Regio

Genieten van een heerlijk stuk vlees dit weekend

SINT-KRUIS - De liefhebbers van een goed stuk vlees moeten dit weekend eens langs lopen in Slagerij Sam en Evelien aan de Moerkerkesteenweg in Sint-Kruis.

Er ligt een cote à l'os van Simmental die oorspronkelijk in Zwitserland gehouden wordt in het kanton Bern maar tegenwoordig ook te vinden is in Beieren en Oostenrijk. Daarnaast is er ook het Belgisch witblauw. Ook de frietjes kan je vinden in de slagerij.  

Bron: Foto©Slagerij Sam en Evelien

Bekijk Ook

BREAKING

Honderdjarige oorlogsveteraan op bezoek in Brugge

BRUGGE - Een honderdjarige oorlogsveteraan van de Tweede Wereldoorlog was vandaag op bezoek in Brugge. Hij kwam er met zijn familie de stad bezoeken.

BREAKING

Nu woensdag 19 juni boerenmarkt in Oostende

OOSTENDE - Nu woensdag 19 juni is er boerenmarkt op de site van de Kinderboerderij de Lange Schuur in Oostende. Ze verwachten die namiddag vanaf 15 uur heel wat landbouwproducenten. 

BREAKING

Nu vrijdag start van de jaarmarktkermis in Kaprijke

KAPRIJKE - In Kaprijke start nu vrijdag 21 juni de jaarmarktkermis. Er is kermis van vrijdag tot en met maandag.  Je kan er onder meer het schietkraam Gunsmoke vinden. 

BREAKING

Geitenboerderij Reigershof zet deuren open op zaterdag 29 juni

DE HAAN - De geitenboerderij Reigershof aan de Polderstraat in Klemskerke zet op zaterdag 29 juni de deuren open voor het grote publiek.

BREAKING

Nu woensdag start van Knokke Hippique

KNOKKE-HEIST - Nu woensdag start het event Knokke Hippique op de terreinen aan de Westkapellestraat, op loopafstand van het station en het drukke centrum van Knokke. 

BREAKING

Vandaag laatste dag van Meulebeke kermis

MEULEBEKE - In Meulebeke is het vandaag maandag de laatste dag van de kermis. Er is deze namiddag nog rommelmarkt vanaf 14 uur. Met het mooie weer moet het nog een topdag worden in Meulebeke. 

BREAKING

Koude schotels in de toog bij Slagerij Sam en Evelien

SINT-KRUIS - Bij Slagerij Sam en Evelien aan de Moerkerekesteenweg in Sint-Kruis spelen ze in op het mooie weer. Vandaag staan er koude schotels in de koeling van de slagerij.    

Bekijk meer gerelateerde artikels