Regio

Oproep voor brand in appartement in Torhout

TORHOUT - In Torhout is er donderdagavond brand uitgebroken in een appartement op de Markt. De oorzaak was de oververhitting van een kersenpitje in een microgolfoven. 

Er was enkel geurhinder op het appartement. 

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Morgen naar de dinsdagmarkt in Roeselare

ROESELARE - De komende dagen worden zonnig en het is dan ook het ideale weer om langs te lopen op de marktdag. Morgen dinsdag is er een grote markt in Roeselare.  

BREAKING

Unieke expo met kunst uit Vlaanderen en Wallonië

BRUGGE - In het Oud Sint-Jan in Brugge loopt van vrijdag 5 tot en met Paasmaandag 22 april een unieke expo met kunst uit Vlaanderen.     

BREAKING

Deense hangcultuurmosselen op de markt

BELGIE - Heel wat vishandels hebben de eerste Deense hangcultuurmosselen binnen. Ze zullen alvast geserveerd worden in de horeca waaonder de Oesterput in Blankenberge. 

BREAKING

Vanavond start van het nieuwe tv programma De Kleedkamer

VLAANDEREN - Op de tv zender Canvas start vanavond om 21.15 uur de vierde reeks van het programma De Kleedkamer. Ruben Van Gucht gaat daarbij aan tafel zitten met renners en ploegleiders.

BREAKING

Nu zaterdag start van de carnavalskermis in De Panne

DE PANNE - Nu zaterdag start de carnavalskermis in De Panne. Er worden tien attracties verwacht op de Markt met heel wat kindvriendelijke attracties maar ook met één grote attractie, de Crazy Dance.

BREAKING

Nu zondag ontstressen met een stoelmassage op de Nageba beurs

TORHOUT - Nu zondag 24 maart wordt in het domein Groenhove in Torhout de Nageba beurs gehouden rond de thema's gezondheid, beweging en gezonde voeding. Iedereen is wel bezig met deze thema's. 

BREAKING

De Kantelberg zet op vrijdag 22 maart de deuren open

SINT-KRUIS - Op de wijk Male in Sint-Kruis vind je middern het groen de school de Kantelberg. Het is kleinschalige vrije basisschool met een familiaal karakter waar de kinderen zich thuis voelen. Ze worden begeleid door een professioneel en dynamisch team aangestuurd door directeur Kristien Tas.

BREAKING

Morgen maandagmarkt in Kortrijk

KORTRIJK - In Kortrijk wordt wekelijks op maandagvoormiddag de marktdag gehouden. Er is een ruim aanbod van markthandelaars met uiteenlopende producten.

BREAKING

Week van de markt start op maandag 8 april

DIKSMUIDE - Op maandag 8 april start de week van de markt. Tot en met zondag 14 april zijn er op 50 verschillende markten in West-Vlaanderen speciale acties gepland waarbij mooie prijzen te winnen zijn.

Bekijk meer gerelateerde artikels