Regio

Oproep voor brand in appartement in Torhout

TORHOUT - In Torhout is er donderdagavond brand uitgebroken in een appartement op de Markt. De oorzaak was de oververhitting van een kersenpitje in een microgolfoven. 

Er was enkel geurhinder op het appartement. 

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Nu vrijdag start van de jaarmarktkermis in Kaprijke

KAPRIJKE - In Kaprijke start nu vrijdag 21 juni de jaarmarktkermis. Er is kermis van vrijdag tot en met maandag.  Je kan er onder meer het schietkraam Gunsmoke vinden. 

BREAKING

Geitenboerderij Reigershof zet deuren open op zaterdag 29 juni

DE HAAN - De geitenboerderij Reigershof aan de Polderstraat in Klemskerke zet op zaterdag 29 juni de deuren open voor het grote publiek.

BREAKING

Nu woensdag start van Knokke Hippique

KNOKKE-HEIST - Nu woensdag start het event Knokke Hippique op de terreinen aan de Westkapellestraat, op loopafstand van het station en het drukke centrum van Knokke. 

BREAKING

Vandaag laatste dag van Meulebeke kermis

MEULEBEKE - In Meulebeke is het vandaag maandag de laatste dag van de kermis. Er is deze namiddag nog rommelmarkt vanaf 14 uur. Met het mooie weer moet het nog een topdag worden in Meulebeke. 

BREAKING

Koude schotels in de toog bij Slagerij Sam en Evelien

SINT-KRUIS - Bij Slagerij Sam en Evelien aan de Moerkerekesteenweg in Sint-Kruis spelen ze in op het mooie weer. Vandaag staan er koude schotels in de koeling van de slagerij.    

BREAKING

Komend weekend kermis in Ruddervoorde

RUDDERVOORDE - In Ruddervoorde wordt er komend weekend kermis gevierd. De kermis gaat van start op vrijdag met de stratenloop vanaf 18.30 uur.

BREAKING

Foto van de dag: de eendjes aan het Begijnhof

BRUGGE - Regelmatig kiezen wij voor een foto van de dag. Vandaag hebben wij een foto gekozen van Frank Vergucht.

BREAKING

Luchtballonnen boven Brugge

BRUGGE - We kunnen vanavond genieten van een mooie avond. Het weer is nu meer stabiel geworden. Het wordt morgen een mooie dag met temperaturen tot 23 graden.  

BREAKING

Drukke dag voor team MUG Heli

BRUGGE - Het is vandaag een drukke dag voor het team van de MUG Heli. Ze moesten vandaag reeds vanuit Brugge vijf maal opstijgen voor dringende medische tussenkomsten.  

BREAKING

Queen Mary 2 nu dinsdag terug in Zeebrugge

ZEEBRUGGE - Het gekende cruiseschip Queen Mary 2 komt nu dinsdag terug naar Zeebrugge. Ze brengen 2620 passagiers mee. De meesten trekken voor een dagje naar Brugge. 

Bekijk meer gerelateerde artikels