Regio

Voor het openen, plaatsen en herstellen van sloten

SINT-KRUIS - Wie heeft er ooit als eens niet haar of zijn sleutel vergeten of een sleutel afgekraakt in een slot. Dan kan je beroep doen op de erkende S3 plaatser Slotenmaker Johan uit Sint-Kruis.  

Hij komt zeven dagen op zeven en 24 uur op 24 langs voor dringende opdrachten. Je kan Johan ook vragen voor het beveiligen van ramen en deuren. In zijn winkel aan de Maalsesteenweg in Sint-Kruis vind je meerpuntsluitingen, codesloten, brand- en inbraakwerende kluizen en kan je ook uw auto- of huissleutel laten bijmaken of een nummerplaat maken voor uw voertuig. Meer info op 0496 53 62 92.  

Bron: FotoĀ©Slotenmaker Johan

Bekijk Ook

BREAKING

Foto van de dag: ook in de regen is Brugge mooi

BRUGGE - Ook in de regen is Brugge mooi en dat bewijst Frank Vergucht vandaag met zijn foto's. Hij trok deze voormiddag naar het Stil Ende bij de Ezelpoort waar de witte zwanen steeds zorgen voor mooie beelden. 

BREAKING

Auto in Bourgognevaart in Oudenburg terecht gekomen

OUDENBURG - In Oudenburg is vanmorgen rond 7 uur een wagen in de Bourgognevaart terecht gekomen. De 38 jarige bestuurster uit Ichtegel kon zelf uit de wagen klauteren en liep geen verwondingen op.

BREAKING

Heilig Bloedprocessie in de kijker: reeds figurant van in 1947

BRUGGE - De jaarlijkse Heilig Bloedprocessie kan rekenen op heel wat trouwe figuranten die jaar na jaar terug op post zijn en die dag niet meer willen missen.

BREAKING

Beernem en Oostkamp voor enkele maanden zonder zwembad

BEERNEM/OOSTKAMP - In Beernem en Oostkamp zitten ze voor enkele maanden zonder zwembad. Door technische problemen zijn beide zwembaden dicht.

BREAKING

Al heel wat interesse voor de webshop van Slagerij Sam en Evelien in Sint-Kruis

SINT-KRUIS - Er is heel wat interesse voor de webshop van de Slagerij Sam en Evelien aan de Moerkerkesteenweg in Sint-Kruis. Je kan nu van thuis uw bestelling plaatsen. Je hoeft die enkel nog te betalen en op te halen in de winkel. Zo win je heel wat tijd.   

BREAKING

Wenduine heeft er een nieuwe topzaak bij

WENDUINE - Het is leuk schoppen in de gezellige badplaats Wenduine. Je kan er nog heel wat originele winkels vinden in combinatie met gezellige horecazaken. Ze hebben er nu een topzaak bij namelijk Eetboetiek Poincaré in de Delacenseriestraat. 

Bekijk meer gerelateerde artikels