Regio

Club Brugge verliest nipt van PSV Eindhoven

BRUGGE - Club Brugge is op winterstage in Qatar waar ze ook oefenwedstrijden spelen. Vandaag moest Club Brugge spelen tegen PSV Eindhoven.   

De Nederlanders hebben nipt gewonnen met 2-1 cijfers. Het was Hans Vanaken die scoorde voor Club Brugge.

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Igor stelt nog tot eind deze maand tentoon in de Brugotta Hall in Brugge

BRUGGE - Nog tot eind deze maand stelt de 83 jarige Oekraïner Igor tentoon in de Brugotta Hall op de Burg in Brugge. De man woont nu in Brugge. Hij doet aan kunst en houdt van schaken.  

BREAKING

Volgend weekend 46e editie van de Kattefeesten in Brugge

BRUGGE - In Brugge worden volgend weekend voor de 46e maal de jaarlijkse Kattefeesten gehouden, op en rond het Werfplein.

BREAKING

Terug gezellig druk in de Brugse winkelstraten na de regen

BRUGGE - Na de regenbuien is het deze namiddag terug gezellig druk geworden in de Brugse binnenstad. De shoppers zijn toch nog gekomen.

BREAKING

Golden Years Open Air kan dan toch droog starten

BRUGGE - Na de hevige regenbuien zijn er opklaringen gekomen boven Brugge en kon de Golden Years Open Air meteen droog starten aan Dok 54 aan de Pathoekeweg in Brugge.

BREAKING

Illegalen kraken pand in Oostende

OOSTENDE - In de Moerasstraat in Oostende hebben onbekenden een woning  gekraakt. De politie werd verwittigd en ging ter plaatse. 

BREAKING

Deze namiddag met de kids naar de film in De Haan

DE HAAN - Met het regenweer zoeken velen nog een activiteit binnen. In De Haan kan je deze namiddag met de kids naar Cinema Rio waar ze de film Playmobil spelen.

Bekijk meer gerelateerde artikels