Regio

Nog het ganse weekend Agriflanders in Flanders Expo in Gent

GENT - In Flanders Expo in Gent worden vandaag en morgen zondag nog vele duizenden bezoekers verwacht voor de landbouwbeurs Agriflanders.  

De eerste dag was donderdag meteen een voltreffer. Toen kwamen al vijftienduizend bezoekers langs. De veeprijskampen lokken heel wat volk maar ook de standhouders die hun nieuwste producten voorstellen. De bezoekers komen uit alle hoeken van het land. Je kan er ook heel wat ambachtelijke streekproducten kopen met onder meer de kazen van het Baliehof uit het West-Vlaamse Zerkegem.  

Bron: Foto©Baliehof

Bekijk Ook

BREAKING

Deze namiddag met de kids naar de film in De Haan

DE HAAN - Met het regenweer zoeken velen nog een activiteit binnen. In De Haan kan je deze namiddag met de kids naar Cinema Rio waar ze de film Playmobil spelen.

BREAKING

Kindershow, verklede stoet en kermisworp in Wervik

WERVIK - In Wervik verwachten ze vandaag heel wat jonge gezinnen met hun kinderen op de kermis. Er is deze namiddag heel wat te beleven.  

BREAKING

Volgend weekend wordt het opnieuw zomers warm

KUST - De kust kijkt al uit naar volgend weekend. Het voorlaatste weekend van de vakantie belooft nog mooi te worden. Er worden temperaturen verwacht tot 25 graden aan de kust.  

BREAKING

Vandaag in Het Laatste Nieuws over Artes en de MUG Heli

BRUGGE - In Het Laatste Nieuws van vandaag regio Brugge lees je meer over het engagement van Robert Hoornaert van Artes voor de MUG Heli. Hij had eerder de sponsoring van de MUG Heli voor drie jaar verlengd.

BREAKING

Bushalte Meiser in Brussel wordt tijdelijk niet bediend door wegverzakking

BRUSSEL - De bussen van de MIVB zullen tijdelijk de halte Meiser niet bedienen omwille van een wegverzakking.

BREAKING

Vandaag start van de kermis in Torhout

TORHOUT - In het centrum van Torhout gaat vandaag de kermis van start. De attracties zijn te vinden op de Markt en de  Burg. Vanavond is er om 20 uur een kermisworp gepland met mooie prijzen.

BREAKING

Spoed 24/7 vanaf begin september terug op het kleine scherm

LEUVEN/VLAANDEREN - Het populaire tv programma Spoed 24/7 komt vanaf maandag 2 september terug op het kleine scherm. Het programma werd opgenomen op de dienst spoedgevallen in het UZ van Leuven.  

BREAKING

Helft van de treinen rijden vandaag ondanks de staking van OVS

BELGIE - Er wordt vandaag gestaakt door het OVS waarbij het treinverkeer hinder oploopt. Toch zijn de helft van de treinen uitgereden vanmorgen.

BREAKING

Kindermolen Route 66 op braderie in Blankenberge

BLANKENBERGE - In de winkelstraten in het centrum van Blankenberge is er dit weekend braderie met mooie kortingen voor de klanten.

BREAKING

Een heerlijke coq au vin op de lunch in Restaurant B-In in Brugge

BRUGGE - Het restaurant B-In op de site Oud Sint-Jan pakt dagelijks uit met een heerlijke lunch die geserveerd wordt aan 17 euro.

Bekijk meer gerelateerde artikels