Regio

Dit weekend Liefdevol Trouwen in Kortrijk

KORTRIJK/GENT - In Kortrijk Xpo worden dit weekend heel wat verliefde koppeltjes verwacht op de beurs Liefdevol Trouwen. Heel wat specialisten uit de sector van huwelijken zijn er te vinden onder één dak. 

Je kan meteen uw mooiste dag plannen en kennismaken met ceremoniemeesters, fotografen, verhuurders van feestzalen, modezaken gespecialiseerd in bruidsmode, dj's, drukkerijen,...teveel om allemaal op te noemen. Vandaag open van 18 tot 22 uur en morgen en zondag telkens van 11 tot 18 uur.  

Bron: Foto©Liefdevol Trouwen

Bekijk Ook

BREAKING

Te koop: Perfect onderhouden woning in het hart van Sint-Michiels

SINT-MICHIELS - In de Brugse deelgemeente Sint-Michiels staat deze woning te koop. Het gaat een perfect onderhouden half open bebouwing met drie slaapkamers.

BREAKING

Knuffeldieven ingerekend in Blankenberge

BLANKENBERGE - De lokale politie van Blankenberge heeft twee knuffeldieven ingerekend. Ze hadden de weg gevraagd aan een vrouw en om haar te danken kreeg ze een knuffel. Ondertusen werd ze bestolen van haar portefeuille. 

BREAKING

1.400 Westhoekgevels worden vandaag gescand

DIKSMUIDE - Vanavond zal een thermocar ingezet worden om 1.400 gevels in de Westhoek te scannen en in kaart te brengen waar energie verloren gaat.

BREAKING

Foto van de dag: de zwanen aan het Stil Ende voor de lens

BRUGGE - Heel wat mensen hebben de laatste dagen Frank Vergucht beter leren kennen na de reportage in Iedereen Beroep op Eén en in het Brugsch Handelsblad van deze week.  

BREAKING

Een nieuw pareltje van Nella in Brugge

BRUGGE - Nella Van Besien - Cioce heeft terug een handelszaak die ze in de kijker wil zetten, namelijk de Bistro Bruut van Bruno Timperman in de Meestraat. 

BREAKING

Een wedstrijd in een echte derbysfeer

ASSEBROEK - De Brugse basketbalclub Avanti Brugge heeft deze voormiddag bij Sport Vlaanderen een wedstrijd gespeeld in een echte derbysfeer, dit tegen de buren van Oostkamp.

BREAKING

Werken aan spoor in Oostkamp moeten tegen morgen 4 uur klaar zijn

OOSTKAMP - Sinds zaterdagmorgen 1.40 uur na de passage van de laatste trein wordt er gewerkt op de sporen in Oostkamp. Daar moeten in het kader van de aanleg van het derde en vierde spoor twee nieuwe tunnels gebouwd worden onder de sporen. 

BREAKING

Brugse Meifoor van 10 mei tot 2 juni

BRUGGE - In Brugge krijgen we dit jaar een echte Meifoor. De foor valt volledig in de maand mei. De kans op mooi weer is dan ook groot. De voorbije jaren mochten de foorhouders niet klagen over het weer in Brugge.  

BREAKING

Ook dit jaar volgen wij terug de foren in Vlaanderen

VLAANDEREN - De komende maanden zullen wij u terug een overzicht bieden van de verschillende kermissen. De eerste grote kermis start op 22 februari en vindt plaats in Aalst.   

Bekijk meer gerelateerde artikels