Regio

Voor het openen, plaatsen en herstellen van sloten

SINT-KRUIS - Wie heeft er ooit als eens niet haar of zijn sleutel vergeten of een sleutel afgekraakt in een slot. Dan kan je beroep doen op de erkende S3 plaatser Slotenmaker Johan uit Sint-Kruis.  

Hij komt zeven dagen op zeven en 24 uur op 24 langs voor dringende opdrachten. Je kan Johan ook vragen voor het beveiligen van ramen en deuren. In zijn winkel aan de Maalsesteenweg in Sint-Kruis vind je meerpuntsluitingen, codesloten, brand- en inbraakwerende kluizen en kan je ook uw auto- of huissleutel laten bijmaken of een nummerplaat maken voor uw voertuig. Meer info op 0496 53 62 92.  

Bron: FotoĀ©Slotenmaker Johan

Bekijk Ook

BREAKING

Brugge op zijn mooist in de vroege uurtjes

BRUGGE - Brugge is steeds op zijn  mooist in de vroege uurtjes als Frank Vergucht al terug op pad is om er de mooiste foto's te maken. 

BREAKING

Elke woensdagvoormiddag marktdag in Brugge

BRUGGE - De Markt in  Brugge wordt wekelijks op woensdagvoormiddag ingenomen door markthandelaars. Zij komen van her en der om er hun koopwaren aan te bieden.

BREAKING

Vier nieuwe vredesbomen voor Gent

GENT - In Gent zullen de schoolkinderen vier nieuwe vredesbomen aanplanten. Het is de afsluiter van het themajaar Gent 2014-2018 strijd mee voor vrede.  

BREAKING

Duvelse ruilbeurs in Sint-Joris

SINT-JORIS - In de Beernemse deelgemeente Sint-Joris wordt nu zaterdag voor de derde maal de Duvelse beurs gehouden. De beurs vindt plaats in café de Brug in Sint-Joris in de Lattenklieversstraat, dit van 9 tot 13 uur.  

BREAKING

Morgen naar de woensdagmarkt in De Haan

DE HAAN - In het centrum van De Haan wordt morgen woensdag de wekelijkse marktdag gehouden. Wekelijks op woensdagvoormiddag zakken heel wat markthandelaars af naar de Belle Epoque badplaats gekend voor hun tramstation.    

BREAKING

Vlaamse Visserijsector wordt morgen ontvangen op Kabinet Bourgeois

ZEEBRUGGE - De Vlaamse visserijsector zal morgen dinsdag ontvangen worden op het kabinet van Vlaams Minister President Geert Bourgeois. 

BREAKING

Brugge plant grote opkuiscampagne

BRUGGE - Het Brugse stadsbestuur plant een grote opkuiscampagne onder de noemer Fan van Brugge oltied schoane.   

Bekijk meer gerelateerde artikels