jaar op de planken bij Kerstival

SINT-KRUIS - Op zaterdag 22 en zondag 23 december is het terug Kerstival in de Brugse deelgemeente Sint-Kruis. Ze hebben jaarlijks op zondag een topact met een Vlaamse zanger en dit jaar werd gekozen voor Gene Thomas.   

BREAKING

Dit jaar reeds meer dan 50 mensensmokkelaars aangehouden in het Brugse

ZEEBRUGGE - De haven van Zeebrugge blijft maar mensensmokkelaars aantrekken die transmigranten naar Engeland willen laten vertrekken.  

Bekijk meer gerelateerde artikels