Regio

Brugse politie hield donderdag terug grote actie rond transmigranten

ZEEBRUGGE - Er komen steeds meer meldingen van transmigranten uit Zeebrugge. De Brugse politie heeft met steun van andere politiediensten terug een grote actie gehouden. 

Op de tram tussen Blankenberge en Zeebrugge werden de tramreizigers gecontroleerd. Daarbij werden er 18 transmigranten ingerekend die meegenomen werden naar het Politiehuis in Brugge. De Fonteintjes werden doorzocht waarbij het zwerfvuil meegenomen werd naar het containerpark. 

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Foto van de dag: Groenerei in Brugge

BRUGGE - Eén van de mooie plaatsen in Brugge is de Groenerei die overspannen wordt door de Peerdenbrug, de Meebrug en de Blinde Ezelbrug.

BREAKING

Terug wekelijkse marktdag in Oostduinkerke vanaf april

OOSTDUINKERKE - Vanaf dinsdag 2 april is er terug wekelijkse marktdag op de Zeedijk in Oostduinkerke. 

BREAKING

Morgen naar de dinsdagmarkt in Roeselare

ROESELARE - De komende dagen worden zonnig en het is dan ook het ideale weer om langs te lopen op de marktdag. Morgen dinsdag is er een grote markt in Roeselare.  

BREAKING

Unieke expo met kunst uit Vlaanderen en Wallonië

BRUGGE - In het Oud Sint-Jan in Brugge loopt van vrijdag 5 tot en met Paasmaandag 22 april een unieke expo met kunst uit Vlaanderen.     

BREAKING

Deense hangcultuurmosselen op de markt

BELGIE - Heel wat vishandels hebben de eerste Deense hangcultuurmosselen binnen. Ze zullen alvast geserveerd worden in de horeca waaonder de Oesterput in Blankenberge. 

BREAKING

Vanavond start van het nieuwe tv programma De Kleedkamer

VLAANDEREN - Op de tv zender Canvas start vanavond om 21.15 uur de vierde reeks van het programma De Kleedkamer. Ruben Van Gucht gaat daarbij aan tafel zitten met renners en ploegleiders.

BREAKING

Nu zaterdag start van de carnavalskermis in De Panne

DE PANNE - Nu zaterdag start de carnavalskermis in De Panne. Er worden tien attracties verwacht op de Markt met heel wat kindvriendelijke attracties maar ook met één grote attractie, de Crazy Dance.

BREAKING

Nu zondag ontstressen met een stoelmassage op de Nageba beurs

TORHOUT - Nu zondag 24 maart wordt in het domein Groenhove in Torhout de Nageba beurs gehouden rond de thema's gezondheid, beweging en gezonde voeding. Iedereen is wel bezig met deze thema's. 

Bekijk meer gerelateerde artikels