Brugge

Adecco Home Services komt in nieuwe handen

BRUSSEL - De Group Fimmus met de Brugse ondernemer Nico Daenens heeft de Adecco Home Services overgenomen. Daar werken 1.300 huishoudhulpen en 39 administratieve krachten.   

Al het personeel wordt overgenomen door de Group Fimmus die in de toekomst zullen werken onder de benaming Glaxx. Nico Daenens is jaren terug in Assebroek gestart met zijn Diensten aan Huis. Hij heeft intussen al vele duizenden huishoudhulpen en bedienden in loondienst. 

Bron: Foto©Het Nieuws Vandaag

Bekijk Ook

BREAKING

Vandaag drie oproepen voor MUG Heli

BRUGGE - De MUG Heli werd vandaag driemaal opgeroepen voor dringende medische tussenkomsten. Die heli staat intussen al terug binnen in de loods.

BREAKING

Verkoop ten voordele van de vzw Glek in The Box in Brugge

BRUGGE - De vzw Glek neemt tijdens de maand augustus The Box in, in de Academiestraat in Brugge. Ze zullen er telkens van maandag tot en met zaterdag van 10 tot 18 uur hun shop open hebben.    

BREAKING

Krijgen jullie bij dit weer ook terug zin in een eigen zwembad ?

BRUGGE - De Gebroeders Degroote krijgen dezer dagen terug heel wat aanvragen voor zwembaden in eigen tuin. Met de opwarming van de aarde kunnen we hier in België meer en meer gebruik maken van een openlucht zwembad.

BREAKING

Heilig Bloedprocessie Brugge vertrekt terug aan de Dyver in Brugge

BRUGGE - De Heilig Bloedprocessie door de straten van Brugge is dit jaar gepland op donderdag 30 mei. De processie start om 14.30 uur.

BREAKING

Vandaag terug koppen lopen in de Breidelstraat in Brugge

BRUGGE - Het was zaterdag niet enkel druk aan de kust maar ook in Brugge. Heel wat toeritsten hebben een weekendje Brugge geboekt.   

BREAKING

Morgen en maandag eendjes vissen op de Markt in Brugge

BRUGGE - Morgen Paaszondag kan je met de kinderen eendjes gaan vissen bij Ducktail op de Markt in Brugge. Alain en Peggy hopen de komende twee dagen nog heel wat kinderen met hun ouders te mogen verwelkomen.

BREAKING

80e weerfoto van Frank op het kleine scherm

BRUGGE - Vandaag was in het weerbericht van Frank Deboosere op Eén (zeer druk bekeken) de 80e weerfoto van de Brugse hobbyfotograaf Frank Vergucht te zien.

BREAKING

Op de foto in Brugge met de paasfoor in de achtergrond

BRUGGE - Dagelijks worden in Brugge vele duizenden foto's gemaakt. Op tal van plaatsen maken toeristen mooie foto's als herinnering aan het bezoek van de stad. 

BREAKING

Foto van de dag: Begijnhof nog voor de eerste toeristen

BRUGGE - De Brugse hobbyfotograaf Frank Vergucht trekt dagelijks in alle rust en stilte door de stad Brugge op zoek naar de mooiste plaatjes. Daarvoor moet hij vroeg uit bed om de eerste toeristen voor te zijn.

BREAKING

Nu maandag eerste editie van de Basics Run

ASSEBROEK - Nu maandag wordt de eerste Basics Run gehouden op de site Daverlo in Assebroek kant SK Steenbrugge. De vzw Basics organiseert reeds enkele jaren sportkampen en sportlessen voor kids.

Bekijk meer gerelateerde artikels