Regio

TUI promoot vluchten vanuit Antwerpen op Vakantiesalon

ANTWERPEN - Op het Vakantiesalon in Antwerp Expo was het vandaag al meteen gezellig druk voor de eerste dag. Al heel wat bezoekers zijn bezig met hun volgende vakantie.

In de verschillende themazones op het Vakantiesalon kan je heel wat informatie inwinnen over een vakantie dichtbij of verweg, cruises of avontuurlijke reizen. TUI Fly biedt alle informatie over vertrek van vluchten vanuit Antwerpen. Er zijn reeds dertien bestemmingen die bediend worden vanuit Antwerpen waaronder Alicante, Ibiza, Palma de Mallorca, Firenze, Innsbruck en Toulon.    

Bron: Foto©TUI

Bekijk Ook

BREAKING

Illegalen kraken pand in Oostende

OOSTENDE - In de Moerasstraat in Oostende hebben onbekenden een woning  gekraakt. De politie werd verwittigd en ging ter plaatse. 

BREAKING

Deze namiddag met de kids naar de film in De Haan

DE HAAN - Met het regenweer zoeken velen nog een activiteit binnen. In De Haan kan je deze namiddag met de kids naar Cinema Rio waar ze de film Playmobil spelen.

BREAKING

Kindershow, verklede stoet en kermisworp in Wervik

WERVIK - In Wervik verwachten ze vandaag heel wat jonge gezinnen met hun kinderen op de kermis. Er is deze namiddag heel wat te beleven.  

BREAKING

Volgend weekend wordt het opnieuw zomers warm

KUST - De kust kijkt al uit naar volgend weekend. Het voorlaatste weekend van de vakantie belooft nog mooi te worden. Er worden temperaturen verwacht tot 25 graden aan de kust.  

BREAKING

Vandaag in Het Laatste Nieuws over Artes en de MUG Heli

BRUGGE - In Het Laatste Nieuws van vandaag regio Brugge lees je meer over het engagement van Robert Hoornaert van Artes voor de MUG Heli. Hij had eerder de sponsoring van de MUG Heli voor drie jaar verlengd.

BREAKING

Bushalte Meiser in Brussel wordt tijdelijk niet bediend door wegverzakking

BRUSSEL - De bussen van de MIVB zullen tijdelijk de halte Meiser niet bedienen omwille van een wegverzakking.

BREAKING

Vandaag start van de kermis in Torhout

TORHOUT - In het centrum van Torhout gaat vandaag de kermis van start. De attracties zijn te vinden op de Markt en de  Burg. Vanavond is er om 20 uur een kermisworp gepland met mooie prijzen.

BREAKING

Spoed 24/7 vanaf begin september terug op het kleine scherm

LEUVEN/VLAANDEREN - Het populaire tv programma Spoed 24/7 komt vanaf maandag 2 september terug op het kleine scherm. Het programma werd opgenomen op de dienst spoedgevallen in het UZ van Leuven.  

BREAKING

Helft van de treinen rijden vandaag ondanks de staking van OVS

BELGIE - Er wordt vandaag gestaakt door het OVS waarbij het treinverkeer hinder oploopt. Toch zijn de helft van de treinen uitgereden vanmorgen.

BREAKING

Kindermolen Route 66 op braderie in Blankenberge

BLANKENBERGE - In de winkelstraten in het centrum van Blankenberge is er dit weekend braderie met mooie kortingen voor de klanten.

Bekijk meer gerelateerde artikels