Regio

Groot lanceringsweekend van Residentie Alberic +

ASSEBROEK - Langs de Baron Ruzettelaan in Assebroek wordt volgend weekend de lancering gehouden van de nieuwe Residentie Alberic +. Daarvoor moet er één woning gesloopt worden. De twee oude bomen worden gespaard.

Er komt een residentie met 24 woongelegenheden waarvan er nu reeds een aantal verkocht zijn. Op het gelijkvloers komen er twee kantoren. De appartementen hebben allemaal mooie terrassen en aan de achterkant komt er een mooie tuin. De verkoop loopt bijzonder vlot omwille van de architectuur, het energiezuinig wonen en de ligging vlakbij centrum, snelweg, station, school en winkels. Je krijgt komend weekend meer info ter palatse aan de Baron Ruzettelaan 401 in Assebroek.

Bron: Fpto©Bricx Vastgoed

Bekijk Ook

BREAKING

Brugge op zijn mooist in de vroege uurtjes

BRUGGE - Brugge is steeds op zijn  mooist in de vroege uurtjes als Frank Vergucht al terug op pad is om er de mooiste foto's te maken. 

BREAKING

Elke woensdagvoormiddag marktdag in Brugge

BRUGGE - De Markt in  Brugge wordt wekelijks op woensdagvoormiddag ingenomen door markthandelaars. Zij komen van her en der om er hun koopwaren aan te bieden.

BREAKING

Vier nieuwe vredesbomen voor Gent

GENT - In Gent zullen de schoolkinderen vier nieuwe vredesbomen aanplanten. Het is de afsluiter van het themajaar Gent 2014-2018 strijd mee voor vrede.  

BREAKING

Duvelse ruilbeurs in Sint-Joris

SINT-JORIS - In de Beernemse deelgemeente Sint-Joris wordt nu zaterdag voor de derde maal de Duvelse beurs gehouden. De beurs vindt plaats in café de Brug in Sint-Joris in de Lattenklieversstraat, dit van 9 tot 13 uur.  

BREAKING

Morgen naar de woensdagmarkt in De Haan

DE HAAN - In het centrum van De Haan wordt morgen woensdag de wekelijkse marktdag gehouden. Wekelijks op woensdagvoormiddag zakken heel wat markthandelaars af naar de Belle Epoque badplaats gekend voor hun tramstation.    

BREAKING

Vlaamse Visserijsector wordt morgen ontvangen op Kabinet Bourgeois

ZEEBRUGGE - De Vlaamse visserijsector zal morgen dinsdag ontvangen worden op het kabinet van Vlaams Minister President Geert Bourgeois. 

BREAKING

Brugge plant grote opkuiscampagne

BRUGGE - Het Brugse stadsbestuur plant een grote opkuiscampagne onder de noemer Fan van Brugge oltied schoane.   

Bekijk meer gerelateerde artikels