Regio

Brugse politie hield donderdag terug grote actie rond transmigranten

ZEEBRUGGE - Er komen steeds meer meldingen van transmigranten uit Zeebrugge. De Brugse politie heeft met steun van andere politiediensten terug een grote actie gehouden. 

Op de tram tussen Blankenberge en Zeebrugge werden de tramreizigers gecontroleerd. Daarbij werden er 18 transmigranten ingerekend die meegenomen werden naar het Politiehuis in Brugge. De Fonteintjes werden doorzocht waarbij het zwerfvuil meegenomen werd naar het containerpark. 

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Honderdjarige oorlogsveteraan op bezoek in Brugge

BRUGGE - Een honderdjarige oorlogsveteraan van de Tweede Wereldoorlog was vandaag op bezoek in Brugge. Hij kwam er met zijn familie de stad bezoeken.

BREAKING

Nu woensdag 19 juni boerenmarkt in Oostende

OOSTENDE - Nu woensdag 19 juni is er boerenmarkt op de site van de Kinderboerderij de Lange Schuur in Oostende. Ze verwachten die namiddag vanaf 15 uur heel wat landbouwproducenten. 

BREAKING

Nu vrijdag start van de jaarmarktkermis in Kaprijke

KAPRIJKE - In Kaprijke start nu vrijdag 21 juni de jaarmarktkermis. Er is kermis van vrijdag tot en met maandag.  Je kan er onder meer het schietkraam Gunsmoke vinden. 

BREAKING

Geitenboerderij Reigershof zet deuren open op zaterdag 29 juni

DE HAAN - De geitenboerderij Reigershof aan de Polderstraat in Klemskerke zet op zaterdag 29 juni de deuren open voor het grote publiek.

BREAKING

Nu woensdag start van Knokke Hippique

KNOKKE-HEIST - Nu woensdag start het event Knokke Hippique op de terreinen aan de Westkapellestraat, op loopafstand van het station en het drukke centrum van Knokke. 

BREAKING

Vandaag laatste dag van Meulebeke kermis

MEULEBEKE - In Meulebeke is het vandaag maandag de laatste dag van de kermis. Er is deze namiddag nog rommelmarkt vanaf 14 uur. Met het mooie weer moet het nog een topdag worden in Meulebeke. 

BREAKING

Koude schotels in de toog bij Slagerij Sam en Evelien

SINT-KRUIS - Bij Slagerij Sam en Evelien aan de Moerkerekesteenweg in Sint-Kruis spelen ze in op het mooie weer. Vandaag staan er koude schotels in de koeling van de slagerij.    

BREAKING

Komend weekend kermis in Ruddervoorde

RUDDERVOORDE - In Ruddervoorde wordt er komend weekend kermis gevierd. De kermis gaat van start op vrijdag met de stratenloop vanaf 18.30 uur.

Bekijk meer gerelateerde artikels