Regio

TUI promoot vluchten vanuit Antwerpen op Vakantiesalon

ANTWERPEN - Op het Vakantiesalon in Antwerp Expo was het vandaag al meteen gezellig druk voor de eerste dag. Al heel wat bezoekers zijn bezig met hun volgende vakantie.

In de verschillende themazones op het Vakantiesalon kan je heel wat informatie inwinnen over een vakantie dichtbij of verweg, cruises of avontuurlijke reizen. TUI Fly biedt alle informatie over vertrek van vluchten vanuit Antwerpen. Er zijn reeds dertien bestemmingen die bediend worden vanuit Antwerpen waaronder Alicante, Ibiza, Palma de Mallorca, Firenze, Innsbruck en Toulon.    

Bron: Foto©TUI

Bekijk Ook

BREAKING

De Doorzetters dit jaar terug aan de start van 1000 kilometer tegen kanker

BRUGGE - De Doorzetters, de teams rond Ronald Plovie uit Brugge,  zullen tijdens het Hemelvaartweekend terug deelnemen aan de duizend kilometer tegen kanker. Ze zullen aan de start komen met meerdere teams.

BREAKING

Grote Markt in Kortrijk herdoopt in sportstrand

KORTRIJK - In Kortrijk werd de Grote Markt herdoopt in een sportstrand. Tot en met zondag 2 juni worden er tal van sporttornooien gehouden. 

BREAKING

Straks naar de wekelijkse zondagsmarkt in Sint-Michiels

SINT-MICHIELS - Op de terreinen van de Veemarkt in Sint-Michiels wordt wekelijks op zondag een marktdag gehouden. De ganse voormiddag zijn de markthandelaars te vinden met een mix van food en non food. 

BREAKING

Morgen zondag naar de Pleinfeesten in Sint-Andries

SINT-ANDRIES - In de onmiddellijke buurt van de Jan Breydellaan in Sint-Andries worden morgen zondag de Pleinfeesten gehouden met een rommelmarkt met 400 standhouders. De rommelmarkt loopt van 7 tot 18 uur.  

BREAKING

Uitverkoop bij Van Simaeys in Maria Aalter

MARIA AALTER - Het bedrijf Van Simaeys in de Wingenestraat in Maria Aalter bestaat dit jaar reeds 65 jaar en is een begrip in de streek.

BREAKING

Nog tot en met 15 september Cabin Art in Sint-Idesbald

SINT-IDESBALD - Nog tot en met 15 september is er in Sint-Idesbald de openluchtexpo Cabin Art. Heel wat strandcabines werden aangepakt en beschilderd. Het resultaat mag gezien worden.  

BREAKING

Het was vandaag terug gezellig druk in Brugge

BRUGGE - Het was vandaag mede door het mooie zonnige weer gezellig druk in Brugge. Er waren terug bijzonder veel toeristen, onder meer van een cruiseschip dat in Zeebrugge lag.   

BREAKING

Morgen zondag naar de bloemenmarkt op de Kouter in Gent

GENT - In Gent wordt wekelijks op zondag een bloemenmarkt gehouden aan de Kouter. Er komen dan extra markthandelaars met bloemen en planten. 

BREAKING

Op de trappers met toeristen door Brugge

BRUGGE - Je kan Brugge op heel wat manieren bezoeken. Dat kan te voet, met de bootjes, met de koets, op de segway, met het toeristenbusje of met de fietskoets.

BREAKING

Heilig Bloedprocessie in de kijker: vlaggen reeds in het straatbeeld voor processie

BRUGGE - Op donderdag 30 mei trekt de Heilig Bloedprocessie door de straten van Brugge. Nu zijn reeds de vlaggen van de processie te zien in het straatbeeld.  

Bekijk meer gerelateerde artikels