Regio

Morgen zondag zijn Les Costumés de Venise nog de ganse dag in Brugge te bewonderen

BRUGGE - Morgen zondag zijn Les Costumés de Venise nog de ganse dag in de Brugse binnenstad te bewonderen.   

De groep lokte vandaag heel wat volk naar de binnenstad. Ze werden duizenden malen gefotografeerd. Morgen voormiddag vertrekken ze om 10 uur aan de Oude Burg en trekken richting Rozenhoedkaai en Huidevettersplein. In de namiddag vertekken ze om 14 uur aan de Oude Burg en trekken richting site Oud Sint-Jan, Begijnhof en Dyver. Wie benieuwd is kan vandaag al de foto's bewonderen op de Facebookgroep The Bruges-Feeling.    

Bron: Foto©Frank Vergucht/The Bruges Feeling

Bekijk Ook

BREAKING

Reeds 90 jaar een begrip op de foor in Oost-Vlaanderen

GENT - Van zaterdag 23 maart tot en met zondag 14 april is er de Halfvastenfoor op verschillende pleinen in Gent. Er zijn 90 attracties die jong en oud lokken.  

BREAKING

Heerlijk lunchen deze middag in Brugge

BRUGGE - In het Restaurant B-In op de site Oud Sint-Jan in Brugge wordt deze middag terug een heerlijke lunch geserveerd aan 17 euro. 

BREAKING

Nu ook gratis Sprite over de middag bij aankoop bij Culinala

SINT-KRUIS - Bij aankoop van een broodje, pasta of pizza krijg je nu reeds enkele maanden bij Culinala op de hoek van de Fortuinstraat  met de Veltemweg in Sint-Kruis een gratis frisdrank aangeboden.

BREAKING

Stokerij Rubbens ook van de partij op het Dams ginfestival

DAMME - Op zondag 31 maart is er op de Grote Markt van Damme terug het ginfestival. De organisatoren gaan telkens op zoek naar heel wat nieuwe gin soorten. 

BREAKING

Gezondheidsapotheek elke namiddag open vanaf 15 uur op Kattenfoor in Ieper

IEPER - In Ieper is vrijdag de Kattenfoor gestart. De foor loopt nog tot en met zondag 24 maart. Er zijn 36 attracties te vinden. 

BREAKING

Ooit een belangrijke handelswijk in de Middeleeuwen

BRUGGE - Vandaag trok Frank Vergucht ook naar de Spiegelrei in Brugge. Het was vroeger een belangrijke handelswijk met koopmanshuizen.

BREAKING

Voedingssalon Brussel van 30 maart tot 7 april

BRUSSEL - In de paleizen van de Heizel in Brussel wordt van 30 maart tot en mt 7 april het Voedingssalon gehouden. Er worden 200 standhouders verwacht.

Bekijk meer gerelateerde artikels