Regio

Oproep voor brand in appartement in Torhout

TORHOUT - In Torhout is er donderdagavond brand uitgebroken in een appartement op de Markt. De oorzaak was de oververhitting van een kersenpitje in een microgolfoven. 

Er was enkel geurhinder op het appartement. 

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Knuffeldieven ingerekend in Blankenberge

BLANKENBERGE - De lokale politie van Blankenberge heeft twee knuffeldieven ingerekend. Ze hadden de weg gevraagd aan een vrouw en om haar te danken kreeg ze een knuffel. Ondertusen werd ze bestolen van haar portefeuille. 

BREAKING

1.400 Westhoekgevels worden vandaag gescand

DIKSMUIDE - Vanavond zal een thermocar ingezet worden om 1.400 gevels in de Westhoek te scannen en in kaart te brengen waar energie verloren gaat.

BREAKING

Foto van de dag: de zwanen aan het Stil Ende voor de lens

BRUGGE - Heel wat mensen hebben de laatste dagen Frank Vergucht beter leren kennen na de reportage in Iedereen Beroep op Eén en in het Brugsch Handelsblad van deze week.  

BREAKING

Een nieuw pareltje van Nella in Brugge

BRUGGE - Nella Van Besien - Cioce heeft terug een handelszaak die ze in de kijker wil zetten, namelijk de Bistro Bruut van Bruno Timperman in de Meestraat. 

BREAKING

Een wedstrijd in een echte derbysfeer

ASSEBROEK - De Brugse basketbalclub Avanti Brugge heeft deze voormiddag bij Sport Vlaanderen een wedstrijd gespeeld in een echte derbysfeer, dit tegen de buren van Oostkamp.

BREAKING

Werken aan spoor in Oostkamp moeten tegen morgen 4 uur klaar zijn

OOSTKAMP - Sinds zaterdagmorgen 1.40 uur na de passage van de laatste trein wordt er gewerkt op de sporen in Oostkamp. Daar moeten in het kader van de aanleg van het derde en vierde spoor twee nieuwe tunnels gebouwd worden onder de sporen. 

BREAKING

Brugse Meifoor van 10 mei tot 2 juni

BRUGGE - In Brugge krijgen we dit jaar een echte Meifoor. De foor valt volledig in de maand mei. De kans op mooi weer is dan ook groot. De voorbije jaren mochten de foorhouders niet klagen over het weer in Brugge.  

BREAKING

Ook dit jaar volgen wij terug de foren in Vlaanderen

VLAANDEREN - De komende maanden zullen wij u terug een overzicht bieden van de verschillende kermissen. De eerste grote kermis start op 22 februari en vindt plaats in Aalst.   

BREAKING

De eerste data van de avond- en jaarmarkten staan reeds on line

VLAANDEREN - De eerste data van de avond- en jaarmarkten voor de komende maanden staan reeds online. U kan ze consulteren via de rubriek marktdagen. 

BREAKING

Gemeenteraad van Diest komt op maandag 28 januari terug samen

DIEST - De gemeenteraad van Diest komt volgende week maandag 28 januari terug bijeen. Op de agenda staan er 21 punten in open zitting. 

Bekijk meer gerelateerde artikels