Regio

Dit weekend Liefdevol Trouwen in Kortrijk

KORTRIJK/GENT - In Kortrijk Xpo worden dit weekend heel wat verliefde koppeltjes verwacht op de beurs Liefdevol Trouwen. Heel wat specialisten uit de sector van huwelijken zijn er te vinden onder één dak. 

Je kan meteen uw mooiste dag plannen en kennismaken met ceremoniemeesters, fotografen, verhuurders van feestzalen, modezaken gespecialiseerd in bruidsmode, dj's, drukkerijen,...teveel om allemaal op te noemen. Vandaag open van 18 tot 22 uur en morgen en zondag telkens van 11 tot 18 uur.  

Bron: Foto©Liefdevol Trouwen

Bekijk Ook

BREAKING

Wedstrijd bierbakken stapelen op de Brugse Kantdagen

BRUGGE - In het Zonnekemeers bij het Walplein werd vandaag een wedstrijd bierbakken stapelen gehouden naar aanleiding van de Brugse Kantdagen. Een Brugs team en een team uit het Nederlandse Friesland namen het tegen elkaar op.

BREAKING

Vandalisme bij fontein Oostmeers

BRUGGE - Aan de fontein bij de Oostmeers in Brugge werd vandalisme gepleegd. Onbekenden hebben enkele groene relaxstoelen in het water gegooid.

BREAKING

Brugse Kantdagen lokken heel wat volk

BRUGGE - De Brugse Kantdagen lokken heel wat volk. Het was vandaag gezellig druk in de Walstraat en op het Walplein. Naast de kanttentoonstelling in de brouwerij zijn er elke dag muzikale optredens op het plein.

BREAKING

Morgen naar de Bollekesfeesten in Antwerpen

ANTWERPEN - In het centrum van Antwerpen zijn er morgen zondag de Bollekesfeesten. Alles draait rond het bolleke van Brouwerij De Koninck. Bolleke wordt ook de nieuwe naam op het etiket van de flesjes. 

BREAKING

De sfeer zit er in op Golden Years Open Air

BRUGGE - Op de Golden Years Open Air fuif bij Dok 54 aan de Pathoekeweg in Brugge zit de sfeer er al in. Vier dj's draaien vanavond de meest gekende hits die vaak weken lang in de top tien stonden.  

BREAKING

Igor stelt nog tot eind deze maand tentoon in de Brugotta Hall in Brugge

BRUGGE - Nog tot eind deze maand stelt de 83 jarige Oekraïner Igor tentoon in de Brugotta Hall op de Burg in Brugge. De man woont nu in Brugge. Hij doet aan kunst en houdt van schaken.  

BREAKING

Volgend weekend 46e editie van de Kattefeesten in Brugge

BRUGGE - In Brugge worden volgend weekend voor de 46e maal de jaarlijkse Kattefeesten gehouden, op en rond het Werfplein.

BREAKING

Terug gezellig druk in de Brugse winkelstraten na de regen

BRUGGE - Na de regenbuien is het deze namiddag terug gezellig druk geworden in de Brugse binnenstad. De shoppers zijn toch nog gekomen.

BREAKING

Golden Years Open Air kan dan toch droog starten

BRUGGE - Na de hevige regenbuien zijn er opklaringen gekomen boven Brugge en kon de Golden Years Open Air meteen droog starten aan Dok 54 aan de Pathoekeweg in Brugge.

BREAKING

Illegalen kraken pand in Oostende

OOSTENDE - In de Moerasstraat in Oostende hebben onbekenden een woning  gekraakt. De politie werd verwittigd en ging ter plaatse. 

Bekijk meer gerelateerde artikels