Regio

Brugse politie hield donderdag terug grote actie rond transmigranten

ZEEBRUGGE - Er komen steeds meer meldingen van transmigranten uit Zeebrugge. De Brugse politie heeft met steun van andere politiediensten terug een grote actie gehouden. 

Op de tram tussen Blankenberge en Zeebrugge werden de tramreizigers gecontroleerd. Daarbij werden er 18 transmigranten ingerekend die meegenomen werden naar het Politiehuis in Brugge. De Fonteintjes werden doorzocht waarbij het zwerfvuil meegenomen werd naar het containerpark. 

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Onderzoek na brand van chalet in Oudsbergen

OUDSBERGEN - In de fusiegemeente Oudsbergen heeft het gebrand in een chalet aan de Luttelmeeuwen. Er werd zaterdagavond ingebroken in de chalet en daarna brand gesticht.

BREAKING

Te koop: Perfect onderhouden woning in het hart van Sint-Michiels

SINT-MICHIELS - In de Brugse deelgemeente Sint-Michiels staat deze woning te koop. Het gaat een perfect onderhouden half open bebouwing met drie slaapkamers.

BREAKING

Knuffeldieven ingerekend in Blankenberge

BLANKENBERGE - De lokale politie van Blankenberge heeft twee knuffeldieven ingerekend. Ze hadden de weg gevraagd aan een vrouw en om haar te danken kreeg ze een knuffel. Ondertusen werd ze bestolen van haar portefeuille. 

BREAKING

1.400 Westhoekgevels worden vandaag gescand

DIKSMUIDE - Vanavond zal een thermocar ingezet worden om 1.400 gevels in de Westhoek te scannen en in kaart te brengen waar energie verloren gaat.

BREAKING

Foto van de dag: de zwanen aan het Stil Ende voor de lens

BRUGGE - Heel wat mensen hebben de laatste dagen Frank Vergucht beter leren kennen na de reportage in Iedereen Beroep op Eén en in het Brugsch Handelsblad van deze week.  

BREAKING

Een nieuw pareltje van Nella in Brugge

BRUGGE - Nella Van Besien - Cioce heeft terug een handelszaak die ze in de kijker wil zetten, namelijk de Bistro Bruut van Bruno Timperman in de Meestraat. 

BREAKING

Een wedstrijd in een echte derbysfeer

ASSEBROEK - De Brugse basketbalclub Avanti Brugge heeft deze voormiddag bij Sport Vlaanderen een wedstrijd gespeeld in een echte derbysfeer, dit tegen de buren van Oostkamp.

Bekijk meer gerelateerde artikels