Regio

Groot lanceringsweekend van Residentie Alberic +

ASSEBROEK - Langs de Baron Ruzettelaan in Assebroek wordt volgend weekend de lancering gehouden van de nieuwe Residentie Alberic +. Daarvoor moet er één woning gesloopt worden. De twee oude bomen worden gespaard.

Er komt een residentie met 24 woongelegenheden waarvan er nu reeds een aantal verkocht zijn. Op het gelijkvloers komen er twee kantoren. De appartementen hebben allemaal mooie terrassen en aan de achterkant komt er een mooie tuin. De verkoop loopt bijzonder vlot omwille van de architectuur, het energiezuinig wonen en de ligging vlakbij centrum, snelweg, station, school en winkels. Je krijgt komend weekend meer info ter palatse aan de Baron Ruzettelaan 401 in Assebroek.

Bron: Fpto©Bricx Vastgoed

Bekijk Ook

BREAKING

Vandaag zondag aan de kust te beleven

KUST - Ook vandaag is er terug heel wat aan de kust te beleven. Met het mooie zomerse weer met temperaturen tot dertig graden zullen velen nog genieten van een dagje strand.

BREAKING

Nieuwpoort bakt duizend visjes ten voordele van de MUG Heli

NIEUWPOORT - In Nieuwpoort zijn de Bernardusfeesten vandaag aan de laatste dag toe. Op het Hendrikaplein kan je vandaag genieten van vers gebakken visjes. Ze worden verkocht aan 5 euro.

BREAKING

Fin de Saison Party bij de Old Steamer Zeebrugge

ZEEBRUGE - In Zeebrugge kan je vandaag op het terras van de Old Steamer naar de Fin de Saison Party. Er zijn vanaf 12 uur live optredens en je kan heerlijks smullen bij de Dia Marco's Seafood Truck.   

BREAKING

Voldoende drinken bij de hittegolf

BRUGGE - Het is met het warme weer belangrijk om voldoende te drinken. Het hitteplan is actief waarbij kinderen en senioren aangespoord worden om genoeg te drinken.  

BREAKING

Foto van de dag in Brugge

BRUGGE - We hebben vandaag terug gekozen voor een foto van de dag. Frank Vergucht trok naar het Stil Ende waar tal van Brugse zwanen zitten.    

BREAKING

Twee dagen harmoniemuziek op de Brugse Markt

BRUGGE - Op de Brugse Markt is er vandaag en morgen zondag twee dagen harmoniemuziek. Morgen zullen alle Brugse muziekkorpsen in de namiddag één groot concert brengen.  

Bekijk meer gerelateerde artikels