Regio

Schaatsen in Koksijde kan vanaf 15 december

KOKSIJDE - Voor het Gemeentehuis van Koksijde komt er terug een schaatsbaan. Van 15 december tot en met 6 januari zal er opnieuw kunnen geschaatst worden. 

Er is heel wat randanimatie gepland met de Fiers à Cheval parade, optreden van de coverband Ontpopt en vuurwerk op 22 december, de Jeuk Live Band op 29 december, de funkband F-Rent op 3 januari en The Hillbilly Moonshiners op 6 januari als afsluiter.  

Bron: Foto┬ęGemeente Koksijde

Bekijk Ook

BREAKING

Gevaar voor aanvriezende mist - strooidiensten rijden uit

VLAANDEREN - De meeste strooidiensten zijn al opgeroepen om de komende nacht de wegen te strooien. Er is immers gevaar voor aanvriezende mist. Daarbij kan het morgen vroeg gevaarlijk glad worden.  

BREAKING

Groot aanbod aan bereide gerechten in Carrefour Market Scheepsdaele

BRUGGE - De Carrefour Market Scheepsdaele is de volgende drie zondagen speciaal open. Nu zondag tussen 8 en 13 uur en op 23 en 30 december van 9 tot 19 uur.

BREAKING

Verplegend en verzorgend personeel kan steeds binnen

SINT-KRUIS - Bij slotenmaker Johan kan je terecht voor alle oplossingen rond sloten gaande van het bijmaken van sleutels, het beveiligen van ramen en deuren, inbraakwerende kluizen tot sloten voor uw fiets en moto om diefstal te voorkomen. 

BREAKING

Gene Thomas dit jaar op de planken bij Kerstival

SINT-KRUIS - Op zaterdag 22 en zondag 23 december is het terug Kerstival in de Brugse deelgemeente Sint-Kruis. Ze hebben jaarlijks op zondag een topact met een Vlaamse zanger en dit jaar werd gekozen voor Gene Thomas.   

BREAKING

Dit jaar reeds meer dan 50 mensensmokkelaars aangehouden in het Brugse

ZEEBRUGGE - De haven van Zeebrugge blijft maar mensensmokkelaars aantrekken die transmigranten naar Engeland willen laten vertrekken.  

BREAKING

Kerstbomen worden aangekleed in Zeebrugge

ZEEBRUGGE - In Zeebrugge vroeg iedereen naar meer kerstsfeer zodat in de vier wijken iets terug te vinden is van kerst. De stad zorgt voor veertien kerstbomen voor Zeebrugge en Kelly Boussemaere ging op zoek naar sponsors voor de kerstbomen.    

BREAKING

Foto van de dag: Begijnhof in Brugge

BRUGGE - Het Begijnhof in Brugge wordt dagelijks bezocht door vele duizenden toeristen. In de lente komen ze massaal naar de bloeiende paaslelies kijken. We kozen deze van Frank Vergucht alvast als foto van de dag.

BREAKING

Morgen woensdag kerstmarkt in Woonzorgcentrum De Vliedberg

BRUGGE - In het Brugse woonzorgcentrum de Vliedberg vlakbij aan het AZ Sint-Jan wordt morgen woensdag een kermtmarkt gehouden waarbij heel wat leuke zaken te koop zijn maar waar mensen ook gezellig iets kunnen drinken of eten.   

BREAKING

Laatste formatie vlucht van Seaking helikopters op 19 december

KOKSIJDE/BRUGGE - De Seaking helikopters van Koksijde zullen op woensdag 19 december voor het laatst in formatie vliegen. Ze zullen die voormiddag meerdere plaatsen aandoen die belangrijk waren voor de heli en de bemanning. 

Bekijk meer gerelateerde artikels